Fatih Akyel "F.Bahçe forması Emre'ye yakışacaktır"

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Galatasaray, Fenerbahçe,Trabzonspor ve Avrupa'da birçok takımın formasının giymiş ve geçen sezonu Kasımpaşa'da tamamlayan Fatih Akyel DHA'ya özel açıklamalar bulundu. Şu anda birkaç kulüp ile görüştüğünü ifade eden Fatih Akyel "3 - 4 kulüp ile görüşüyorum. Hepsi ile temas halindeyim ve içlerinden en uygun olan kulübe şartlar uygun olduğu taktirde anlaşacağım" şeklinde konuştu.

Ufak yaşta futbola başladığı için pek çok kişi tarafından yaşlı olarak görüldüğünü belirten Akyel "Galatasaray'da 17 yaşında profesyonal oldum. Bunun için insanlar beni yaşlı zannediyor. Hatta 34-35 yaşında bile benzetenler var" diye konuştu.

Fenerbahçe'den hoca nedeniyle ayrıldığını söyleyen 29 yaşındaki milli futbolcu "Ben Fenerbahçe'de çok güzel günler ve şampiyonluklar yaşadım. Ben Fenerbahçe'den Daum ile anlaşamamamız nedeniyle ayrıldım. Kesinlikle kendi isteğim ile ayrılmadım. Hiçbir futbolcu Fenerbahçe'den ayrılmak istemez. Fenerbahçe'den gelecek bir teklif ile herkez Fenerbahçe'de seve seve oynamak ister. Şu anda herhangi bir teklif yok ama gelmesi halinde tabi ki seve seve oynarım" dedi.

"FENERBAHÇE FORMASININ EMRE'YE YAKIŞACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Fenerbahçe'nin Emre Belezoğlu transferini herkezin olgunlukla karşılaması gerektiğini söyleyen Akyel "Herkes Emre Belezoğlu transferini olgunlukla karşılamalı çünkü Emre profesyonel bir futbolcu ve parasını futboldan kazanıyor. Emre çok büyük bir camiaya geldi. Bence Emre Fenerbahçe'ye gelerek en mantıklısını yaptı. Herkezinde bunu profesyonelce karşılamak zorunda. Ben Emre'nin Fenerbahçe'ye gelmesine çok mutlu oldum. Çünkü Fenerbahçe çok büyük bir takım ve Emre de çok büyük bir futbolcu, birbirlerini tamamlayacaklardır. Fenerbahçe formasının Emre'ye yakışacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Emre Belezoğlu'na gösterilen tepkiyi doğru bulmadığını ifade eden milli futbolcu "O zaman Galatasaray, Fenerbahçe'den önce davranıp Emre ile anlaşıp alamaları gerekiyordu. Ama Fenerbahçe daha önce davrandı ve şartları çok iyi sundu. Fenerbahçe kulübünün imkanları Galatasaray'a göre daha iyi ve Fenerbahçe imkanlarını kullandı ve aldı. Bu yüzden tepki göstermeye gerek yok. Herkez bir futbolcuya talip olur isteyen alır. Galatasaray'ında maddi imkanları iyi olsaydı Emre'yi alabilirdi."şeklinde konuştu.

Not:Fenerbahçe ile ilgili olmayan bazı kısımlar çıkarılmıştır...

DHA

şimdiden sabırsızlanıyorum maçların başlamasını için

Ahmak herif.. Emre senin gibi "Parayı" seçmedi.. FutboLu seçti..
Senin gibi futboLcuLar Türk futboLunda var oLduğu sürece geLişemeyiz..
kişiLiksiz..

Geri