FATİH TERİM gitsin mi kalsın mı?

Fatih Terim Gitsin mi Kalsın mı

• Gitsin

Kullanılan: 15 28.3%
  • Kalsın

Kullanılan: 38 71.7%

• Kullanılan toplam oy
    53
siz hala gitsin kalsın tartışması yapın adam yurtdışında görev yapacağını açıkladı bile

böyle sacma bı anket olmaz bizi buralara getiren adam gitmelimi sence
biz yedeklerle hemde iyi oyunumuzla yenıldık fatıh hocanın hatası nerdeeee

asıl sen saçmalama anketi saçma buluyosan direk çık konudan kimi gitsin der kimi kalsın sana inat gitsin diyorum

ondan teknik adam olmaz gitsin bi görelim hünerini 3.hafta kovulur..seneye yine gelir geçer milli team başına

ondan olsa olsa adana dürümcüsü olur

gisin bi italia iki gün medya ile dalaşşın bakalım dalaşabiliyor mu turkeyde gazeteciler korkudan soru soramıyor adama

kendini fatih sultan mehmet mi sanıyor ne

çok bilmiş ukala bir tavrı var ve çok aşiri derecede ülke insanına zarar verecek derecede milliyetçi

futbol dediğim sey akıl oyunudur o bunu bilmiyor bu yuzden de profesyonel değil GİTSİN

ZATEN KENDİ PLANLARI UĞRUNA UĞRAŞ VERDİ KUPA MAÇLARINDA O NE TAVIRLAR VE HAREKETLERDİ

BEN ÖLMEDİM BURDAYIM DER GİBİYDİ ORASINI BURASINI YIRTTİ DUNYA KLUPLERİ BAŞK. GÖZÜNE GİRMEK İÇİN

ARTİST..

Kalması bizim açımızdan olumlu olur en azından iyi bir takım kurdu milli takımda güzel işler yaptı avrupa şampiyonasında yalnız medya ile uğraşmayı bırakıp 2010 dünya
futbol şampiyonusuna kitlenmeli.

ya newwave yapma şimdi gördük kadro sıkıntısını adam hasta hasta...

bi ümit karan

necati

f.tekke

yıldıray

bu takımda olsa sonuncu mu oluduk

Terim milli takıma kupayı kazandırsa da bi bahane bulunur. eleştirilerle yerden yere vurulurdu.
AMA NEYLERSİN TÜRKLER NANKÖRLÜKTEN HOŞLANIR.

imparator kalsın tabiyki 2010 da var yaşasın Terim

Geri