FB 3-0 G.BirLiği [TSL 8.Hafta - Tek BaşLık]

mchasso

New member
Reaction score
0
jf81n7.jpg

"Tarihe geçmek istiyoruz"

Fenerbahçemiz, Süper Lig'de Yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçemiz, Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, yardımcı antrenör Roland Koch'un motivasyon dolu konuşmasıyla başladığı öğrenildi. Koch'un, "Biz ne yapmak istiyoruz?" şeklindeki sorusuna futbolcuların "Tarihe geçmek istiyoruz" şeklinde yanıt verdiği bildirildi. Tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda Sarı-lacivertliler, teknik ve taktik ağırlıklı çift kale maç ile çalışmayı tamamladı.

Kadıköy'de rekor gecesi
Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda G.Birliği'ni konuk ediyor. Mücadele 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Lig TV'den yayınlanırken, maçı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden dakika dakika takip edebilirsiniz.
Turkcell Süper Lig'deki ilk 7 maçını da kazanan Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmaya rekor kırmak parolasıyla çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısından da 3 puanla ayrılması durumunda, 7 galibiyetle kendisine ait 45 yıllık sezona en iyi başlangıç rekorunu 8 maça taşıyacak.

Fenerbahçe'de bugünki Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı Kazım forma giyemeyecek.Sarı-lacivertli takımda ayrıca Güiza ve Gökhan'ın sakatlıkları bulunuyor. Ligdeki bütün maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile bu sezonki 7 maçını da yitirmeyen, 2'sini kazanan, 5'inde berabere kalan Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma tam bir taktik savaşına sahne olacak.

İki Alman teknik direktör Christoph Daum ile Thomas Doll'un taktik mücadelesi halinde geçmesi beklenen karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği geçen sezon yaşadığı sıkıntıları şimdiden unutturmayı başarmış gibi görünüyor.
Son 2 sezondur çok sayıda teknik direktörle çalışan ve bir türlü başarıyı yakalayamayan Gençlerbirliği, bu sezon takımın başına getirilen Alman Thomass Doll ile iyi bir grafik yakaladı. Doll yönetiminde oynadığı 7 lig maçında 5 beraberlik, 2 de galibiyet alan kırmızı-siyahlılar, rakip kalelere 11 gol atarken, 6 kez de meşin yuvarlağı filelerinde gördü.

G.Birliği'nde 3 sarı kartı bulunan Tozo, Fenerbahçe maçında kart görmesi durumunda Sivasspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan
Önder
Bilica
Lugano
Carlos
M.Topuz
Cristian
Emre
Alex
Uğur
Semih

GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Radeljic
İlhan
Aykut
Cem
Tozo
Harbuzi
Burhan
Kahe
Mustafa

73. KEZ

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 73. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 72 maçtan 32'sini Fenerbahçe, 13'ünü Gençlerbirliği kazanırken, taraflar 27 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli takımın attığı toplam 119 gole, başkentin kırmızı-siyahlı ekibi 80 golle karşılık verdi.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe İstanbul'da 3-0, Gençlerbirliği de Ankara'da 1-0'lık skorlarla kazandı.

Bölüme Bir daha yazmayacağım demiştim ama bu mutlu galibiyete yorum yazmadan geçemicem

Kendi Rekorumuzu Kendimiz Kırarız

7da0ed013ac44753a04035fac181940a_m.jpg

bhixpv.jpg

Günün enteresan skorlarından birisi daha :durdurun

Kaynak: DHA

ZorLanacağız ama kazanacağız. . .

İddaa oynayacakLar için tahmin ;

ALt veya 1

Süprize kaçacakLara ;

İY:0 MS:1

Skor ;

1-0

niteLikLi futboL oynayarak oLası bir rekoru taçLandırmak Lazım
eğer yine sıkıntıLı bir gaLibiyet oLacaksa şayet varsın kırıLmasın

niteLikLi futboL oynayarak oLası bir rekoru taçLandırmak Lazım
eğer yine sıkıntıLı bir gaLibiyet oLacaksa şayet varsın kırıLmasın

Yapma dai gaLibiyetin iyisi kötüsü oLmaz =)

1-0 oLsun bizim oLsun. .

Yapma dai gaLibiyetin iyisi kötüsü oLmaz =)

1-0 oLsun bizim oLsun. .

orası öyLe kuzen gaLibiyetin 3 puanın iyisi kötüsü oLmaz ama işte takım oyunu daumun sistemine tam anLamıyLa oturmaya başLadı..bundan önceki dönemde de böyLeydi,hep sıkıntıLı 1-0 2-1

benim asıL özLemim zico dönemindeki futboL avrupa devLerinin kendi yarısahasından çıkartmayan oyun,hırs

ister istemez kıyasLayınca böyLe dertLeniyorum tabi
umarım derbiye kadar tüm maçLarı kazanarak hedefLediğim istatistikLerLe derbi maçının santrasını yaparız

orası öyLe kuzen gaLibiyetin 3 puanın iyisi kötüsü oLmaz ama işte takım oyunu daumun sistemine tam anLamıyLa oturmaya başLadı..bundan önceki dönemde de böyLeydi,hep sıkıntıLı 1-0 2-1

benim asıL özLemim zico dönemindeki futboL avrupa devLerinin kendi yarısahasından çıkartmayan oyun,hırs

umarım derbiye kadar tüm maçLarı kazanarak hedefLediğim istatistikLerLe derbi maçının santrasını yaparız

Hajı tmm o zmn ki oyunu bende özLüyorum. . .
İnter'i cheLsea'yi dewirdiğimiz günLeri özLüyorum ama. . .
Aragones'ten sonra daum mourinho gibi geLdi =)

Bizde isteriz 6-0 falan olsun ama

şu anki futbol ve rakibe baktığımızda 1 belki 2 fark ancak olur

bu maç gs maçları gibi 3 ihtimal bence 1-0 2-0 3-0 ffener alır

Bizim maçlar hep alt bitiyo beaa.çıkıp atsalar şöyle 3 4 tane fenamı olur.

7da0ed013ac44753a04035fac181940a_m.jpg

bhixpv.jpg

Günün enteresan skorlarından birisi daha :durdurun

Karşılaşma Fenerbahçemizin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Takımımız bu skor ile 8'de 8 yaptı ve kendi rekorunu kırarak yoluna devam etti.

Geri