Fatih Tekke Beşiktaş' ta

icemen

New member
Reaction score
0
Beşiktaş Fatih Tekke ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

medya.php

medya.php

Haber1903

Yaş ortaLamasını düşürmemiz gereken yerde çıkartıyoruz.. Ama önce bi izLeyeLım takıma kattıkLarına bakaLım ondan sonra eLeştiririz.. Umarım faydaLı oLur beşiktaşımıza..

Ben faydalı olacağını umuyorum, Trabzondayken en skorer isimdi Gökdenizle beraber. Mücadeleci kişiliği ve hızıyla olumlu işler yapacak üstelik Türk olması da kontejan sorunumuz açısından sevndirici, 2 Yıl oynasa yeter. alttan adam yetişiyo zaten, şuan Necip' i kazandık Muhammed var sırada.

Fatih 2 YıL Oynarsa Nobrenin 26 YıLda Atamayacağı GoLü Atar =)
Arkadan ALi Kuçik'te GeLiyor MaşaLLah Kadromuz İyi OLdu.

Fatih Tekke İLe 2 YıLLık İmza

Golcü arayışlarını noktayalayan Beşiktaş Rubin Kazan`dan transfer ettiği Fatih Tekke ile iki yıllık sözleşmeye imza attı. Tecrübeli golcü için Rus ekibine 750 bin euro bonservis bedeli ödenecek.

Fatih Tekke`ye ise yıllık 1,5 milyon TL garanti para verilecek. 33 yaşındaki golcü ayrıca maç başına 40 bin TL alacak.

-HABER1903-

robinho robinho dedik aurelio geldi..

sonrasında sustuk bişi demedik fatih geldi..

konuşsak olmuyor sussak olmuyor..=)

hayırlı olsun Beşiktaş'ıma..

robinho robinho dedik aurelio geldi..

sonrasında sustuk bişi demedik fatih geldi..

konuşsak olmuyor sussak olmuyor..=)

hayırlı olsun Beşiktaş'ıma..

Robinho Aurelio meselesine katılmıyorum ben abi. İkisi çok farklı adamlar. Fatih Tekke konusuna gelirsek bu sezon aklımın ucundan geçmezdi Beşiktaş'a geleceği açıkçası yine dünya yıldızı bekliyodum. Oynamadan eleştirmek istemiyorum, inşallah Beşiktaşımıza çok faydalı olur.

Fatih Tekke'yi bilmem de onun sayesinde "at fink"e takımda kaldı.
5.hafta özel tarife yapıcaz finkle :)

Fatih Tekke nın faydalı olacagını dusunuyorum hiç olmadı son dakıka da aceleye getırıp br dunya para verıp yabancı oyuncu alınmadı hiç olmassa..

Tekke ile ileri uç dahada güçlendi...

fena olmadı bu transfer, umarım olabildiğince maximum fayda sağlar kartalıma..

hayırlı olsun bence besıktasa faydalı olmaz olsada yasıda buna musahıt degıl

Tamam yaşı handikap ama bobo ve nobre'ye nasıl gol atılır bunların dersini güzelce verir bu adam,özellikle q7'ortaları ve guti'nin paslarıyla bu adam sizi harbiden çıldırtır

Aurelio da Fatih Tekke de boş transfer..

Guti ve Q7 yi transfer edenler herhalde çok şaşırdı bu oyuncuların geldiklerine gidip Aurelio ve Tekkeyi aldılar..

AureLio mu Şaşı SeLçuk + Christian mı Deseniz AureLio Derim ;)
Ayrıca Fatih Tekke'yi Tanımıyormuş Gibi Konuşmayın Güiza'yı da Mehmet BattaL'ı da Beşe KatLar Sekize BöLer.
Tabi Bizim Gibi Büyük OyuncuLar ALan Büyük TakımLarın Standart Bir FutboLcuyLa AnLaşması GaripsenebiLiyor RenkLiLer Tarafından :)
ArkadaşLarımdan Ricam Fatih Tekke Gün İtibari İLe Beşiktaş'ın FutboLcusudur.
Lütfen Kendisine Destek OLaLım.
Hadi Herkes Kendi İşine Baksın Young Boys'un Kaparty'nin Hesabını Sorsun :)

BazıLarı eLLerini sıvazLayıp umarım bi işe yaramaz eğer ki eski günLerındekı gıbıyse vay haLımıze der gıbıLer.. Merak etmesın o eLLerini sıvazLayanLar,Marcoda,tekke'de sizin sırtınızı sıvazLıcak.. ;)

Üstüne o formayı geçirdigi an bizim kanatLarımız aLtına aLınmıştır..Tekrardan hayırLı oLsun..

Tekrar eski Fatih Tekke ise gol krallığına bile oynar derim..Ki ben çok faydalı olacağına inanıyorum..
HayırLı oLsun KartaLıma..

Ayrıca Marco'yu kötülenlere sorarım sizler değilmiydiniz Maldonado,Josico hatta Cristian için bile nerde o Aurelio bu adamlara bin basar diyen Beşiktaş formasını giyince mi oyuncu boş adam oldu ??

Geri