FC Karpaty Lviv 1-1 Galatasaray [UEFA Avrupa Ligi Play-Off Rövanş Maçı]

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
uefaeuropaleague180px.png

Karpaty.png
vs.png
Galatasaray.png

Hakem: THORSTEN KINHÖFER
Tarih/Saat: 26.08.2010/21:45
Stad: Ukraina Stadium
Hava Durumu: Lviv’de maç günü hava az bulutlu olacak. Hava sıcaklığı maç günü en düşük 15, en yüksek ise 22 derece olacak.
Yayın: D Smart

B_7717_parcali_b.jpg

GSBilyoner Maç Kodu: 632

t7fo8p.jpg

Yorumum yok artık bu takıma.. Yine de başarılar.. Yaparsa Kewell & Baros yapar.. GS elenirse eğer yönetimde Rijkaard'da gitsin yeter artık..

zaten bu maç kader maçı herkes için.... rejkardın suçu yoki çan mevcut kadro belli.... kadrodan 5 oyuncu satıldı iki tane alındı ( Cana,Pino ) zaten alınanların durumuda belli gelde takım kur

kewell_idman43678.jpg

Kewell Şoku

Galatasarayımız'da tersliklerin ardı arkası kesilmiyor. Sarı-Kırmızılı takımın önemli Kozu Harry Kewell'ın, Karpaty Lviv ile oynanacak rövanş maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi. Adalesinde gerilme ve çekme olduğu ortaya çıkan Kewell'ın tedavisine hemen başlandığı ancak, Avustralyalı yıldızın Perşembe günü oynanacak zorlu rövanşta forma giyme şansının çok az olduğu bildirildi.

ARDA DA ANTRENMANA ÇIKMADI

Sakatlığı yüzünden K.Lviv maçında forma giymesi zora giren Kewell'ın yanı sıra kaptan Arda Turan da bu akşam yapılan antrenmanda yer almadı. Arda'nın da Bursaspor maçında sakatlandığı ortaya çıktı. Takımdan ayrı çalıştığı bildirilen Arda Turan'ın Karpat Lviv maçında forma giymesi için tedavisi sürdürülüyor.

Kewell'li takımımızda %40 sansımız vardı onsan artık %10 falan. Eger sans yardım ederse üst tura çıkarız yoksa bu takım başka türlü çıkamaz.

bu kadroyla biraz zor geçer turu allah yardım etsin...

Takımın Zaten 3 tane oyuncusu var : Arda , Kewell , Baroş . Mağlubiyet Gelirse Bu üçünün Hiçbir Suçu Yok Çünkü Orta Sahadaki ve Defanstaki Kazmalar Oldukça Messi'yi getir Bişi değiştiremez . Mağlubiyet Olursa ki Bence mağlup olacağız Galatasaray'da Yer yerinden oynayacak ve oynamalı ! Galatasaray'a Gönül vermiş insanları üzmeye Hakları yok !

Bazı arkadaşlar Rijkaard'ın suçsuz olduğunu ima ediyor. Her alınan kötü sonuçta takımı kalitesiz olmakla profesyonel değiller diye suçlayan kim Rijkaard sen futbolcu olsan bu hoca için kılını kıpırdatırmısın. Yok neymiş belgrad gibi karpaty gibi Avrupa'nın 5. sınıf kulüplerinin karşısında neden taç atmaya giderken koştun neden aut kullanırken topu çabucak oyuna soktun. Ben şahsen bu kadar aciz teknik direktör görmedim ikinci yıla girdik takıma ne oynattı. Arkadaş Rijkaard'ı savunanlar anlatsınlar desinler şu maçta Rijkaard şu hamleyle Galatasaray'a maçı kazandırdı. Yada takım eskiden Duran toptan gol atamıyodu. Rijkaard bu taktikle bu takıma başarı getirdi. Diyemezsiniz....

Dk. 80, rakip 10 kişi; ama GS'de durum pek de olumlu değil...

1-0 OLmuştu 3 Dakika Geçmeden 1-1 OLdu

Geri