Fener Bobo'yu yokluyor

nomad03

New member
Reaction score
0
Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Bobo'nun Beşiktaş ile masaya oturmaması Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi.

dasilva-bobo-resimleri.jpg

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bobo için girişimlere başlayan Fenerbahçe, takım kaptanı Alex De Souza'yı devreye sokarak Brezilyalı golcüyü ikna etmeye çalışacak.

Takvim'in haberine göre Beşiktaş ile henüz görüşmelere başlamayan Bobo'yu transfer etmek üzere harekete geçen sarı lacivertliler, Brezilyalı futbolcunun yakın arkadaşı Alex'i kullanmayı hedefliyor. İki Brezilyalı oyuncu arasındaki sıcak ilişkilerin transferi kolaylaştırabileceğine inanılıyor.

Fenerbahçe'ye gelmesi için Bobo'nun aklına çelmeye çalışan Alex, "Beşiktaş'ta büyük sorunlar yaşadın. Fenerbahçe'ye gelirsen çok mutlu olursun. Birlikte büyük işlere imza atabiliriz" sözleriyle Bobo'yu ikna etmeye çalışıyor.

UEFA kurallarına göre ocak ayına kadar beklemeyi seçen sarı lacivertli yönetim, Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş ile anlaşamaması halinde resmi olarak masaya oturacak.

Aykut hocanım transfer kriterlerine uymuyor Gerçekleşme ihtimali çok zayıf

O Adam Beşiktaşlı..
Farklı Renklerle İşi Olmaz

onun yerine emenike'yi aLsınLar

Ne isi var bu adamin Fenerbahce'de ya..
Cok kaliteli oyuncu olsa coktan kaparlardi, genelde bu isi Fenerbahce yapmadigi icin rahatim biraz daha..

Haber fos yani, Besiktas guizayi istese anlarim, onlar toplar genelde eskileri ;)

Ne isi var bu adamin Fenerbahce'de ya..
Cok kaliteli oyuncu olsa coktan kaparlardi, genelde bu isi Fenerbahce yapmadigi icin rahatim biraz daha..

Haber fos yani, Besiktas guizayi istese anlarim, onlar toplar genelde eskileri ;)

Üstüne beşiktaş forması giyip miLyonLar önünde ben beşiktaşLıyım diyen mehmet topuz'u yaka paça transfer eden o takımın taraftarının bu sözLeri sarfetmesi gerçekten ama gerçekten komigime gitti..(=

Tümer metin'ide unutmamak Lazım tabı kı..

Ne işe yarar bu adam klübede oturmaktan başka.

Bu arada beşiktaşlılar unutmasın takımınızın yarısı Fenerden giden futbolcular =)

bobo fenerde is yapmaz yetenekli bi forvet ama fenerde eksik olan biseyler var guiza da yetenekli bi forvet AMA PESINI BIRAKMAYAN BI CUNIPLIK VAR FENERDEN KAYNAKLANAN onun ucun :D GITMEZ FENERE karartmaz gelecegini

Geri