Fatih Altaylı:Fenerbahçe Taraftarları İnanılmaz

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
GALATASARAYLI eski yönetici Ali Haşhaş, şike soruşturması sonrasında “kenetlenen” Fenerbahçe’yi övdü ve “Bizde böyle bir şey olmazdı” dedi.

Doğru söyledi.

Galatasaray’da böyle bir şey olmazdı.

Fenerbahçe taraftarı gerçekten inanılmaz.

Ne olursa olsun takımına sahip çıkıyor. Yönetimine sahip çıkıyor.

Hiçbir şeyden yılmıyorlar. Bu taraftar başka hiçbir takımda yok.

Fenerbahçeli arkadaşlarıma da söylüyorum bunu. Bambaşka bir ruh hali Fenerbahçelilik. Benzeri dünyada yoktur.

Galatasaray’da böyle bir durum ortaya çıksa, yani Aziz Yıldırım’ın başına gelenler Galatasaray Başkanı’nın başına gelseydi ne olurdu?

Ben size söyleyeyim.

Bir kere yönetim istifa eder, istifa etmezse Galatasaray Kongresi tarafından istifaya zorlanır, yine etmezse olağanüstü kongre toplanır, yönetimi düşürürdü.

Divan Kurulu hemen bir “hukuk komitesi” oluşturur ve bu olayı soruşturmaya başlar, Savcı Mehmet Berk’le de, Futbol Federasyonu Etik Kurulu’yla da görüşülür, toplantılar yapılır ve bir rapor hazırlanırdı.

Büyük ihtimalle de bu rapor yönetimin aleyhinde olur ve başkan ile adı olaya karışan tüm yöneticiler kulüpten ihraç edilirdi.

Bir grup taraftar buna karşı çıkar, diğer bir grup taraftar ise buna destek verirdi.

Siz hangisini doğru buluyorsunuz bilemem.

Ama Galatasaray’da kesinlikle bu olurdu.

Hıncal Uluç tan sonra ikinci Galatasaraylı gazetecinin Fenerbahçe büyüklüğünü kabul eden bir açıklama bu..
Geçte olsa gördüler gerçeği..:w00t:

Sevinsin Fukaralar :sleep:

Geri