Farkettim ki

MaScHeRa

New member
Reaction score
0
Farkettim ki uzun zamandır buluşmadı ellerim kalemle ya da klavyeyle.Hayallerimin senle buluşmaması gibi.Farkettim ki ne kadar uzun zaman olmuş parmaklarım telefon numaranın tuşlarına düşmeyeli..Oysa hala ezbere bilir parmaklarım numaranı,adım gibi...Farkettim ki artık ilham vermez oldun bana yazdrmaz ağlatmaz şarkılar söyletmez oldun sana dair sana hasret.Ve dün farkettim ki bişeyler eksik birşeyler bitmiş artık ümidime dair.Tozlu raflara bir kitap daha kaldırdım bugün hayatımdan.Önsözü hazır ama bitirilmemiş.Bir daha el sürülmemek üzere kaldırılmış.Farkettim ki ne çok sevmişim ben seni zamanın da yaaa...Ne çok iç çekmişim ne çok hasret acısıyla ne çok hayalle yaşamışım...Ve bi o kadar da hayal kırıklığı yaşamışım,yaşatmışsın.Düne dair ne varsa farkettim ki şimdi dünde kalmış.Bugünüde yaralarımı sarmak için harcıyorum..Ne çok şey farkettim bir gün içerisinde ne kadar uzak kaldığını anladığımda benden.Bana benim sigaram kadar yakın ama içime nefesini çekemeyecek kadar uzaksın.Bugün benim günümdür.Bugün benim zaferimdir sana karşı.Fikstüre işledim galibiyetleri yenilgileri ve sonuç ben kırık bir kalple 1, sen ise umursamazlıkla 1. Gün beraberlik günüdür.Gün uzatmaların günüdür.Hadi son dakikada yine bana dön,bana gel ve gol at.Bu sefer ofsayta düşmemeye yeminliyim aşkım...........

Saçmalardan Seçmeler -1-
Uzun zaman olmuştu kalemi ellerimde hissetmeyeli.Tenini tenimde hissetmediğim gibi...Unutursun demişlerdi hala nakaratı kulağımda çınlar.Güpegündüz karartın hayatımı.Bir eksilttin ömrümden zaten hep bir fazlaydın gönlüme.Yazamam yazmam artık adını.Klavyemden söktüm sana ait harfleri.Tuşlar susdu gözler konuşuyor artık....

neromaschera

Anlatıyorum ama paylaşım yok..:) Bana özel o duygular.Sadece misafir kabul edebilirim duygularıma..Saol

Devam Edecek...

Kelimeleri bıraktım bugün.Resimlerle betimliyorum aşkı.Öyle ki Picasso`nun “Ağlayan Kadın”nından çıkmış renklerle bezenmiş bir aşk.Öyle bir aşk ki bu bir erkeğe 'Öyle çılgın, öyle deli bir aşktı ki, aşk bitince geriye delilik kaldı' dedirtecek ve bunu fırça darbeleriyle söyletecek.Hüzünlü,coşkulu yaramaz…Öyle bir aşk ki Notalarla dile gelecek Bizetin Rüyasıyla alemlere daldıracak ve Aragonaise ile çağlayıp benliğinizden taşacak…Böyle bir aşkı anlatmak istiyorum size...Kelimeleri bıraktım..Ellerinizle hissedeceksiniz aşkı. Pygmalion gibi aşık olacaksınız bir taşa ve taşdan bir kadın yaratacaksınız..Bir aşk yaratacaksınız…Ellerinizle dokunup ruhunuzla hissedeceksiniz…Aşkı kalıba dökeceğim..Kelimeleri bıraktım…Gözlerinizle görüp kulaklarınızla işiteceksiniz aşkı beyaz perdede.Casablanca dan ince ve duygusal bir sahnede canlanacak aşkın tanımı.Ingrid Bergman ve Humphrey Bogart'ın ilk bakışma sahnesindeki büyü ile anlatacağım bu kez aşkı…Titreyecek ve isteyeceksiniz anlatamayacağınız bir tutkuyla…Dilinizde mayhoş bir tat bırakacak..Ve susacaksınız.O zaman siz de Kelimeleri bırakacaksınız ve gözleriniz konuşmaya başlıyacak.Aşk konuşacak siz susacak ve dinleyeceksiniz.

neromaschera Kıbrıs Güncesi

Saçmalardan Seçmeler -2-
Dedim ya uzun zamandır ellerime yapışan basiretsizliğimi silkeledim ve kalemi aldım elime...Dudaklarını çizdim boyluboyunca...Kabarıklıklarından ince kıvrımlarına..Hangi halini versem diye düşündüm aslında..Tebessümünle yakışını mı gülüşünle ısıtışını mı...Sonra oldugu gibi,oldugun gibi sessiz bıraktım ,açılmamış mühür misali...Zaten ben, en çok da bu susuşlarına umut bağlamıştım.Düşen kelimelerdi bedenimi yakan..Ferahlık susuşundaydı..Bir ümit....Sonra artık hayalimde canlandıramadığımı farkettim seni...Bir karalama olarak kaldın,karartı hayalinle...Bir düş...Bir gülüş ve bir susuş....

Kıbrıs Güncesi

Saçmalardan Seçmeler -3-

Hafif bir karartıyla yavaş yavaş kendime geliyordum...
Önce gülümseyen yüzünü gördüm.Keskin bakışları içimi doldurdu ağır ağır ve sancıyı hissetmeye başladım karnımda....
sonra...
-Korkma
dedi usulca...sessizce sölemişti bunu ama sesi çok tok geliyordu...Dizlerimin titremesine engel olamıyordum...Gözlerim herzaman ki gibi yine yaşarmıştı..tıpkı iğneden korktuğum gibi...Çocukca bir korkuydu bu..
-Sana korkma dedim çocuğum
diye yineledi şeytan.Biraz daha sertleştirmişti ses tonunu..Büsbütün korkmuştum artık.Bedenim kontrolümden çıkmıştı...
-Nasıl korkmam..sen... şey...tan..sın
diye bir iki belli belirsiz kelime döküldü ağzımdan..ben bile zor duymuştum...
-Canını yakmayacağım..Yani fiziksel olarak
dedi ve iğrenç bir kahkahayla süsledi sözlerini..kafamdan o kadar çok şey geciyorduki,baş döndürücü bu düşünceler midemi bulandırmıştı...
-Hatta belki de seversin bu duyguyu.Kimileri bayılıyor böyle şeylere..Çok populer
dedi ve o hafızama kazınan iğrenç gülüşünü tekrarladı..Sanki benden de gülmemi bekler gibi gözlerini üzerime dikti..."iğrenç yaratık" diye içimden geçirdim.
"Aa çok ayıp belden aşağı vurmak yok..hakaret etme" dedi.Bu sefer dudakları oynamamıştı.Kibiri gibi öylece kıpırdatmadan sölemişti bunu..Düşüncelerimi okuyordu...Ayak parmaklarımdan başlayan ve vucüdüma yayılan bir ürperti hissettim...Dağılan gururumu toplamalıydım..Karşı koymalıydım ama karşı koyulan beynimdi vucudum tarafından.Hükmedilmiştim korku tarafından.
-Ne istiyorsun benden
diye yarı tok yarı güvene aç bir sesle haykırdım...
-Ruhunu
dedi şeytan.Bunu o kadar sıradan söledi ki bende bir an çok normalmiş gibi hissettim.Bu onun işiydi..Hep yaptığı...
-Alamazsın
dedim.Bu sefer sesimdeki heybete ben bile şaşırdım..Dudağında ki tebessüm yavaşca uçtu...yerini dümdüz bir çizgi aldı..Gözleri derinleşti...
-Görürüz
Dedi ve avuçlarımda birden bir ağırlık hissettim..Bir an gözlerimi avuçlarıma kaydırdım ama sonra tekrar kendimi savunmak için ona döndüm..Gitmişti..Kaybolmuşdu..Aniden...Hemen avuçlarıma baktım..Ufak bir ateşdi bu...İçimi ısıtmaya başladı..Derimden içeriye giriyordu..ayaklarımdan başlayan ürperdi yavaşca yokolmaya başladı.Yerini yersiz bi heyacan,sıcak bir ateş dalgası almaya başladı..sonra ateş midemdeki uyuşukluğu silip,kalbimde durdu...Sıcacıkdı.Geri çevrilemez bir duyguydu bu..Orda biyerlere yerleşdi...Ve sonra uyandım...Gözlerimi yavaş yavaş açtım...İlk gördüğüm senin güzel gözlerindi..Sonrası işte burdayım senin yanında..Avuçlarında...

Kıbrıs Güncesi
01/11/05

Arkadaş bunları bırak kıza bana okusan ben bilem yelkenleri suya indiririm :) yaaawww milletde ne edebiyat var biz kazma geldik kazma gideceğiz.

estagfurlah ne demek.yawss okumuom zaten kızlara hakketsinler önce :D vardır seninde bir meziyetin..

Geri