FC Köln 5-2 Fenerbahçe | Hazırlık Maçı

Cαη

New member
Reaction score
0
2wda4qe.jpg

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Hollanda’dan, FC Köln takımıyla oynayacağı karşılaşma için ayrıldı ve Almanya’ya gitti.

Sarı-lacivertli takım kampın 6. gününde, ikinci hazırlık maçını yapacak. Fenerbahçe, ETL-DOM Turnuvası’nın 3.’lük maçında FC. Köln takımıyla, Köln Fortuna Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16.30. Fenerbahçe, turnuvanın ilk karşılaşmasında AZ Alkmaar takımına 2-0 mağlup olmuştu.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i: Volkan Babacan, Önder Turacı, Bilica, İlhan, Andre Santos, Kazım, Selçuk, Cristian, Stoch, Alex, Semih.

FC KÖLN : 5-2 : FENERBAHÇE

İLK YARI
---------------------------------------------

DK 1: Karşılaşma Köln'ün yaptığı santrayla başladı...

DK 5: Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takım da karşılıklı top çeviriyor ve top kayıpları yaşanıyor... Henüz önemli bir pozisyon gelişmiş değil...

DK9: Taner Yalçın'ın ceza sahası yayından sert vuruşu üstten auta gitti Köln adına...

DK 13: GOL!.. Köln, Freis'in attığı golle Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiyor...

DK 25: Karşılaşmanın ilk 25 dakikası Köln takımının 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi...

DK 32: İlhan, rakibine yaptığı sert müdahaleden sonra sarı kartla cezalandırıldı...

DK36: Alex'in ceza sahasına uzun pasını zorlukla oyun alanı içinde tutabilen Stoch, topu tekrar içeri çevirdi.. Kazım'ın kafa vuruşu rakibe de çarparak kornere gitti..

DK40: Semih, maçta üçüncü kez ofsayt pozisyonunda yakalandı...

DK 41: Fenerbahçe'de Kazım da sarı kart gördü yaptığı faul sonrasında...

DK 42: GOL!.. Köln ikinci golü Taner Yalçın'la buldu... Volkan'ın kale atışını Önder'e doğru kullandığını bu oyuncu fark etmeyince rakip araya girdi ve ceza sahası çizgisine kadar inerek içeri orta yaptı... Taner Yalçın da müsait pozisyonda zorlanmadan ikinci golü kaydetti...

DK 45: Köln, Fenerbahçe karşısında 3. golü de buldu... Taner Yalçın yine golün sahibi... Türk futbolcu bu kez serbest vuruştan avladı Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i...

DK 45: Ve bu golle birlikte ilk yarı da sona eriyor...

İKİNCİ YARI

Fenerbahçe; ikinci yarıya Semih, Alex, Önder ve Kazım'ın yerine Gökhan Ünal, Caner Erkin, Deivid ve Bekir ile başladı.

DK 46: Fenerbahçe'de Caner, Bekir, Gökhan Ünal ve Deivid oyuna girdi... Semih, Kazım, Alex ve Önder oyundan çıktı...

DK 50: GOOOL!.. Stoch ve Andre Santos paslaşmasından sonra Santos ceza sahasına girdi, topu içeri çevirdi... Defans ve kaleci arasında yaşanan anlaşmazlıktan dolayı topu önünde bulan Deivid'in vuruşunda top ağlara gitti...

DK 53: Selçuk'un şutu kaleci tarafından son anda kornere çelindi...

DK 58: GOL!.. Köln bir kez daha gol buldu... Sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde bomboş kalan Freis, kendisinin ikinci, takımının dördüncü golüne imza attı...

DK 63: Bekir de sarı kart gördü... Yine sert bir müdahale...

DK 72: Oyunda tempo iyice düştü son dakikalarda...

DK 76: Stoch'un vuruşunu kaleci kurtardı...

DK. 83 Ceza alanı içerisinde topla buluşan Rainhold topu ağlara gönderdi ve skoru 5-1'e taşıyan golü kaydetti.

DK. 86: Gökhan Ünal hızlı çalımlarla ceza alanına girdi, Köln savunması gol pozisyonuna izin vermedi.

DK. 87: Deivid'in pasında ceza alanı sağ kanadında topla buluşan Gökhan Ünal, Köln savunmasına takıldı.

DK. 88: Gökhan'ın pasında topla buluşan Stoch topu ağlara gönderdi ve skoru 5-2'ye getirdi.

Stoch'un golünün ardından malçın hakemi karşılaşmayı bitiren düdüğü çaldı.

Bu sene bu takımdam hiç bişey olmaz.

Aykutla zaten bu iş yürümez.

Tabi hazırlık maçlarını ölçü almamak gerek ama görünen köyde kılavuz istemez.

Yine saç baş yolduracaklar taraftara.Gidin şu takımdan artık !

Bu sezon Bilica'nın kazıları da işe yaramayacak desenize..

Daha yazdığım yorumun mürekkebi kurumadan olan oldu.

tehlike çanları çalıyoo ama dinleyen yok Guiza fenerin kasasını boşalttı. Bu yıl transfer yapamaz.

Avrupada bu kadroyla topa bile dokunamazlar. Bu yıl fenerbahçe için çöküş dönemi olacak sadece futbol takımını kastediyorum.

Daha yazdığım yorumun mürekkebi kurumadan olan oldu.

tehlike çanları çalıyoo ama dinleyen yok Guiza fenerin kasasını boşalttı. Bu yıl transfer yapamaz.

Avrupada bu kadroyla topa bile dokunamazlar. Bu yıl fenerbahçe için çöküş dönemi olacak sadece futbol takımını kastediyorum.

bakıom galatasaraydan cok fenere yorum yapıon hayırdır fenerlısın heralde amma cok bkladın takımı ya arızamısın nesın

zaten kendı takımlarınızın yorum yapacak haberı yok o yuzden sarıosunuz bole sevıyesizce fener bolumunde mıllete mantıklı yorumlar yapın elınızı operım ama sıfır cekmıs bılmem neymıs gecın o uzun havaları ... gecen sene kım nabmıs önce onu elestirin

Adam akıllı yorum yapmayıp burayı karıştıran her türlü kötü sözü hakareti hakediyour.

Maçla ilgili yorum yaparken takımı aşağılamadan yorum yapın.

Tabi bunu buraya bin kere yazdık açık açık küfür ettiğimizide yazdık ama kapasite meselesi.

5 duyu organı varken başka yerleriyle laf anlama kabiliyeti olanlar ortaya çıkıyo bu sayede =)

Yada çok hoşunuza gidiyoki burdan çıkmıyonuz.

Kardeşim sakin ol! parazit yapma yorum yap ayrıca ben 0 çekmişsiniz falanda demedim salak da değilim kendine gel burda saygı sevgi ortamında yorum yapıyoruz.

bana kötülük yaptın ve ben hala sana hakaret etmiyorum etmemde rüzgar ne kadar sert essede kayadan götüreceği tozdur.

Doğru kayadan götüreceği tozdur.

Zaten kaya olmasan bu kadar lafa söze rağmen hala burda durmazdın =)

Kardeşim sakin ol! parazit yapma yorum yap ayrıca ben 0 çekmişsiniz falanda demedim salak da değilim kendine gel burda saygı sevgi ortamında yorum yapıyoruz.

bana kötülük yaptın ve ben hala sana hakaret etmiyorum etmemde rüzgar ne kadar sert essede kayadan götüreceği tozdur.

arkadaşım salakmı dedık sana ıyı oku okuman yazman yok heralde salak salak yorumlar dedim sıfır cektınız dıyen 1 cı sayfada kendını bılıyor ya üff :D cok çocuksusunuz walla ya... sıze cevap vermek bıle bence cok gereksız ama yazmayınca laf anlamıosunuz onca cevaba rahmen buradan cıkmıyorsan senın belli bir amacın var :D ben onu anlarım git şimdi şikayet et hadi bekliyorum

Doğru kayadan götüreceği tozdur.

Zaten kaya olmasan bu kadar lafa söze rağmen hala burda durmazdın =)

Tamam abi ya bi sakin olun.

Burda konuşulması gereken konu Fenerbahçe'nin kötü performansı ve bunun sorumlusu + alınabilecek/yapılabilecek önlemler,işler,transferler.

Yeter artık konuya dönün ya !

arkadaşım salakmı dedık sana ıyı oku okuman yazman yok heralde salak salak yorumlar dedim sıfır cektınız dıyen 1 cı sayfada kendını bılıyor ya üff :D cok çocuksusunuz walla ya... sıze cevap vermek bıle bence cok gereksız ama yazmayınca laf anlamıosunuz onca cevaba rahmen buradan cıkmıyorsan senın belli bir amacın var :D ben onu anlarım git şimdi şikayet et hadi bekliyorum

Yukarda yazdığıma geldin kardeeeş =)

Boşver konuşsun çoluk çocuk eğlensin.

Adamlar biz mağlup olmasak sevinecekleri bişeyleri yok zaten=)

iki gün önce fenerle dalga gecersın sımdıde kölne yenılen fenerı kölne rezıl olduk dıosun :D hangısını savunuyorsun arkadasım acıkca solede bılelım :D

biraz cesaret...

bir fenerbahceli olarak gercekten cok kahroluyorum...benim anlamadigim neden hala cift libero oynuyoruz...cikar 2 forvet oyna..biraz da cesater isi olsa...bakalim 10 gun maca..o zamana kadar duzelmemiz lazim...

ςαη;5087287' Alıntı:

Tamam abi ya bi sakin olun.

Burda konuşulması gereken konu Fenerbahçe'nin kötü performansı ve bunun sorumlusu + alınabilecek/yapılabilecek önlemler,işler,transferler.

Yeter artık konuya dönün ya !

Kardeş konuyla ilgili herkez yorum yapabilir ona kimsenin lafı yok.

Ama karşındakini yorumlarken aşağılamadan yorum yaparsan kimse birşey demez.

Burda Fenerbahçeyi aşağılayacak tek adam sadece Fenerbahçelilerdir.

Milli davadan bahsederler ama maça gelince rakip takımı tutarlar yada yukardaki zeki arkadaş gibi 0 çeker gelirsiniz derler.kimse milli dava felan yazıp kendini şirin göstermesin.

Zaten takım yenilmiş ister istemez taraftarda bi sinir var bazı kaya ve onun gibi düşünenlerde yanan ateşe benzin dökmekten geri kalmıyolar.

Şimdi herkez maçla ilgili yorumu varsa yazsın düzgünce eyvallah deriz.Yok işin başka taraflarına kaçarsanız bozuşuruz.

Fener umarım toparlanır, hazırlık maçıydı ama ne de olsa 5 tane yediler, bu tür maçlarda olur böyle şeyler.

Hazırlık donemı yenı hoca yenı sıstem dırek degısım ve uyum beklemesın kımse daha yolun bası...

Konu hakkında alakasız msj atmayı bırakın artık !!

Abi bırak uğraşma

Gereksiz yorumlar silinse iyi olacak

Geri