Fatih Terim:Tükürdüğümü yalamam!

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

211020101336116689129_2.jpg

Tükürdüğümü yalamam!

G.Saray'da bir daha hocalık yapmayacağını söyleyen Terim, sözünde durdu
Tükürdüğümü yalamam!

Fatih Terim, "G.Saray'da bir daha hocalık yapmayacağımı söylemiştim. Ben tükürdüğümü yalamam" diyerek Polat'ın teklifini reddetti... Hakan Şükür de göreve gelmekten vazgeçti

Galatasaray'da dün çok hareketli saatler yaşandı... Sarı-Kırmızılı kulüp ilk olarak teknik direktör Frank Rijkaard'la yollarını resmen ayırdı. Yapılan açıklamada Hollandalı hoca ve yardımcılarına hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. Galatasaray, Rijkaard ve ekibine 4.5 milyon Euro tazminat ödeyecek.

ŞÜKÜR SİYASETE ATILACAK

Ardından Başkan Adnan Polat daha önce sportif direktörlük için prensip anlaşmasına varılan Şükür'le Florya'daki villasında görüştü. Fakat Hakan Şükür sürpriz bir şekilde göreve gelmekten vazgeçti. Efsane golcünün önümüzdeki yıl siyasete atılacağı için bu kararı aldığı iddia ediliyor. Ayrıca Polat'la büyük fikir ayrılıkları yaşadığı belirlendi.

AİLEVİ NEDENLER' DEDİ

Başkan Polat ardından Polat Otel'de Fatih Terim'le bir araya geldi. Herkes tecrübeli teknik adamın "evet" diyeceğini düşünürken şok bir gelişme yaşandı. Terim de Adnan Polat'ın yaptığı teklifi reddetti. Tecrübeli hoca, ailevi nedenlerden dolayı "hayır" dediğini açıkladı.

2004 YILINDA KONUŞMUŞTU

Terim'in 2004'te Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılırken söylediği, "Galatasaray'da teknik direktörlük ceketimi astım" sözünü Polat'a hatırlattığı ve "Ben tükürdüğümü yalamam" dediği öğrenildi. Terim'in sportif direktörlük görevi yapabileceğini söylediği fakat bunun da Polat tarafından reddedildiği ifade ediliyor.

Tükürdüğümü yalamam! - GAZETEVATAN.COM

Senin Fatih Terim Yapan Galatasaraydir Unutma...

Terim'in bu kadar sert çıktığına inanasım gelmiyor... Sonuç da haberi yapan spor ekibinin daha önceden Galatasaray ile ilgili tehditlere varan ne yalan iddiaları vardı... Sezgin şartı kabul edilmedi haklı bir şarttı ama polatın gözünde sezgin gözlüğü olduğu sürece başarılı olamaz bu klüp...

amam ne olur yala..
doydun tabi ne olacak

Hakan Şükür' ün sportif direktörlük bir yana Galatasarayımızın herhangi bir kademesinde görev almasını bile istemiyordum zaten. Siyasete atılacakmış. Zaten işi gücü siyaset. AKP' nin Diyarbakır Referandum Mitingi' nde kürsüye çıktığı an zaten benim için bittiği andı. Siyasi oynayan birisinin Galatasaray'da bundan sonra da işi olmasın bi zahmet. Tamam yaptıkları verdikleri emekleri bir yana ama bize terz. Kulüp etiğine ters.
Zaten adamına göre oynuyormus baksanıza Terim reddettiği için oda gelmiyor. Yürekten isteseydi koşulsuz kabul ederdi. Terim konusunda ise söyleyecek bir söz bulamıyorum. Çıksın adam akıllı desin ki başarısız olmaktan korkuyorum veya Fener derbisinden önce kabul edemezdim desin Eyvallah çeker önünde diz çökerim.

Geri