FC Karpaty Lviv 1-1 Galatasaray [UEFA Avrupa Ligi Play-Off Rövanş Maçı]

Başımızda Adnan Polat Ve Rijkard Olduğu Müddetçe Bize Herşey Müstehak ...
Takımı Ne Hale Getirdin Adnan Polat Bırak Çek Git Artık; Giderken Sevgili Rijkard'ınıda Al Git ...
Bu İkisini Hiçbir Zaman Galatasaraya Yakıştıramadım ...
İnanın Bu Takım Teknik Direktörsüz Daha İyi Oynar ...
Ah Gerets Ah Seni Niye Gönderdiler Hala Anlayabilmiş Değilim ...
Hepimize Geçmiş Olsun Diyorum ...

25 Ağustos çarşamba süper kupayı anmış maziye gururla bakmıştık

"NERDEN NEREYE"

elveda meyhaneci bunlar şarhoş olmuşlar duramam ben bu yerlerde elveda elveda sanada GALATASARAYIM elveda ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maçın sonucunun 0-0 değilde 1-1 olması sanırım dahada üzüntü kaynağı olmuştur..
Galatasaray'da artık birşeylerin değişme zamanı gelmiştir bence erken teşhis iyi olacaktır..
Yoksa iyi günler beklemiyor Galatasaray'ı

resmen sevinç içimizde patladı yaa.ama anons yanlış değildi orası da ayrı bi durum.

Aldığınız Para Haram olsun . Gerizekalı Hakan Balta . Resmen İzliyor Adamı . Geçen maçta onun Yüzünden gol yedik . Hakan Balta Böyle devam Ederse Formayı unutsun . Sezon Başından Hüsran bekliyordum ben . Gerçekten Transfelere Bakınca Gs den hiç ümidim yoktu . Adnan Polat Sevdiğim bir başkan ama Takımın İÇİNE ETTİ ! Mehmet topal gidiyor. Onun Parasıyla Loric Cana geliyor ? Loric Cana ile Mehmet Topal Aynı ayar oyuncu mu ki aynı paralar ? Yönetim Miladını doldurdu artık

Bizim takımlardan bu sene adam olmaz.

Fenerbahçede Galatasarayda.Trabzon zaten hak getire.

Bi tek Beşiktaş şu anda en iyi topu oynayan takım.

Neyse sağlık olsun.

Zaten daha elemelerde can çekişen takımlar yukardada daha fazla rezil ederdi bizi.Elenmeleri daha iyi oldu bi bakıma.

TRABZON,BURSA ve KAYSERİ bu sene BJK'yi kovalar bizde izleriz..

Rijkaard efendi istemezse yaprak düşmezmiş..

Adnan Sezgin de Rijkaard da gitsin artık ne olur.

Adnan Polat da Haldun Üstünel'i getirmezse gitsin..

Devamlı aynı kadro...

Yenilen golden önce bu takım niye taaa 91. dakikada gol atıyor onu bi bulmak lazım.. Arda lider oyuncu değil. Bunu geçen sezondan beri kanıtlıyor..

İngiltere ekolünü bilen Cana'nın yerine hala kazma Ayhan'ı oynatıyorsa bu herif, maç sonu takım kalitesiz demesi normal oynatmadığı için bilemiyo kaliteyi.

Mehmet Topal - Cana karşılaştırması saçma.. Cana'nın oyun stilini bilmiyoruz tam olarak.. Ama Mehmet Topal çok ağır kalıyor Galatasaray ortasahasında. Bu yüzden doğru bi karar. Elano + Kewell + Pino + Baros Galatasaray'ın şuanki en iyi transferleridir. Arda'yı saymıyorum..

ςαη;5129814' Alıntı:
İngiltere ekolünü bilen Cana'nın yerine hala kazma Ayhan'ı oynatıyorsa bu herif, maç sonu takım kalitesiz demesi normal oynatmadığı için bilemiyo kaliteyi.

orta alanı tek başına ayhan idare ediyordu en iyi futbolu o ortaya koydu bence ayhana büyük haksızlık yapılıyor sırf senin için değilde genel bir yüklenme var bence haksızlık adamın hangi pası isabetsiz oldu ki ayhanın suçu yok rejkardında suçu yok neden çünkü mevcut kadro kısır....

Kimisi gece alemlerinde...
Kimisi sinema peşinde...
Galatasaray ruhu yok hiçbirinde;
Düşmüşler paranın peşine...

Söyleyin, çok mu bir şey istedik?
Formanın hakkını ver dedik...
Biz yeri geldi, 14 sene bekledik;
Sizin gibi ruhsuz görmedik...

Sizin gibi ruhsuz görmedik..

Geri