fb değil,Türkiye Cumhuriyeti!

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Travmatik bir şekilde şampiyonluğu kaybettikten sonra Aziz Yıldırım`ın açıklamaları ile Türk futbol severlerinden yine büyük bir tepki alan Fenerbahçe kulübü böylesine önemli bir günde hırsına yenik düştü.

Spor kamuoyu ve özellikle Fenerbahçe camiası Aziz Yıldırım`dan istifa beklerken yine suçlayıcı gündem değiştirmeyi hedefleyen ve iftira içeren açıklamalar dinledi.

Fenerbahçe camiasının başta Ali Şen olmak üzere, büyük tepki gösterdiği bu açıklamalar kamuoyunu günlerce oyalacağa benziyor.Ancak Fenerbahçe kulübü yaşanan tranvayı hala üzerinden atamadığını Resmi sitesi aracılığı ile de göz önüne seriyor.

Bugün 19 Mayıs 2010 Gençlik ve Spor Bayramı ! Tüm spor kulüplerinin anasayfalarından ön plana çıkardıkları Türkiye ve Atatürk sevgisi iken bakın Fenerbahçe kulübü giriş sayfasına hangi fotoğrafı koymuş ve ne mesaj vermiş...!!!

Hani Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım`ın her zor da kaldığında söylediği bir laf vardır ya; `` Türkiye`nin Fenerbahçe antipatisini anlayamıyorum.`` size göre kıskançlık, bize göre ise çok daha farklı...!!!

- HABER1903 -

Inanmak ıstemedım ama sımdı baktım resım dogruymus gercekten 19 mayıs da Ataturk yada Türk bayragı yerıne kendını koyan zıhnıyete ne dıyebılırım kı...

Sonra bizi niye kimse sevmiyor ?? İşte bu yuzden..

Tek Cumhurıyet Var Oda ; TÜRKİYE CUMHURİYETi !!

merak ettim girdim siteye (istemedende olsa). hakkaten kendi resmini koymuş adam. insanda biraz düşünce olur ya. tmm azize başkan şampiyon sizsiniz. kendine gel artık iyice şaşırdın rotayı

nerden ne bulacağınızı şaşırdınız iyice.

Niye bu kadar takip ediyonuz Fenerbahçeyi onuda anlamıyorum zaten .

nerden ne bulacağınızı şaşırdınız iyice.

Takip etmek lazım su uyur düşman uyumaz...Her gün yeni bi rezillik...Bu konuda savunulabilicek bişey yok herşey ortada 19 Mayısta herkes Atasının resmini koyarken onu anarken kendi resmini koymaktaki amaç ne kendini ne zannediyo...

Anlamamaman normal azizde anlamıyo oda fenerli... ;)
Hani Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım`ın her zor da kaldığında söylediği bir laf vardır ya; `` Türkiye`nin Fenerbahçe antipatisini anlayamıyoyum.`` size göre kıskançlık, bize göre ise çok daha farklı...!!!

Takip etmek lazım su uyur düşman uyumaz...Her gün yeni bi rezillik...Bu konuda savunulabilicek bişey yok herşey ortada 19 Mayısta herkes Atasının resmini koyarken onu anarken kendi resmini koymaktaki amaç ne kendini ne zannediyo...

Bunun sizi ilgilendiren bi kısmı yok.

İstediği resmi koyar istediğini koymaz.

Herşey resim koymakla olsaydı alasını koyardı zaten.

Zaten dünden beri 19 mayıs resmi vardı sitede.

Daha önceden bakıp takip etmeyip sonradan konulan resmi getirip milletin önüne sunmayın boşuna =)

İçinizdeki kuyruk acısını başka biyerden çıkarın bunlardan değil.

Bunun sizi ilgilendiren bi kısmı yok.

İstediği resmi koyar istediğini koymaz.

Herşey resim koymakla olsaydı alasını koyardı zaten.

Zaten dünden beri 19 mayıs resmi vardı sitede.

Daha önceden bakıp takip etmeyip sonradan konulan resmi getirip milletin önüne sunmayın boşuna =)

İçinizdeki kuyruk acısını başka biyerden çıkarın bunlardan değil.

Sizinkiler gene yanlış kutlama yapmış desenize 19 Mayıs bugündü ama bugunde azizin fotosu vardı her şey resim koymak değil resmi koymaktaki amaç hersey Atatürk'e suikast düzenliyen başkan vardı fb cumhuriyetide vardı şimdide kendini ulusal bayramda sitesine kapak yaptıran başkan...

Ben böyle bi kulüp tavrı içine art niyet ararım...

Sizinkiler gene yanlış kutlama yapmış desenize 19 Mayıs bugündü ama bugunde azizin fotosu vardı her şey resim koymak değil resmi koymaktaki amaç hersey Atatürk'e suikast düzenliyen başkan vardı fb cumhuriyetide vardı şimdide kendini ulusal bayramda sitesine kapak yaptıran başkan...

Ben böyle bi kulüp tavrı içine art niyet ararım...

he he tamam sen haklısın =)

Dediğimi anlamıyon daha hala aynı şeyleri sayıp duruyon.

19 mayıs dersiniz Atatürk dersiniz vatan millet dersiniz takım yabancı takımla oynarkende gider karşı takımı tutarsınız.

Söylediklerinizle yaptıklarınız arasında koca bi uçurum var.

he he tamam sen haklısın =)

Dediğimi anlamıyon daha hala aynı şeyleri sayıp duruyon.

19 mayıs dersiniz Atatürk dersiniz vatan millet dersiniz takım yabancı takımla oynarkende gider karşı takımı tutarsınız.

Söylediklerinizle yaptıklarınız arasında koca bi uçurum var.

Fenerden Nefret Ediyouz Varmı Ötesi :durdurun

Rolleri değişsek, Aziz Yıldırım ve sizler 40 gün 40 gece susmazsınız şimdi gelmiş neyi savunuyorsunuz ya ? :durdurun

Fenerden Nefret Ediyouz Varmı Ötesi :durdurun

Bende senden nefret ediyorum kanka :durdurun :durdurun :durdurun

Olum Feneri sevseniz ne olacak sevmeseniz ne olacak.

25 milyon adamın sevgisi yetmedi sizemi muhtaç kaldı koca cumhuriyet :D

Ancak 17 takım birleşip birşeyler beceriyonuz tek başınıza değil itfayeci =)

Bende senden nefret ediyorum kanka :durdurun :durdurun :durdurun

Olum Feneri sevseniz ne olacak sevmeseniz ne olacak.

25 milyon adamın sevgisi yetmedi sizemi muhtaç kaldı koca cumhuriyet :D

Ancak 17 takım birleşip birşeyler beceriyonuz tek başınıza değil itfayeci =)

Benden Nefret Eden Ölsün Kanka :durdurun:durdurun

Bir Beşiktaşlı Tüm Fenerlilere Eşdeğerdir :goz: :001_rolleyes:

Benden Nefret Eden Ölsün Kanka :durdurun:durdurun

Bir Beşiktaşlı Tüm Fenerlilere Eşdeğerdir :goz: :001_rolleyes:

Bunu başka yerde söyleme dayak yersin.

Zaten yemişsin antepde bi dayak =) :durdurun :durdurun :glare: :001_huh: :closedeyes: :thumbdown: :huh:

Bn Sana Ankarada Atıcam Daha iyi Bi Dayak Merak Etme Sen çık senide görelim beyefendi 15 kişinin içinde

Akıllı olsan 15 kişinin içinde tek başına gezmezsin.

Beşiktaşlı olduuğun belli oluyo olm.

La kanka buranında içine ettin varya =)

ulan aziz zamanında alişenin kuyusunu kazdım geçtin kolduğa.
şimdi de bir türlü ayrılmıyorsun.

acaba koltuğa özel kazıkvari birşey mi koydu başkası oturunca batıyor.

Geri