FazLa YoruLmadık 2-1

SoηєR!uм

New member
Reaction score
0

ao9i60.jpg

Fenerbahçemiz Almanya Kampı'ndaki 3. hazırlık maçında Aindling ile karşı karşıya geldi. Nürnbergn maçından çok farklı bir takımla sahaya çıkan takımımız Amatör Lig'de oynayan rakibini 2-1 yenerek 3. hazırlık maçında ikinci galibiyetini elde etti. Fenerbahçemiz 38. dakikada Kazım'ın golüyle 1-0 öne geçti ve takımımız ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda 56. dakikada genç Furkan durumu 2-0 yaptı. Ev sahibi ekip 59. dakikada durumu 2-1'e getirdi.

Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve maç 2-1 sona erdi.

İLK 11'İMİZ
Fehmi Mert Günok
Sertaç Eren
Önder Turacı
Bekir İrtegün
Gökçek Vederson
Selçuk Şahin
Deniz Barış
Abdülkadir Kayalı
Uğur Boral
Kazım Kazım
Furkan Aydın

YEDEKLERİMİZ
Ertuğrul Taşkıran
Onur Karakabak
Hasan Erbey
Görkem Kulbay
İsmail Arslan
Doğukan Genç
Yasin Gurbet

Fenerbahce.com​

F.BAHÇE 2-1 Aindling [HazırLık Macı]

F.BAHÇE 2-1 Aindling

kazim.jpg

Fenerbahçemiz Almanya Kampı'ndaki 3. hazırlık maçında Aindling'i 2-1 yendi.

Fenerbahçemiz Almanya Kampı'ndaki 3. hazırlık maçında Aindling ile karşı karşıya geldi. Nürnberg maçından çok farklı bir takımla sahaya çıkan takımımız Amatör Lig'de oynayan rakibini 2-1 yenerek 3. hazırlık maçında ikinci galibiyetini elde etti. Fenerbahçemiz 38. dakikada Kazım'ın golüyle 1-0 öne geçti ve takımımız ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda 56. dakikada genç Furkan durumu 2-0 yaptı. Ev sahibi ekip 59. dakikada durumu 2-1'e getirdi.

Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve maç 2-1 sona erdi.

SV Aindling maçının kadrosunda yer almayan oyuncular, takımımızın konakladığı otelde, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde dinlenme ve tedaviye yönelik bir çalışma yaptı. Bu maç öncesi takımımıza PAF Takımı'ndan 6 oyuncu takviyesi yapıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
19. dakikada Abdülkadir'in ceza alanı içine doğru kullandığı korneri penaltı noktası üzerinde yeni transferimiz Bekir tamamladı. Kafa vuruşu üst direke patladı.

20. dakikada Kazım ceza alanına girmek isterken dengesini kaybetti. Top Furkan'da kaldı. Furkan'ın vuruşu ise kaleciden döndü.

22. dakikada sol kanatta Vederson'un yerden ortasını, Furkan topuk pasıyla Kazım'a bıraktı. Sırtı kaleye dönük olan Kazım'ın topukla vuruşu ise kaleciden döndü.

25. dakikada sağ kanattan gelişen atağımızda, Kazım'ın ortasını Uğur Boral kafayla tamamladı. Direkten dönen top auta çıktı.

31.dakikada gelişen Aindling atağında köşeye giden vuruşu kalecimiz Fehim çıkardı.

38. dakikada ceza alanına sağdan giren Kazım, önce kaleciyi çalımladı ve topu boş kaleye göndererek takımımızı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

56. dakikada sağdan gelişen atakta ilk golün sahibi Kazım, altı pasta bekleyen Furkan'a yerden ortaladı. Genç oyuncu, gelen ortaya rahat bir tek vuruşla topu ağlara gönderdi.

59. dakikada ev sahibi ekip, geliştirdiği atakta kaleci Fehmi ile karşı karşıya kaldılar ve durumu 2-1'e getirdiler.

İLK 11'İMİZ
Fehmi Mert Günok
Sertaç Eren
Önder Turacı
Bekir İrtegün
Gökçek Vederson
Selçuk Şahin
Deniz Barış
Abdülkadir Kayalı
Uğur Boral
Kazım Kazım
Furkan Aydın

YEDEKLERİMİZ
Ertuğrul Taşkıran
Onur Karakabak
Hasan Erbey
Görkem Kulbay
İsmail Arslan
Doğukan Genç
Yasin Gurbet
Kaynak: Fenerbahce.com

KonuLar BirLeştiriLdi. ..

uğur boral yoruldu ama :)

O adamdan ben bu sene umutlu degılım cunkı formunda çok acayıp bir düşüş var biz chelsea ile oynadıgımız macı hayal edıyorum bırde sımdıkı ugur boralı hayal edıyorum arada daglar kadar fark var...bu mac 2-1 bıtmıs ama 1 gol yenmıs ben ıyı oynamadılar dıye tahmın ederım bole dandık takımdan gol yenmez..

O adamdan ben bu sene umutlu degılım cunkı formunda çok acayıp bir düşüş var biz chelsea ile oynadıgımız macı hayal edıyorum bırde sımdıkı ugur boralı hayal edıyorum arada daglar kadar fark var...bu mac 2-1 bıtmıs ama 1 gol yenmıs ben ıyı oynamadılar dıye tahmın ederım bole dandık takımdan gol yenmez..

Ya dai bir kerede oLumLu konus bea. . .
Sahadaki kadroda iLk 11 den oyuncu yoktu. . .

Ya dai bir kerede oLumLu konus bea. . .
Sahadaki kadroda iLk 11 den oyuncu yoktu. . .

hellsport daı öle konuşmuyorum bu takımın düştüğü eksiler...doğruya doğru chelsea ile oynadıgımız maç gelsin aklına ve uğur gelsın oynadıgı futbolu bı dusun ve sımdı bu seneye bak arada sankı hıc fenerde oynamamıs bı ugur var...anlatmak ıstedıgım bu ...bu benım gorusum sızı bılemem :D

ewet hepsi Paf takımdandı

şimdi uğur tv de konuştu adamlar gece 1 de yatmış 7de kalmış 2 saat yolculuk....

yani skor önemli değil

daum genclere kizdi biraz.furkan icin sov yapmaya kalkti diyor.umarim kendilerine dikkat ederler.birkac genc gercekten iyi oyuncular ve sanirim daum bunlarla ilgilenecek.kendilerini zihinsel ve disiplin olarak gelistirirlerse sanirim as takimi zorlayabilirler.

daum genclere kizdi biraz.furkan icin sov yapmaya kalkti diyor.umarim kendilerine dikkat ederler.birkac genc gercekten iyi oyuncular ve sanirim daum bunlarla ilgilenecek.kendilerini zihinsel ve disiplin olarak gelistirirlerse sanirim as takimi zorlayabilirler.

İnş o kdr genc aLdık . .
Artık birkac tanesi iLk 11 de oynasın iLerde. . .

yav şu selçuktan ne umuyorlar anlamadım
bir türlü göndermediler uyuz oluyorum selçuğa...

hellsport daı öle konuşmuyorum bu takımın düştüğü eksiler...doğruya doğru chelsea ile oynadıgımız maç gelsin aklına ve uğur gelsın oynadıgı futbolu bı dusun ve sımdı bu seneye bak arada sankı hıc fenerde oynamamıs bı ugur var...anlatmak ıstedıgım bu ...bu benım gorusum sızı bılemem :D

Chelsea maçındaki atmosfer ve o maçın önemliliğiyle bu maçı kıyaslamak yanlış olur.Bunlar hazırlık maçıdır.Hiçbir futbolcu fazla sallamaz.Ama bir Lig maçında yada şampiyonlar ligi maçlarında burdaki futbolu orada yansıtmayacaklardır.

Geri