# Fatih Terime TepkiLiyiz...!!!! #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
2ivbeva.jpg

11 Şubat’ta Fildişi Sahilleri ile oynanacak milli maçın aday kadrosuna Beşiktaşımızdan yalnızca Gökhan Zan’ın çağrılmasına yöneticilerimiz tepki gösterdi.

11 Şubat’ta Fildişi Sahilleri ile oynanacak milli maçın aday kadrosuna Beşiktaşımızdan yalnızca Gökhan Zan’ın çağrılmasına yöneticilerimiz tepki gösterdi. Beşiktaşlı yöneticiler, ligde zirve mücadelesi veren takımlarından 3-4 oyuncunun daha aday kadroya girmeyi hak ettiğini savundular. Eski yöneticilerden Süleyman Eren ise, "Fatih Terim, oyuncu seçiminde nasıl bir kriter uyguluyor, anlamak mümkün değil. Serdar Özkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve kaleci Hakan’ın da aday kadroda olması gerekirdi.
Kaynak: Hürriyet

Herkes ahkam kesmeye basLadı. . .
Ne bu miLLi takım askı . . .
YanLıs secim yapmıs oLsada hic bir kuLüp yöneticisinin . . .
BöyLe bir acıkLama yapmaya hakkı yok bence. . .

ya yapmayın abi ne takınsı adam haftasonu maç var diye birer oyuncu alıyor kımse sakatlanmasın bişey olmasın diye ama yine kimseye yaranamıyor hayret ediyorum 4 er futbolcu çagırsaydı da bunlardan bir ya da ikisi sakatlansa çok iyi iyi olacaktı bu seferde vay efendim özel maça bu kadar oyuncu mu çagrılır haftasonu zirveyi yakından ilgilendiren maç var bunları düşünmüyor mu bu adam diye yine sallayacklardı aynı şeyi trabzon da yaptı aynı açıklama şaşmamak elde değil ...

SeneLerdir Aynı Hikaye..
Bi Sergen YaLçın Bi Tayfur Havutçu Bi Ahmet YıLdırım BunLardan Bi Tanesi BiLe SürekLi oLamadı MiLLi Takımda Ama HatırLatırım Hakan Şükürün Dünya Kupasındaki O Performansını
Ayrıca SakatLık FeLan Düşünüyo oLsa Zan'ı Çağırmazdı %95 SakatLanır O MiLLi Takım Maçında :)

ibrahim üzülmez , serdar özkan , hakan arıkan
toramanı anladık forvet olarak nobre denebilirdi , milli takım konusunda Beşiktaşa karşı çifte standart uygulandığınada kesinlikle inanıyorum ama yukardaki üçlü niye çağırılmadı derseniz sadece gülerim

üzülmez hakan ve yusufun cagırılmamasını anlarım yusuf form tutamadı daha hakanın sürekli oynamıyor zaten ama toramanla serdarı almamasına bir anlam veremedim...

trabzonspor'danda 1 kişi (gökhan ünal) gitti .. bizde tepkiliyiz.. Serkan Balcı, Egemen Korkmaz, Selçuk İnan'da gitmeliydi diye düşünüyorum ..

Fatih Terim YıLLardır Aynı HaLtı Yıyor..MiLLi Takıma Girmek İçin Zaten Ya GsLi & FbLi oLmak Lazım..Yada 5 Vakit Namaz KıLmak Gerekiyor =)

Bkz:ŞenoL Güneş Zamanı..(Şuanda Pek Bişey FarkLı DeqıL..)

herkes Fatih Terim e herkes akıl verse olur mu o adam işini bilir

ya yapmayın abi ne takınsı adam haftasonu maç var diye birer oyuncu alıyor kımse sakatlanmasın bişey olmasın diye ama yine kimseye yaranamıyor hayret ediyorum 4 er futbolcu çagırsaydı da bunlardan bir ya da ikisi sakatlansa çok iyi iyi olacaktı bu seferde vay efendim özel maça bu kadar oyuncu mu çagrılır haftasonu zirveyi yakından ilgilendiren maç var bunları düşünmüyor mu bu adam diye yine sallayacklardı aynı şeyi trabzon da yaptı aynı açıklama şaşmamak elde değil ...

abi anlatamazsın bunlara bunlar kuru gürültü işlerine geldigi gibi konusurlar...

abi anlatamazsın bunlara bunlar kuru gürültü işlerine geldigi gibi konusurlar...

Rütbene Ve Karakterine Yakışmıyacak YorumLar Yapıyosun Siyaset BöLümünde O Kadar AnLamLı YorumLarın Varken Burda Rencide Edici YorumLarda BuLunuyosun.

Kaleci: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Defans: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), İbrahim Kaş (Beşiktaş), Servet Çetin (Galatasaray), Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (Galatasaray)

Ortasaha: Uğur Boral (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio, Mehmet Topal (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Hamit Altıntop (Bayern Münich), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)

Forvet: Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)

Euro 2008'de İbrahim Kaş Ve Gökhan Zanıda Pek FazLa Göremedik MaLesef Sadece 1 (Rüştü) + 2 (Gökhan , İbo) Kişi.

Fatih Terime Sonuna Kadar Güveniyoruz.
Takıntılı Olsa fenerbahçeden ve beşiktaştan Oyuncu Almaz. Herkes Bunu İyice Öğrensin.
Ayrıca Euro 2008'de Neler Yaptığımızı Herkes Biliyor.
Biz Finali Hakketmiştik. Ama Kazım Attığı Kazık Yüzünden Final Oynayamadık.
Birde Fatih Terim'den Kim İyi Yönetebilir Milli Takımı.

Fatih terim'in GS li olduğunu kim söyledi.

~SiLenT ScЯeaM~;4046796' Alıntı:
Rütbene Ve Karakterine Yakışmıyacak YorumLar Yapıyosun Siyaset BöLümünde O Kadar AnLamLı YorumLarın Varken Burda Rencide Edici YorumLarda BuLunuyosun.

Kaleci: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Defans: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), İbrahim Kaş (Beşiktaş), Servet Çetin (Galatasaray), Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (Galatasaray)

Ortasaha: Uğur Boral (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio, Mehmet Topal (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Hamit Altıntop (Bayern Münich), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)

Forvet: Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)

Euro 2008'de İbrahim Kaş Ve Gökhan Zanıda Pek FazLa Göremedik MaLesef Sadece 1 (Rüştü) + 2 (Gökhan , İbo) Kişi.

arkadasım benim lafım üyelre degil bizzat bu acıklamayı yapanlaradır

ne zamandan beri benim takımımdan az kişi cagırdı diye veryansın edilir olmus sen söylesene elle tutulur kim var besşiktasta cagrılacak adam

işte bu konusmalar kuru gürültüdür

ha bana dersin ki su adam hak ediyo cagırmadı eyvallah konusuruz tartısırız ama az kişi cagrıldı diye bir eleştiri dünyada yok anca bizim ülkemize yakısır

arkadasım benim lafım üyelre degil bizzat bu acıklamayı yapanlaradır

ne zamandan beri benim takımımdan az kişi cagırdı diye veryansın edilir olmus sen söylesene elle tutulur kim var besşiktasta cagrılacak adam

işte bu konusmalar kuru gürültüdür

ha bana dersin ki su adam hak ediyo cagırmadı eyvallah konusuruz tartısırız ama az kişi cagrıldı diye bir eleştiri dünyada yok anca bizim ülkemize yakısır

Ekrem Dag Hak Etmıyormu ?? Ya Sakat Sakat Çıkıpta Sonuna Kadar MücadeLe Eden İbrahim Toroman ?? Daha NiceLeri..HaksızLık Yapıyor Terım HaksızLık..

Geri