Federasyon Aynı Hakemide Aynı

Titanik19

Banned
Reaction score
0
jb1jx0.jpg

Yıldız'ı alsaydık!

İlk yarı Güiza'ya kalkan üç yanlış ofsayt bayrağına isyan eden F.Bahçe Asbaşkanı Uslu, "Keşke Mehmet Yıldız'ı alsaydık. Bu ofsaytlar, fauller ona çalınmıyor" dedi..

Karşılaşmayı protokol tribününde seyreden Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, maçın ilk yarısında Güiza'ya kalkan tartışmalı ofsayt bayraklarına isyan etti ve kinayeli bir biçimde yanındakilere "Keşke Güiza'nın yerine Mehmet Yıldız'ı alsaydık" yorumunu yaptı. İspanyol golcünün 11. dakikada yakaladığı pozisyona itiraz etmeyen Mahmut Uslu, 28; 38 ve 43. dakika yardımcı Gökhan Memişoğlu'nun kaldırdığı yanlış ofsayt bayraklarıyla çileden çıktı. "Güiza'nın yerine Mehmet Yıldız'ı alsaydık daha iyiydi. Onun ofsaytlarını, faullerini kimse görmüyor" diyen Fenerbahçe Asbaşkanı sözlerine şöyle devam etti: "Güiza, İspanya'da gol kralı olmuş. O zeki bir futbolcu. Ofsayta düşmez. Burada, ülkesinden farklı oynamıyor ama hakemlerin kaldırdığı bayraklar yüzünden pozisyona giremiyor." Yanlış bir bayrağın ardından MHK yetkililerini aradığını belirten Uslu "Hemen aradım, izleyip görsünler diye. Fakat telefonlarını açmadılar" ifadesini kullandı.

kaynak:Sabah

Baksana resmen Fenerbahçe Gol Atmasın İsityor,Yan Hakem Bu Talimatları Nerden Alıyor,Anlamıyorum Belediyenin fenerbahçeye Attığı İki Gol Bariz Ofsayt Hakem Golü Veriyor Bunlar Normal Hatamı Sizce Hayır Bana Göre Talimatlara Uyularak Verildi.

Baksana resmen Fenerbahçe Gol Atmasın İsityor,Yan Hakem Bu Talimatları Nerden Alıyor,Anlamıyorum Belediyenin fenerbahçeye Attığı İki Gol Bariz Ofsayt Hakem Golü Veriyor Bunlar Normal Hatamı Sizce Hayır Bana Göre Talimatlara Uyularak Verildi.

Evet İBB maçında Kötü oynamı$ oLaßiLiriz. . .
Ama ßiz goL Atamasak Yine 1 Puan aLmı$ oLacaktık. . .
Ve 1 Puan neLer neLeri Dei$tirir. . .

burada büyük bir tezgah kurulmuştur 2 takımda galatasaray ve fenerbahce ligden düşürülmüştür

Geri