'Federasyon bunun hesabını verecek'

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
20ix4sk.jpg

'Federasyon bunun hesabını verecek'

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, TFF'nin Ankaraspor'u ligden düşürmesiyle ilgili olarak aldığı karardan sonra açıklamalarda bulundu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Ankaraspor'un bir alt lige düşürülmesiyle ilgili kararını değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek, “Önce kendi şaibelerini temizlesinler” dedi.

Melih Gökçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bundan önce mevcut federasyon zamanında da benzer durumların yaşandığını, ancak tüm bu olanlara ses çıkarılmadığını belirterek, şunları kaydetti: “Aynı durum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Fenerbahçe ile arasında olan ilişki için de aynı. Hacettepe-Gençlerbirliği ilişkisine neden ses çıkarılmadı? İsim değişikliğine izin verilmediği bir ortamda Göztepe-Aliağa Belediyesi olayına neden müsaade edildi? Altay'ın 9 oyuncusunu oynatmadığı maç sonrasında Kayseri Erciyesspor ligde kalırken, Sakaryaspor ligden düştü. Bu konuda neden soruşturma açılmadı? Bursaspor'un formasında bir gazoz firmasının reklamı var. Bu firma da Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl'a ait. Yani Kızıl, bir takımın sponsorluğunu yapıyor. Bunlara neden sessiz kalınıyor. Futbol Federasyonu'nun 2 dönem önceki seçiminin intikamı benden alınıyor.”

Alınan bu kararda asıl hedefin kendisi olduğunu savunan Gökçek, şöyle devam etti: “Melih Gökçek'in oğlu başkan oldu diye maç satılacakmış gibi gösteriliyor. Federasyonun, bana karşı anlamadığım bir düşmanlığı var. Benim anlamadığım noktalardan biri de Kulüpler Birliği'nin bu olaya sessiz kalmasıdır. Bu da enteresan. Biz, FIFA'nın kurallarına aykırı hiçbir şey yapmadık. İşin çivisi çıktı. Ben yaptım oldu mantığıyla hareket ediyorlar. Federasyon, yapılanların hesabını hukuki boyutlarda ve FIFA nezdinde verecek. Hukuki açıdan ve FIFA nezdinde bunun hesabını verecekler ve pişman olacaklar. Ödeyecekleri tazminat cezaları federasyonun da sonu olacak. Onlarca davanın sonunda da federasyonun verdiği bu zarar Türk sporuna olur. Ankaraspor, en fazla 1 yıl bekler ve sonra yeniden bu lige gelir. Federasyonun kendi atadığı PFDK'dan başka bir karar beklenemezdi.”

eğer ben melihi az buçuk tanıyorsam boşa konuşmuyordur.
bunca zaman federasyon bas bas baırdı düşüreceğiz satın şirketi diye peki melih bey nie satmadı acaba?

bence işin fifa tarafını araştırmış ve haklı çıkacağından emin ki dava tazminat felan başladı hemen:D

valla federasyon taklaya geldi melih boşa sallamaz

geçmiş olsun:)

eğer ben melihi az buçuk tanıyorsam boşa konuşmuyordur.
bunca zaman federasyon bas bas baırdı düşüreceğiz satın şirketi diye peki melih bey nie satmadı acaba?

bence işin fifa tarafını araştırmış ve haklı çıkacağından emin ki dava tazminat felan başladı hemen:D

senin evin varsa bana 2 günde satarmısın veya araban veya dükkanın adam şirketini niye sattın a.ş. ana sözleşmesini oku öğrn hisse devri nasıl yapılır öğren genel kurul kararı nasıl alınır öğren hazirun cetvelini filan öğren sonra gel burda konuş şirketi satmak kolaysa sanada kuralım bi şirket

bu melih gökçek şeytanı şeyder adam bu adamı alt edecekler he kolay mı
federasyon milli istanbulspor dünya kupasına gidemedi diye bunu yapıyor sırf gündem değiştirmek için

göreceksiniz o a.ş. nin ortakları mahkemeyi nasıl kazanıp da tazminatını alacak

benim gibi melih düşmanı adamı melihçi yaptı bu federasyon helal olsun bu ankarasporun düşmesini sizden daha çok istedim deplasmandan daha kötü yerde maç yaptırıyor du ama böyle değil adamlar kendisi düşseydi bu ankaraspora değil Ankaraya atılan kazıktır saolsun istanbul sever ankara taraftarı bizim de düşmemizi istiyor.
çok şükür ki şehirinin milliyetçisi olmayan vatanının milliyetçisi olamaz diyenlerdenim

senin evin varsa bana 2 günde satarmısın veya araban veya dükkanın adam şirketini niye sattın a.ş. ana sözleşmesini oku öğrn hisse devri nasıl yapılır öğren genel kurul kararı nasıl alınır öğren hazirun cetvelini filan öğren sonra gel burda konuş şirketi satmak kolaysa sanada kuralım bi şirket

iyi de biz değişik bişey demedik ki sen martaval okuyorsun burda. bizde işletme mezunuyuz ney nasıl olur iyi biliriz.

ayrıca melih şirketi devredicem dedi işlemlere başladı da federasyon mu zaman tanımadı.
hiçbir girişmde bulunmazsan sonuç budur.

nerde okudun bakkalda mı okudun aç oku sonra konuş işletmede okuman sorun değil

işlemlere nasıl başlayacaktı söylesene karar alınacak yok yani melihalıp klübü akrabasına satsa sıkıntı yok yani sizin açınızdan

klübü satacak adam varmı

Levent Kızıl hakkında söyledikleri sonuna kadar doğru o gazoz firması ona ait ve reklamını yapıyor. ßen burada çifte standart ararım. Ayrıca sakaryasporun düşmesinde de bir şaibe olduğunu düşünüyorum.
Bu federasyonun aldığı yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum.

Sen Kimsin Gökçek ?
Başka Yerlerin İçine Ettin Sıra Futbola'mı Geldi..

SĦARK;4644737' Alıntı:
Sen Kimsin Gökçek ?
Başka Yerlerin İçine Ettin Sıra Futbola'mı Geldi..

Kardeşim Sonuna Kadar Haklısın.

İlk Önce Sen Vatandaşına Hizmet Et.

Bizim Paralarımızı İşte Böyle Kullanıyor..

Sonra Oy Zamanı Gelince Vatandaşım Nasılsın Keyfin Yerinde Mi Diye Soruyor.

ankarasporu babasının malı sandı bu adam bence federasyon cok doğru bi karar verdi =)

Gökçek'e hak veriyoruz!

Yaşasın Ankaraspor! Yaşasın Ankaragücü! Yaşasın Anadolu Spor Kulüpleri ve Taraftarları dayanışması!

Ben sıkıldım bu adamdan, siyasetçi mi, iş adamı mı sporcu mu ne olduğu belli değil. Hergün televizyonda, başbakandan çok görüyoruz kendisini.

bende beşiktaştan sıkıldım açıkçası o çarşı trübününden

yo şöyle taraftar yok böyle traraftar gördük manchester maçında ne tarafatar maç başladı 8-10 dakka bağırdı sonra ses kes gürültüye devam
federasyon görecek protestoları

bende beşiktaştan sıkıldım açıkçası o çarşı trübününden

yo şöyle taraftar yok böyle traraftar gördük manchester maçında ne tarafatar maç başladı 8-10 dakka bağırdı sonra ses kes gürültüye devam
federasyon görecek protestoları

Senin bir sıkıntın mı var arkadaşım, ben ankaraspor' a veya a.gücüne veya taraftarlarına laf ettim mi? Konuyu saptırma, O trübünlerin büyüklüğünü dünya kabul etmiş sen çarşıdan sıkılsan nolur sıkılmasan nolur...çok da tın...

Gökçek işin içindeyse mutLak suretLe vardır dolap =) geçin bu işLeri =) bu tip haberLer sadece federasyonun üstünde baskı kurup AnkaraSpor'u ligde tutmak neden mi? AnkaraSpor için AŞAŞ Stadı yapıldı kaç milyonn dolar harcandı? Yada söle diim Bu Stadı Gökçek yaptırdı kaç milyon dolar cebe gitti =)

yalan haberLere kanmayın =) biraz mantık yürütün ve federasyonun kararını okuyun yeterLi =)

Geri