Fener harcıyor, G.Saray güçleniyor

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Bobo : "Bu Saatten Sonra Hiçbir Yere Gidemem"

25667.jpg

Beşiktaş’ın son şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Bobo hem transferi konusunda hem de lig hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Problemli bir sezon yaşadığını söyleyen Brezilyalı oyuncu, “Olympiakos ve Panathinaikos beni istedi. Olympiakos, aldığım paranın iki katını önerdi ve ben de kabul ettim. Bonservisim konusunda 5 milyon Euro’ya kadar yükseldiler. Ancak Beşiktaş 7 milyon Euro’da direndi. Görüşmeler kilitlendi. Ben de çok sıkıldım.

Kafalar rahat olmalı

Kulübüm ile parasal açıdan sıkıntılarım var. Biri 2,5, diğeri 1 almamalı. Yönetim fiyat politikasını gözden geçirmeli. Eğer başarı isteniyorsa takımın kafasının mutlaka rahat olmalı” dedi.

Mustafa Denizli’nin forvet tercihini başka bir yabancıdan yana kullanmasını saygıyla karşıladığını sözlerine ekleyen Bobo, şöyle konuştu: “Yeni sezonda oynamayacaksam kalmamın da anlamı yok. Fakat bu saatten sonra hiçbir kulübe gidemem. Lig başlıyor. 2010 yılına kadar sözleşmem var. Teklifleri gelecek yıl değerlendirebilirim.

Bir farkı yok

Ligde bir tek Galatasaray’ın kendilerini zorlayacağını iddia eden golcü oyuncu, “Galatasaray daha marka isimleri alarak güçlendi. Yine tek rakibimiz Galatasaray olur. Fenerbahçe’nin geçen yıldan farkı yok. Tek farkları harcadıkları paralar” diye konuştu.

Beşiktaş’ın en büyük avantajı takımsal güç birliğini çok iyi kullanması. Tüm arkadaşlarımız mevkilerinin en iyileri. Forvette hiçbir sorun yaşamıyorum. Nobre, Holosko, Yusuf, Serdar Özkan en büyük destekçilerim. Nobre bu yıl çok tempolu. Esas hedefimiz Şampiyonlar liginde çok iyi derece almak. Bunu başarmak zorundayız. Süper Lig çok zor değil.

boboya büyük haksızlık edildi bence adam çok iyi bir oyuncu nihatla iyi anlaşacakdır .
Ben de olsam bende aynısını yapardım önce göndermeye çalış sonra kadroya al bob sonrada gitmek istiyo şimdide bu saatten sonra bir yere gitmem adam haklı laf edilmez.
bobo nun yıldızı beşiktaşta parlayacak.en kötü maçlarımızda bile gol atmışlığı var.
yabancı oyuncu gonderılecekse zapo sıvok delgado gonderılecekdı ama artık geçti. bir yere gidemezler.
şu delgado bi gideydi ::cool:

Bobo'nun yerine Delgado gitmeli....

Hala bir 10 numaramız yok

transfer düşünce ve icraatlerimiz çok hatalı bence.. yusuf evet kaliteli ama 2 kulvarda savaşacağız belki yeterli gelmeyebilir.delgadonun zaten dirisinden fayda göremedik ki .. zapo hala elimizde büyük ihtimal patlamaması için kazığı kendimize doğrultup elden çıkaracağız.. nihat güzel transfer ama... neden ispanyolların elden ve gözdek çıkardıkları da muamma.. ferrari ise italyada aldığı yıllık ücretin çok fazlası ile transfer edildi. her ne kadar iyi oyuncu olsa da bedelinden ederinden fazla verip de topçu almak benim için başarılı transfer sayılmaz.. baksanıza eldeki silahlarımzı bile küsmüş.. bobo tabiki de gitmemekte haklı.. kalsa da bu kafa mantalitesi ile iş yapamaz.. sadece kendini düşünerek ş.l arenasını vitrin olarak kullanmak isteyip de oynar..

news_manset_resim_is_Bobo006.jpg

Yunan ekiplerinin istemesine rağmen Beşiktaş'ın göndermediği Bobo, önümüzdeki sezon için ilginç açıklamalar yaptı. Takımda kalacağını söyleyen Bobo, "Ligdeki tek rakibimiz Galatasaray olacak. Çünkü onlar kadrolarını güçlendirdi. Fenerbahçe ise sadece para harcadı" dedi.

Beşiktaş’ın son şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Bobo hem transferi konusunda hem de lig hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.Problemli bir sezon yaşadığını söyleyen Brezilyalı oyuncu, şöyle konuştu: “Olympiakos ve Panathinaikos beni istedi. Olympiakos, aldığım paranın iki katını önerdi ve ben de kabul ettim. Bonservisim konusunda 5 milyon Euro’ya kadar yükseldiler. Ancak Beşiktaş 7 milyon Euro’da direndi. Görüşmeler kilitlendi. Ben de çok sıkıldım."

YÖNETİME MESAJ
"Kulübüm ile parasal açıdan sıkıntılarım var. Biri 2,5, diğeri 1 almamalı. Yönetim fiyat politikasını gözden geçirmeli. Eğer başarı isteniyorsa takımın kafasının mutlaka rahat olmalı” dedi.Mustafa Denizli’nin forvet tercihini başka bir yabancıdan yana kullanmasını saygıyla karşıladığını sözlerine ekleyen Bobo, şöyle konuştu: “Yeni sezonda oynamayacaksam kalmamın da anlamı yok. Fakat bu saatten sonra hiçbir kulübe gidemem. Lig başlıyor. 2010 yılına kadar sözleşmem var. Teklifleri gelecek yıl değerlendirebilirim."

"FENER'IN FARKI YOK"

Ligde bir tek Galatasaray’ın kendilerini zorlayacağını iddia eden golcü oyuncu, “Galatasaray daha marka isimleri alarak güçlendi. Yine tek rakibimiz Galatasaray olur. Fenerbahçe’nin geçen yıldan farkı yok. Tek farkları harcadıkları paralar” diye konuştu.

Takım arkadaşlarının mevkilerinin en iyileri olduğunu belirten Bobo, "Beşiktaş’ın en büyük avantajı takımsal güç birliğini çok iyi kullanması. Tüm arkadaşlarımız mevkilerinin en iyileri. Forvette hiçbir sorun yaşamıyorum. Nobre, Holosko, Yusuf, Serdar Özkan en büyük destekçilerim. Nobre bu yıl çok tempolu. Esas hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi derece almak. Bunu başarmak zorundayız. Süper Lig çok zor değil" dedi.

Kaynak: Hürriyet

ne biliyomuş bobo heheheheh buna çok güldüm :D

işine baksın bobo iyi günler ilerde şu var topuz konusunda azda olsa hakkı var yani

GaLatasaray yıLdız oLarak sadece keita yı aLdı. . .
Ayrıca fenerbahce henüz transferi bitirmedi.Sezon basLayınca kim kimi zorLucak göreceğiz. . .

daha lig başlamadan
konuşun bakalım hiç ummadığınız takımlar
can yakıyor ama GS nin güçlendiği kesin
ama beşiktaşı bilemem seneye şampiyonluk şansları olurmuki
acaba...

Bobo ilk başta kendi sorunlarını çözsün. Boyundan büyük açıklamalar yapmasın. Fener sadece para harcadı derken acaba mesaj mı gönderiyor beni de alın diye. Hani aldığı paradan memnun değilmiş ya :)))

yaw bobo bu yazıyı ilk gazetede görmüştür

Bobo Fenerbahçenin transferinimi takip ediyor sanki

adam kendi transferi derdinde

bobo o kadar biliyorsansa seni beşiktaş teknik direktör yapsın...

ağzınla değil ayağınla iş yap.....

Teknik direktör mü ? haha

Bu işi yapabilmesi için Emekli olması Spor yorumcusu olması, Alt Kademeden bi Takımın Teknik direktörü olması gerek..

Anlayacağın Bobo Gel sen teknik direktörsün. Hadi kolay gelsin
Diye bişey olmaz.:gulumseCocuk:

birazcık futboldan anlıyan biri Fenerbahçenin kadrosunun zaten güçlü olduğunu kabul eder(çekememezlik yoksa:goz:)

geçen sene iyi bir kadromuz kötü bir takımımız vardı. inş bu sene Daumla da o sorunu çözücez gidişat onu gösteriyo

kim ne yapar nolur kim güçlü sezon başlıyınca görürüz sezon öncesi herkes konuşur müim olan sezon sonu:goz:

Teknik direktör mü ? haha

Bu işi yapabilmesi için Emekli olması Spor yorumcusu olması, Alt Kademeden bi Takımın Teknik direktörü olması gerek..

Anlayacağın Bobo Gel sen teknik direktörsün. Hadi kolay gelsin
Diye bişey olmaz.:gulumseCocuk:

Boyundan Büyük Laf Eden, Boyundan Büyük İşte Yapar...

Bu mesajımda sana Tabi Anlayana :)

Bobo ilk başta kendi sorunlarını çözsün. Boyundan büyük açıklamalar yapmasın. Fener sadece para harcadı derken acaba mesaj mı gönderiyor beni de alın diye. Hani aldığı paradan memnun değilmiş ya :)))

Gazetelerde sayfa kalmadı artık bobo gitmiyorum kalıyorum yaza yaza.
Daha hala Fenerbahce paraversınde ona gitsin dedindesiniz.

Ben söylemişimdir Fenerbahce sadece isime para veriyor oyuncuya değil.
Şimdi diceksiniz bi isim olabilmesi için oyuncu olması gerek.
Bu duruma Beckham ı Gösteriyorum.
Adam bir zamanlar dünya yıldızıydı.sonra FISS
Bunun aynısını fenerbahce yaptı.
Gitti azız yıldırım R.Carlosu getirdi ne işeyaradı ben bi faydasını görmedim.
Şu zamana kadar ben hep söyledim FB nin en iyi Transferi ALEX oldu diye.
Demek istediğim o ki Fenerbahce Sadece isim yapmış şimdi işe yaramayacak durumdaki futbolcuları alıyor hala anlamadım...:dilCocuk:

Gazetelerde sayfa kalmadı artık bobo gitmiyorum kalıyorum yaza yaza.
Daha hala Fenerbahce paraversınde ona gitsin dedindesiniz.

Ben söylemişimdir Fenerbahce sadece isime para veriyor oyuncuya değil.
Şimdi diceksiniz bi isim olabilmesi için oyuncu olması gerek.
Bu duruma Beckham ı Gösteriyorum.
Adam bir zamanlar dünya yıldızıydı.sonra FISS
Bunun aynısını fenerbahce yaptı.
Gitti azız yıldırım R.Carlosu getirdi ne işeyaradı ben bi faydasını görmedim.
Şu zamana kadar ben hep söyledim FB nin en iyi Transferi ALEX oldu diye.
Demek istediğim o ki Fenerbahce Sadece isim yapmış şimdi işe yaramayacak durumdaki futbolcuları alıyor hala anlamadım...:dilCocuk:

Hep zaten sacma sacma adamLarLa tesadüfen şampiyon oLuyoruz. . .
Zaten 2008 ed şansa baLa çeyrek finaL oynadık. . .

Boyundan Büyük Laf Eden, Boyundan Büyük İşte Yapar...

Bu mesajımda sana Tabi Anlayana :)

Ne alaka...??!!!

Gel Teknik Direktör ol deyince hemen olunuyomu olunuyosa hemen bende başvurayım.Fenere teknik direktör olayım çıkarın daumu ozaman.

Boyundan Büyük Laf etmiyo adam doğruları söylüyor ...

Geri