FB 3-2 Tokat[Ziraat Türkiye Kupası]

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
F.Bahçe-Tokat maçı Olimpiyat Stadı'nda!
haber_ic_200049.jpg

Fenerbahçe ile Tokatspor arasında oynanacak olan maç Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Tokatspor arasında yapılacak 3. hafta maçı, Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı.

TFF'den yapılan açıklamada, A grubunda 13 Ocak Çarşamba günü yapılacak Fenerbahçe-Tokatspor maçının, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zemininin bakımda olması nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı.

Karşılaşmanın 20.30 olan başlama saati ise değişmedi.

Bu arada, Fenerbahçe Kulübü de internet sitesinde yaptığı açıklamada, bu maçın biletlerinin 22 TL'den satışa sunulduğunu, biletlerini daha önce alan taraftarların, Biletix'e başvurarak söz konusu biletleri değiştirme ya da iade etme hakkına sahip olduklarını duyurdu.

F.Bahçe-Tokat maçı Olimpiyat Stadı'nda! - HTSpor.com

inşallah kazanan biz oluruz. fenerbahçem benim biricik sefgilim :p lem kaza olmasın uğraşamam gs liler le :mad:

10.000 TokatSpor'Lu tribündeki yerini aLır..

Haydi Tokatsporum, geçen sene elinden kaçırdın feneri bu sefer kaçırma =)

Bu Kaleciye Uzaktan gelen Her şut gol oluyor...

Birde Guiza Seni Allah nasıl bilirse Öyle Yapsın

Ulen memleketime bak beee :)

ya ben izleyemedim zor olmuş anlaşılan.skora bakarasak bunu anlıyoruz .ama kadroyu görünce hak verdim. ciddiye alınmamış ve nasılsa geçeriz hesabıyla oluşturulmuş kadro gibi. tbrkler yinede fenere..

Ya şu sevindiğimiz şeylere bak.

Neyse gene de kazandık.

ya ben izleyemedim zor olmuş anlaşılan.skora bakarasak bunu anlıyoruz .ama kadroyu görünce hak verdim. ciddiye alınmamış ve nasılsa geçeriz hesabıyla oluşturulmuş kadro gibi. tbrkler yinede fenere..

ciddiye alınmamış demek bıraz haksızlık olur bence, bir Tokat'Lı ve TokatSporlu olarak üzüldüm.
Fenerbahce maca tam kadroya yakın bı kadroyLa çıktı.

Amma zor gaLibiyet oLdu hee :D

Geri