Fener’e Ceza Kapıda

ßLu£

Banned
Reaction score
0
hakem2.jpg

Fenerbahçe, Bursaspor ile oynanan lig maçının devre arasında yaşanan olaylardan dolayı Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Fenerbahçe, ligin 5. haftasında oynadığı Bursaspor maçından 1-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Fenerbahçe’nin, bu maçın devre arasında yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildiği açıklandı.

Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “PFDK’dan yapılan açıklamada, açık kale arkasında bulunan taraftarımızın 296 koltuğu kırarak sahaya fırlattığı, stat kameralarını tahrip ettiği ve çıkan olaylarda iki kişinin yaralandığı belirtilmiştir” denildi.

PFDK’nın sevk nedenleri arasında, Fenerbahçeli oyunculara gösterilen 6 sarı kart ve maç öncesi sahaya 4 dakika geç çıkılmasının da olduğu ifade edildi.

güçleri yettiği kadar ceza wersinler.

Vermezlerse adam değiller..

Adnanla demirören ortak çalışıyo heralde takımın önünü kesmek için...

Bide Fenerbahçe kollanıyo diyolar ya k.çmla gülüyom hepinize

Medya Konunun Üstüne Gitmeseydi BeLki Ceza BiLe VeriLmeyecekti.
Ayrıca Adnan-Demirören DeğiL ALex-Gökhan TartakLadı Hakemi...
Afyon PatLamamış :)

O hakem dua etsin dayak yemediğine.

İyi yapıyo valla bizim futbolcular çokda güzel yapıyolar.

Hakediyo bu hakemler çünkü.

Dedimya hakediyolar.Çokta güzel yapıyolar.

Hagi bile boşa tükürmemiş suratlarına.

Elbet 1 Takım Çıkar SizinkiLerin KemıkLerını Kırar Sahada,Lugano Tarzında Sızın OyuncuLarı Yerden Yere Vurur ßıde Çıkar Hakeme Omuz Atar Kufreder Ve Hakemde Tek 1 Tepki Göstermez.. İşte O Zaman Sizin Surat İfadenızı Ve SöyLiyeceginiz SözLeri Çok Ama Çok Merak Ediyorum...

Elbet 1 Takım Çıkar SizinkiLerin KemıkLerını Kırar Sahada,Lugano Tarzında Sızın OyuncuLarı Yerden Yere Vurur ßıde Çıkar Hakeme Omuz Atar Kufreder Ve Hakemde Tek 1 Tepki Göstermez.. İşte O Zaman Sizin Surat İfadenızı Ve SöyLiyeceginiz SözLeri Çok Ama Çok Merak Ediyorum...

boş laf...

Buyursun gelsin kırsınlar.Biz burdayız kimseden de ne korkumuz var nede başka birşey.

Onlar kırarken biz armut toplamaycağız heralde.

Hakem yapılan itirazlara olanlara zaten kart çıkartıp tepkisini göstermiş.

Konuyu saçma sapan yerlere getirmeyin.

Sezon başından belli her maçtan sonra aynı şeyler hakemi satın aldı maçı satın aldı hakeme saldırdılar stadı yaktılar vs. vs.

Millet sütten çıkmış ak kaşık sanki.

Stadıda yakarız milletide kırarız hakemide tartaklarız.Varmı itirazı olan,?

Herkez kendi çöplüğüne gidip kendi takımıyla ilgilensin.Biz yaptıysak cezasını biz çekeriz.Buda bizden başkasını ilgilendirmez.

Buyursun gelsin kırsınlar.Biz burdayız kimseden de ne korkumuz var nede başka birşey.

Onlar kırarken biz armut toplamaycağız heralde.

Hakem yapılan itirazlara olanlara zaten kart çıkartıp tepkisini göstermiş.

Konuyu saçma sapan yerlere getirmeyin.

Sezon başından belli her maçtan sonra aynı şeyler hakemi satın aldı maçı satın aldı hakeme saldırdılar stadı yaktılar vs. vs.

Millet sütten çıkmış ak kaşık sanki.

Stadıda yakarız milletide kırarız hakemide tartaklarız.Varmı itirazı olan,?

Herkez kendi çöplüğüne gidip kendi takımıyla ilgilensin.Biz yaptıysak cezasını biz çekeriz.Buda bizden başkasını ilgilendirmez.

Çok EtkiLendım AğLamak İstiyorum..ßunLar Daha İyi GünLeriniz.. Çok DeğiL 1 2 Maç Sonra Yönetim Taraftar eL eLe Duygu SeLine KapıLıp ßeraßer AğLarsınız HakemLere Federasyona Veryansın Ederek.. ŞimdiLik ÇirkefLiğe Devam Etsın ßakaLım Fenerbahce..

Çok EtkiLendım AğLamak İstiyorum..ßunLar Daha İyi GünLeriniz.. Çok DeğiL 1 2 Maç Sonra Yönetim Taraftar eL eLe Duygu SeLine KapıLıp ßeraßer AğLarsınız HakemLere Federasyona Veryansın Ederek.. ŞimdiLik ÇirkefLiğe Devam Etsın ßakaLım Fenerbahce..

He he tabi tabi kesin öle olur zaten :D:D

Size göre zaten herşey çirkeflik ne hikmetse.Bizim için her gün iyi gün.Ve çok daha iyi günlerde bizi bekliyo.

Kim ne yapıyosa cezasını bulur kimse boşa nefesini tüketmesin burda o yüzden.

fark açılınca saldırmalar başladı tabi. ağlama git kendi işine bak sen

Vermezlerse adam değiller..

Adnanla demirören ortak çalışıyo heralde takımın önünü kesmek için...

Bide Fenerbahçe kollanıyo diyolar ya k.çmla gülüyom hepinize

Şimdi bende sana aynı organımla güldüm ne yalan söyliyim.Adnanla demirören ortak çalışıyomuş takımın önünü kesmek için pehh.... :dilKiz:

Şimdi bende sana aynı organımla güldüm ne yalan söyliyim.Adnanla demirören ortak çalışıyomuş takımın önünü kesmek için pehh.... :dilKiz:

Benim yazdıımda sizin yazdıklarınıza benziyo işte .

Bende o yüzden öyle gülüyorum zaten:D

Geri