FB 1-2 Twente [Avr. Ligi 1.Maçı - Tek BaşLık]

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
UEFA_Avrupa_ligi_logo.jpg

2n8zhj9.jpg

..:: BiLet FiyatLarı ::..

Türk Telekom ve Migros kale arkaları: 55 Lira

Fenerium Üst H-I Blok: 110 Lira

Fenerium Üst E Blok: 154 Lira

Fenerium Alt G Blok: 165 Lira

Fenerium Alt B-F Blok: 215 Lira

Fenerium Alt C-E Blok: 255 Lira

Fenerium Alt D Blok: 265 Lira

Bu da eski Digital modumuz Møñàr¢hïè'den güzeL haber =)

uefa maçları şifresiz, yanlış duymadınız uefa maçları'nın en az birisinin şifresiz olmasını isteyen uefa yetkilileri, bunun üzerine d smart yılbaşına kadar fenerbahçe ve galatasaray maçları'nı şifresiz olarak yayınlanacaklarını belirtti. ilk maç: 17.09.2009 / 20:00 Panathinaikos-G.saray ve yine aynı tarih
17.09.2009 / 22:05 Fenerbahçe - Twente maçları CNN TÜRK ekranında olacaktır.

rahat kazanırız gibi geLiyor

peki uydu yayınında verecekLer mi yoksa sadece d-smart ve karasaL yayından mı izLenecek
biLgisi oLandan bu konuda yardım rica ediyorum

Fß Yenmesse Ayıp :p

Zor bir maç olacak..!

Süpermiş şimdi Hem Galatasaray Hemde Fenerbahçe Maçları şifresiz Cnntürktemi Süpermiş Bu Ya

Bu sene kadıköy'de yine çok can yakacağız. . .
Sıradaki kurban Twente. . .
Gelsin bakaLım =)

Arnautovic'in İnter'e satıLmasından sonra Twente eski oyununu oynayamıyor.. Bence Fenerbahçe rahat bi gaLibiyet aLacak..

İnsallah alırız bu maçıda hadi bakalım allah yardımcımız ola...

Çok rahat alırız bu maçı.Zaten kolay bi gruptayız.

Bu gruptan namağlup çıkmamız lazım bunu başaracak güçteyiz.

oooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooo
ooooooooo
ooooooooo
ooooooooo
ooooooooooooooo
ooooooooooooooo
ooooooooo
ooooooooo
ooooooooo
ooooooooo
ooooooooo
ooooooooo

ooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooo
oooooo-----------ooooooo
oooooo------------ooooooo
oooooo-------------ooooooo
oooooo-----------ooooooo
oooooo--------ooooooo
oooooo-----ooooooo
oooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooo
oooooo-----------ooooooooo
oooooo-------------ooooooooo
oooooo------------ooooooooo
oooooo----------ooooooooo
oooooo---------oooooooo
oooooo-------ooooooo
ooooooooooooooo

Kim ne derse desin maç guizaya bağlı yetti artık bu adamın kaçırdığı goller her maç 2 boş kaleye kaçırıyo ligde idare ediyoruz ama avrupada geçen sene onun yüzünden ne hallere düştük artık bu maçta bişeyler yapsın 3 5 gol atsın da neşemizi bulalım

Hayırlısı İle Avrupa Ligine de Güzel Bir Başlangıç Yapmak Dileği İle. Maraton A Blokdayım Perşembe Akşamı

bende maratondan alcaktım biletide migros'a geçtik geçen sene fenerium alt f blokda izlemiştim hiç keyif alamadım kiev maçından.

Daum: Avrupa Ligi'ne iyi başlayacağız

oscy1i.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Turkcell Süper Lig'de yaptıkları iyi başlangıçı, UEFA Avrupa Ligi'nde de yapacaklarını söyledi.

Christoph Daum, FB TV'de “Daum İle Teknik Analiz” programında yaptığı açıklamamda, Turkcell Süper Lig maçlarının normal gün, Avrupa Ligi maçlarının ise kendileri için bayram gibi olduğunu belirterek, “Turkcell Süper Lig'de yaptığımız iyi başlangıc gibi Avrupa Ligi'nde de iyi bir başlangıç yapacağız” dedi.
UEFA Avrupa Ligi'nde 17 Eylül Perşembe günü İstanbul'da karşılaşacakları Hollanda'nın FC Twente takımını defalarca izlettirdiklerini kaydeden Alman teknik adam, “Rakibimiz hakkında iyi bir bilgiye sahibiz. Güçlü bir rakip Twente. Baskı ve pres yapıp Twente'yi hata yapmaya zorlamak istiyoruz. Ancak kontraatak için de önlem almak gerekiyor” diye konuştu.
Futbolcularından bireysel düşünmemelerini isteyen Daum, şöyle devam etti:
“Daha iyi pozisyon almış oyuncumuzu görmek gerekir. Bu Bursa'da pek istediğimiz gibi olmadı. Her zaman herkesin takımı düşünmesini istiyorum. Futbolcularımdan bireysel hareket etmelerini istemiyorum. Çünkü her zaman takım kazanır. Amacımız, varolan bireysel kaliteden takım kalitesi oluşturmak.”
Daum, Emre'nin maçta oynayabilecek olmasının güzel bir durum olduğunu, elinden ameliyat olan Önder'in FC Twente maçında oynayamayacağını, Roberto Carlos'un durumuna ise bakacaklarını kaydetti.

“BAŞARILI OLMAK İÇİN DİSİPLİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

Daum, Bursaspor maçında 6 oyuncunun sarı kart görmesiyle ilgili bir soru üzerine, oyuncularıyla bu konuda konuşacağını bildirdi.
Maçta kimi oyuncuların sarı kartlarının doğru olduğunu düşünmediğini belirten Alman teknik adam, “Oyuncularımıza 'O anda kabul edin, maça konsantre olun. Bu karar değişmez' diyoruz. Hiçbir hakemin itirazdan sonra kartını geri aldığını görmedim. Aslında kimi haksız yerde alınan sarı kartı da kabul etmek gerekir. Daha sonra televizyonda gördüğümüz zaman belki de haklı olduğunu görüyoruz. Tüm oyuncularımızla konuşacağız, daha disiplinli olmak gerekiyor. Başarılı olmak için disiplin çok önemlidir” diye konuştu.
Daum, Kadir Gecesi ile ilgili bir soru üzerine, “Herkesin sağlıklı, mutlu, barış dolu bir dünyada yaşamasını diliyorum. Kadir Gecesi herkesin dileklerinin kabul olmasını diliyorum. Kadir Geceniz kutlu olsun” dedi.

Kaynak:Hürriyet

Montano Dewam et GüLüm!
Biraz daha dewam edersen yazamıcaksın zaten fb böLümüne. . .

Attığın her post ofsayt. . .
SiLmekten bıktım!
Yakında gereğini yapması için smodLara başvurcam uyarmadı deme!

umarım yorgun olupta alacagımız macı vermeyız ...takımıma guvenıyorum ınsallah bu sene puanları turkıye adına toplayacagz..

UEFA_Avrupa_ligi_logo.jpg

2n8zhj9.jpg

..:: BiLet FiyatLarı ::..

Türk Telekom ve Migros kale arkaları: 55 Lira

Fenerium Üst H-I Blok: 110 Lira

Fenerium Üst E Blok: 154 Lira

Fenerium Alt G Blok: 165 Lira

Fenerium Alt B-F Blok: 215 Lira

Fenerium Alt C-E Blok: 255 Lira

Fenerium Alt D Blok: 265 Lira

Bu da eski Digital modumuz Møñàr¢hïè'den güzeL haber =)

Maç Cnn Türk de yayınlanmayacakmış...

Azeri Kanalı İctimai Tv ' de olucak..

Birde Dsmart da ki eurosport da

doğru mu

Geri