FB 1907 telefonu almayın

fulus1000

New member
Reaction score
0
FB 1907 telefonu alırken iyi düşünün

hepsiburada comdan GENERALMOBİLE FB1907 SPECIAL EDITION cep telefonu aldım.aldığıma bin pişman oldum. telefon aldıktan 1 ay sonra bozuldu. Başarı servise verdim onlar yapamadı. ithalatcı firma olan genccell telefonu kendisine aldı şu an 40 günü geçti hala serviste bugün tüketici hakem heyetine şikayette bulundum serviste 30 iş gününü doldurduğu için daha 1 ay yazışmalar sürermiş.. Ve bu süreçte sürekli telefonum ne oldu diye müşteri hizmetlerini arıyorum kayıt yaptırıyorum. bir defa olsun arayıp telefonum hakkında geri dönmediler..ödediğim telefon parasıyla bir telefon daha alırdım..

Birde sizi gazetelere ve internette forumlara yazacağım diyorum hiç umurlarında değil..size tavsiyem bilmediğiniz marka cep telefonu almayın..ve hepsiburada com a hiç bulaşmayın.

Bu arada bu telefonun FENERBAHCE spor kulubünün telefonlarıyla hiç bir alakası yokmuş..Bunlar sadece renk ve isim hakkını kullanmış.Taraftar telefonları bunlardan farklı...

Üzüldüğüm telefonu kullandığımdan fazla serviste kalması:vur:vur

şikayet ettim... Bugün kaymakamlığa dilekçeyi verdim..karşı tarafın savunmasını alacaklarmış.İşlem 1 ay sürermiş.Ben bununlada kalmıyacağım..Yaşadıklarımı Generalmobile yede yazacağım bakalım onlarmı yaman benmi...Birkaç gazeteyede yazdım..Fakat hepsiburada D market yani doğan grubunun olduğu için yayınlamadılar şimdi Akşam grubuyla sabah grubuna yazacağım....Sonuna kadar uğraşacağım..

Ben aldım catır catır calısıyo buırda reklam yapma gs olarak

Ben aldım catır catır calısıyo buırda reklam yapma gs olarak
Bence ezbere konuşma...Ben sadece satış sonrası hizmet yok onu anlatmak istedim..isteyen alır bende zaten yenisi için müracaat ettim..
Hangi takımı tutduğumu Fenerbahce bölümünde görebilirsin...
dün kaymakamlıktan d-market in savunması için mektup gönderdiler..ve enterasan olanı başarı servisten aradılar telefonunuz yapıldı gelip alabilirsiniz diye..Ben tüketici hakem heyetine başvurdum dediğimde verilen kararla birlikte gelin dediler...yani telefonun yenisini onlardan alacağım...

teşekkür ederim ekledim..
Bugün hepsiburada comdan aradılar..şikayetimvar coma bir şikayette bulunmuşsunuz detayları öğrenebilirmiyiz diye, Olayları anlattım fakat tüketici hakem heyetine başvurduğum için yapacakları birşey olmadığını sorumlunun başarı servis olduğunu belirttiler..
6x7u26h.jpg

ve nihayet telefonuma kavuştum... Tüketici hakem heyeti yenisiyle değiştirmesine karar verdi..kararı ithalatcı firmaya gönderdim 10 gün sonra yeni telefonum geldi...Tabi 01.10.2007 tarihinden beri telefonum ellerindeydi geç oldu ama temiz oldu...Arkadaşlar hakkınızı arayın sonunda kazanıyorsunuz..:clap:clap:clap:biggrin:biggrin:

valla yazık olmuş ben olsam kesinlikle almazdım telefonlar çok bokton çin malı gecen bir abi gitti onun gibi 1000 lerce modeli olan katolog getirdi çinden sadece renk yapmışlar 50-100 dolarlık telefon geçmiş olsun

hepsiburada.com sadece satıcı firma. garanti veya tamirle ilgilenmez. dikkat ederseniz gönderdiği ürünlerin belgesindede yazar üretici, satıcı ve servis firmalarını. hepsiburadayı koruduğumdan değil ama suçlamalarımızı bileek yapalım lütfen. kamuyounu yanlış bilgilendirmeyin.

Belkide evet hepsiburada satici firma.Ama musteri memnuyeti diye birsey var.Saticilik sadece urunu satip.Gerisini bosvermek degildir.Eger bir urunu satiyorsan ve musteri kitleni kaybetmemek istiyorsan.Sattigin urunun arkasinda duracaksin.Ticaret budur esnaflik budur.

Arkadasim bence o telefonsuz kaldigin sureci yani madur edildigin surec hakkinda bir islem yaptirdinmi? Sadece hepsiburada icin degil digerleri icinde bir tecrube olur.Bence peslerinden gitmeyi birakma.

Bende smile adsl sikayet etmistim.Musteri destek numarasinda 45 dakika bekletildim ve bunu kayıt ettim. Kayit esnasinda Tarih ve saatle ilgili bilgilerde vardi.Turktelekondan telefon faturasinin ayrintisinida istemistim.O ayrintiyla birlikte sikayet ettim.Cok ugrastilar ama ben biraz cirkef biri oldugumu anlayip fazla ugrasmamak icin 3 aylik ucretsiz baglanti teklif ettiler bende kabul ettim ve kapandi gitdi olay.Uzerine duserseniz herseyi gozonune alarak kazaniyorsunuz.Tabii birazda cirkef olacaksiniz.

bence sen feneri bırak beşiktaslı ol uğraşmak zorunda kalmazsın :)

kardeşim geçmiş olsun bende o telefondan aldım ama bi sorum olcak eğer biliyosan yardım edebilirmisin?telefon şifresini bilmiyorum yardım edersen sevinirim.sana da geçmiş olsun diyorum tekrardan.

hepsiburada.com'un ne alakası var bu olayla onu çözemedim sonuçta orda sadece ürün satılıyor o telefon turkcell avea telsim bayilerindede satılıyor yani sen gidip bi turkcell abone merkezinden almak yerine hepsiburada.com dan almıssın suc onların değil o telefonu üreten firmanın. Arkadasın dediği gibi tüketici haklarına basvur eminimki kazanırsın geçmiş olsn üzüldüm...

Geri