FB'nin istediği Fabiano'nun bonservisi açıklandı

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Del Nido, Fabiano’nun fiyatını açıkladı

311njpe.jpg

Daha önce çok daha düşük bir fiyata Real Madrid’e transfer olacağı söylenen Fabiano’nun sözleşmesi 2009 yılında sona eriyor ancak oyuncu bu sezon 40 maç yaparsa kontratı otomatikman bir yıl daha uzayacak.

Oyuncuya beş yıllık yeni bir sözleşme önereceklerini açıklayan Del Nido, "Oyuncuyu transfer etmek isteyen varsa 60 milyon avroya serbest kalacak," diye konuştu.

Şu ana kadar futbolcuyla ilgili çıkan dedikoduların hepsinin yalan olduğunu belirten Del Nido, "Fabiano’nun menajeri José Fuentes ve Real Madrid'in genel menajeri José Ángel Sánchez hiç görüşmediler. Oyuncuların menajerleriyle sürekli görüşüyoruz. Şu ana kadar ne gelen var, ne de giden. Sezon sonuna kadar da transfer hakkında konuşmak istemiyorum," dedi.

60 milyon euro??? :sok Fenerbahçeye karşı bi tane adam gibi pozisyonu olmayan bu adama mı verices :)

Kejman bile daha fazla işe yarar hehehehe

Bu Adama Bu Parayı Vereceğime Krallar Gibi Semihi Oynatırım Daha Çok İş Yapar Hem Fener'e Hemde Milli Takıma Katkı Yapar...

Ben ızledım bu adam ıs yapmaz onu alacagımıza morıentesı alsak daha ıyı olur bana gore..

onun yerine orta sahaya ve defansa 5 milyon avro dan 4 adam forvete de 40 milyon dolar verip wagner love u alırız işler hallolur

Yaptığım araştırmalara göre fabianonun sozleşmesinde 11milyon avro luk serbest kalma bedeli varmış..

Geri