Fener de ihlal yapmış!

anakinrick

1.618
Reaction score
0
TFF'yi sert bir bildiriyle kınayan ve PAF Ligi şampiyonluğunun kendisine verilmesini isteyen Fener'in de ihlali ortaya çıktı.

Futbol Federasyonu'nun PAF Ligi'ndeki özensiz uygulamaları nedeniyle karışan ortamda tek hata yapanın Antalyaspor olmadığı anlaşıldı. Akdeniz ekibi, sezon içinde bir kez sarı kart cezalısı oyuncu oynattığı için hükmen malubiyet almış, yine aynı nedenle hükmen malup edilmesi gereken bir diğer hatası ise gözlerden kaçmıştı. Fenerbahçe bu sayede ilan edilmeyi beklerken, Sarı-Lacivertliler'in de 5. haftada cezalı oyuncu oynattığı ortaya çıktı. Sezon başında futbolcuların sezon içinde görecekleri ikinci sarı karttan sonraki her sarı kart için cezalı duruma düşeceklerini açıklayan Futbol Federasyonu, bu kararından 27 Kasım' da vazgeçerek uygulamaya dönmüştü. Ama konu hakkında net bir açıklamada bulunulmaması ve internet sitesindeki bilgi bankasında gerekli düzenlemenin yapılmaması kulüpleri zor durumda bırakmış ve bunun sonucunda sadece Antalyaspor değil, Ankaraspor, Ankaragücü, Denizlispor ve Hacettepe gibi bir çok takım daha cezalı oyuncu oynatmıştı.

w024gz.jpg

-CEZASI HÜKMEN MALUBİYET-

Kulüplerin itirazlarına cevap verme 'tenezzülünde bulunmayan' federasyonun, sezon başındaki kuralın net olarak uygulandığı 5. haftada da Fenerbahçe'nin cezalı oyuncu oynatmasını fark etmediği öğrenildi. 1. ve 2. haftalarda gördüğü sarı kartların ardından 3. hafta görev alamayan Nuh Aşkın, 4. haftada da sarı kart görmüştü. Yeni uygulama çerçevesinde 5. hafta oynamaması gereken Nuh, Sivasspor karşısında forma giymişti. Dolayısıyla Antalya cephesi, puanlarının silinmesi halinde, aynı uygulamanın Fenerbahçe için de yapılması gerektiğini iddia ediyor.

habertürk​

futboLcu dediğin böyLe disipLinsiz yetiştiriLir işte..

bu değiL de amatör futboL oynayanLar biLir,her hafta kırmızı kart görüp her hafta oynayan koca koca adamLarı.. :hhmanD

Az görmedim ben normal yaş grubundan bir alt yaş grubunda oynayabilmek için kardeşinin kimliğine kendi fotoğrafını koyup da lisans çıkaranları. Böyle futbolcular yetişiyor. Sonra ileride büyük futbolcu olunca da 30'unda futbolu bırakmak zorunda kalıyor. Herkes niye bıraktı diyor. Adam 30 yaşında gözüküyor ama aslında 40 yaşında. Ben şahsen Batuhan Karadeniz'in de o yaşta olduğuna pek inanmıyorum. Yarma gibi herif.

Geri