'FedakarLığı Geçen Sezon Yaptım'

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Yönetimin fedakarlık yapmasını istediği Toraman, “Geçen sene futbol hayatımı tehlikeye attım, sakat sakat oynadım. Para pazarlığı yapmam, hakkım neyse onu verin” dedi.

fft1mm914542.jpg

Beşiktaş’ta iç transfer görüşmeleri tüm hızıyla devam ederken, Toraman ile yöneticiler arasında ilginç bir diyalog yaşandığı ortaya çıktı. İdarecilerin fedakarlık yapmasını istediği İbrahim Toraman ilginç bir örnek ortaya koydu. Yıldız oyuncu, “Geçen sezon doktorlar bana ‘Ameliyat olmazsan futbol hayatın tehlikeye girer’ dediler. Ama şampiyonluk yolunda takımı yalnız bırakmadım. Bu sezon da iyileştikten sonra tüm maçlarda oynuyorum, üzerime düşen görevi yapıyorum. Beşiktaş’la para pazarlığı yapmam. Ancak hiç oynamayan Delgado’nun şampiyonluk priminin bile sözünü Başkan’dan aldığını biliyoruz. Buna rağmen takımın en çok kazananlarından... Şimdi siz söyleyin, benim hakkım ne olmalı? Gerisini size bırakıyorum” dedi.

3 yılda 5.25 milyon Euro

Toraman’ın bu ifadesi sonrasında yöneticiler Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve Emin Önal, “Çok haklısın. Biz bu adaletsizlikleri çözmek için buradayız. Hakkın neyse vereceğiz. Düşüncemiz 3 yıllık sözleşme. İlk yıl 1.5, ikinci yıl 1.75, son sezon da 2 milyon Euro vereceğiz” dediler. Taksitlendirme konusunda görüşmeler devam ediyor.

İşte Gerçek Beşiktaşlı

Adam haklı kardeşim. Delgado hiç oynamadan dünyanın parasını aldı.

eyyyyy yönetici kılığındaki insanlar yazık etmeyin bu adama hakkı neyse verin,hatta fazlasını verin hak ediyo cunku bu adam

Geri