- Reaction score
- 0
Tükürdüğümü yalamam!
G.Saray'da bir daha hocalık yapmayacağını söyleyen Terim, sözünde durdu
Tükürdüğümü yalamam!
Fatih Terim, "G.Saray'da bir daha hocalık yapmayacağımı söylemiştim. Ben tükürdüğümü yalamam" diyerek Polat'ın teklifini reddetti... Hakan Şükür de göreve gelmekten vazgeçti
Galatasaray'da dün çok hareketli saatler yaşandı... Sarı-Kırmızılı kulüp ilk olarak teknik direktör Frank Rijkaard'la yollarını resmen ayırdı. Yapılan açıklamada Hollandalı hoca ve yardımcılarına hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. Galatasaray, Rijkaard ve ekibine 4.5 milyon Euro tazminat ödeyecek.
ŞÜKÜR SİYASETE ATILACAK
Ardından Başkan Adnan Polat daha önce sportif direktörlük için prensip anlaşmasına varılan Şükür'le Florya'daki villasında görüştü. Fakat Hakan Şükür sürpriz bir şekilde göreve gelmekten vazgeçti. Efsane golcünün önümüzdeki yıl siyasete atılacağı için bu kararı aldığı iddia ediliyor. Ayrıca Polat'la büyük fikir ayrılıkları yaşadığı belirlendi.
AİLEVİ NEDENLER' DEDİ
Başkan Polat ardından Polat Otel'de Fatih Terim'le bir araya geldi. Herkes tecrübeli teknik adamın "evet" diyeceğini düşünürken şok bir gelişme yaşandı. Terim de Adnan Polat'ın yaptığı teklifi reddetti. Tecrübeli hoca, ailevi nedenlerden dolayı "hayır" dediğini açıkladı.
2004 YILINDA KONUŞMUŞTU
Terim'in 2004'te Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılırken söylediği, "Galatasaray'da teknik direktörlük ceketimi astım" sözünü Polat'a hatırlattığı ve "Ben tükürdüğümü yalamam" dediği öğrenildi. Terim'in sportif direktörlük görevi yapabileceğini söylediği fakat bunun da Polat tarafından reddedildiği ifade ediliyor.
Tükürdüğümü yalamam! - GAZETEVATAN.COM