Felipe Massa 2013 sezonu sonuna kadar Ferrari'de

LioN

New member
Reaction score
0
felipe-massa-japonya-gp-kutlama-2012.jpg

Bugün bir açıklama yapan Ferrari, 2013 sezonunun sonuna dek kontratını bir yıl daha uzattığı Felipe Massa ile yola devam edecek.

Sezonun ilk yarısına kötü bir başlangıç yapan Brezilya'lı pilotun İtalyan takımındaki geleceği geçtiğimiz aylar boyunca gündemin ilk sıralarından hiç inmemişti.

Geçtiğimiz Japonya Grand Prix'i, Massa'nın 2010 Kore GP sonrasında elde ettiği ilk podyum finişiydi.

Ancak sezonun ikinci yarısında Ferrari'nin arzuladığı rekabetçi tempoyu yakalayan Felipe Massa, gelecek yıl için yaptığı sözleşmeyle Ferrari'deki geleceğini en azından bir sezon daha güvence altına almış oldu.

2006 yılından beri Ferrari ile yarışan ve 2008 sezonunda pilotlar şampiyonluğunu kılpayı kaçıran Brezilyalı pilotun Ferrari ile 11 yarış galibiyeti bulunuyor.

Massa, Kore Grand Prix'i sonrasında geçirdiği zorlu dönemin geride kaldığını ifade etmişti.

"Dürüst olmak gerekirse şimdi kendimi çok güçlü hissediyorum. Otomobili artık çok daha otomatik bir şekilde kullandığımı hissediyorum ve çok daha rahatım."

"Eğer mutlu değilseniz yaptığınız iş de bir türlü doğru gitmez. Şu an daha mutluyum ve çok daha iyi hissediyorum."

turkiyef1.

Geri