"Fatura ödemek için..."

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
"Fatura ödemek için..."
Fenerbahçe derbisi sonrasında alınan mağlubiyetten dolayı eleştirilere maruz kalan Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, Ümraniye Nevzat Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Toplantıda gergin olduğu gözüken tecrübeli teknik adam Fenerbahçe derbisinden sonra yapılan eleştirilere cevap verirken, medyada yer alan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

İşte Denizli'nin açıklamaları:

"YENİLGİNİN SORUMLUSU FUTBOLCULAR DEĞİL..."
"Futbolcularım hiçbir zaman yenilgilerin sorumlusu tutulmamıştır, bundan sonra da tutulmayacaktır. Bunlar dünyanın her yerinde her futbolcunun yaşayabileceği şeylerdir. Takıkımızın iyi yolda olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Tabii ki ben hep iddialı oldum, mesleki dönemimin de en iddialı dönemindeyim. Bu iddiamın gerçekleşeceğini beraber yaşayacağız. Bu maraton içinde içerisinde dışarıda kayıplar olabilir. Biz herşeyi en ince detayına kadar iyi değerlendiriyoruz."

"TELLO OYNAYAMAZDI"
"Tello ile ilgili bugün bazı gazetelerde oynayabilecek durumda olduğuna dair haberler var. Bunlar doğru değil. Bunlar, benim futbolcularımla ilgili kararlarımı etkilemez. Ben öncelikle futbolcularımın sağlığından sorumluyu. Oyuncularım %100 sağlıklı olmalıdır. Cuma günkü idmandan sonra Tello'nun durumunu değerlendirdik. Topa vuruşlarında %100 sağlıklı olmadığı gördük. Maçtan önce kendisiyle konuşmamda şartlar ne olursa olsun kadroya alacağımı söyledim. Sağlığı konusunda Tello ben net konuştu, teşekkür ederim. Tabii ki derbi maçlarda her oyuncu görev yapmak ister. "
"SAĞLIKLI KARARLAR VERDİM"
Bir diğer konu Beşiktaş'ın iyi olmadığıydı. Faturayı bana kesmek istiyorlar. Ben hayatım boyunca verdiğim kararlarla fark da yarattım fatura da ödedim. Ama o faturayı ödemek için ödemeyi hak etmek lazım. Neyin ne zaman konuşulacağını herkesten iyi bilirim, kimse merak etmesin. Türkiye'de teknik adamların da formsuz olabileceği sözünüt Türk futboluna sokan kişiyim ben. Ama şu anda kendimi çok çok iyi hissediyorum. Verdiğim kararların da sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

"NE MUTLU Kİ..."
Fenerbahçe yöneticilerinin sorumlulukla hareket ederek şahsıma ve takımıma gösterdikleri ilgiye teşekkür ederim. Ne mutlu bana ki Beşiktaş gibi büyük bir takımın başındaki biri olarak bize 90 dakika rakip olan çok değerli bir kulübün taraftarları tarafından ayakta alkışlanıyorum. Ben Mustafa Denizli olarak alkışlanmadım, Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak alkışlandım. İki camia arasında olumlu görüntüler varsa, benim de yapım olduğu için çok mutluyum. Bu maçlar 100 yıldır oynanıyor, oynanacak. Onlar da İnönü'ye gelecek ve sonuç ne olursa olsun alkışlanacak.

"15 KİŞİYLE DE SAHAYA ÇIKABİLİRİZ"
Tello'yu oynamayacak olmasına rağmen kadroya almam çok doğruydu. Ben teknik direktörlük hayatımda 14 kişiyle de maça çıktım. Tello'nun topa vurmada sorun yaşamayacağını bilseydik zaten oynatırdık. Biz sahaya 15 kişiyle de çıkabiliriz birgün.

HOLOSKOYLA İLGİLİ ELEŞTİRİLER
Holosko'ya neden ilk 11'de yer vermediği eleştiriler konusunda da Denizli şunları kaydetti:

''Sayısal eşitlik devam etseydi Holosko'nun ve diğerlerinin ne zaman gireceğini herkes daha sağlıklı yaşayabilirdi. Cisse'nin orada yaşattığı hayal kırıklığı, maç öncesi düşüncelerin hayata geçirilememesi oldu. Serdar Özkan ile Holosko arasında oynadığı bölge, oyuncu karakteri olarak çok büyük bir farklılık yok.

Serdar Özkan verilen görevleri yapmaz başarısız olursa öyle sorularla karşılaşabiliriz ama Serdar görevini başarıyla tamamladı.''

Eleştirilerin ağırlıklı olarak skor üzerinden yapıldığından yakınan Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Beşiktaş için kimse kötü oynadı, mücadele etmedi, pozisyon üretmedi demiyor. Bütün bunlar pozitif. Eğer bu kadar eleştiriyi hak ediyorsa bu takım, sahada hakikaten hiçbir şey yapmadı. Taraftarı maçın sonunda tribüne çağırıp alkışlamadı...''

Delgado ile ilgili bir soru üzerine de Beşiktaş Teknik Direktörü, ''Hak ettiği zaman kadroya girmez. Bazı futbolcuların formsuz dönemleri olabilir. Beklentileri çok fazla olan futbolcuların birkaç haftalık çizgiden uzak görüntüsü onlar hakkında vereceğim kararı kısa süre için etkilemez. Onun neler yapabileceğini bilen bir insanım. Benim bu yönü, pasif görünen tarafını daha kısa yoldan çevirme imkanım var. Bu daha kısa yol sorumluluğu daha fazla vermektir'' diye konuştu.

Sahaya süreceği 11'i Fenerbahçe 11'ini gördükten sonra değiştirdiği yönündeki iddialarla ilgili soruya da Denizli, ''Biz 11'i pazartesi günü buraya yazdık. Orada bir değişiklik olmadı. Futbolcularıma yazdığım kadro çıkan kadroydu. Bir tek olabilecek bir Josico değişikliği söyleniyordu, bana göre de düşük bir ihtimaldi. Kadroyu değiştirmem söz konusu olamaz'' diyerek sözlerini tamamladı.

LigtV

hepsi tamam da hocam şu gökhan zan ne ayak ne yer ne içer bu adamın Beşiktaş ta ne işi var hakem cisseyi attı sen de gökhanı oynattın el birliğiyle içine ettiniz maçın...

fatura ödemek istiyosan otomatik ödeme talimatı ver mustafa efendi.. bünyamin at hırsızından önce kabahati ben mustafa denizlide görüyorum..bobo ve holosko gibi iki silahı yanında oturtup da gökhan gibi keresteci tarzında bi adam a tahammül eden zihniyet; kendi takımının sonunu zaten kafadan hazırlamış demektir. ayrıca bu delgadoya kitlendim kaç haftadır.. ukala ukala hareketler gayri ciddi ve idmanda yapılmayacak şeylerle takımımızın yükünü çekeceğine mevcut yüke katkı yapıyor. olmuyosa kesiceksin hocam küserse de küssün.. bize istikrar şart.

Geri