Fan sürekli çalışma problemi!

xparadaisu

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar aşağıda ki fotoğrafta gördüğünüz gibi sıcaklık olarak bilgisayarım çok normalde olmasına rağmen fan sürekli çalışıyor. Ben toshibanın bazı gereksiz olarak gördüğüm toshiba tempro,service station ve desktop asisst programlarını sildim çünkü onlar kurulu olmadan bilgisayarım 9 sn de açılıyor ama o programlar oldumu çok geç açılıyor ve bazı zamanlar hata alıp duruyorum programlar yüzünden.

Bilgisayarıma windows 8.1 update yükledikten sonra fan sürekli çalışmaya başladı siz sormadanda söyliyim bios günceldir ve bütün driverlarım günceldir daha yeni indirdim bilgisayar ısınmamasına rağmen sürekli fan çalışıyor ve cidden çıldırtma derecesine getirdi kırıp atıcam en sonunda! Oyun oynasam anlıcam gerçekten ama pc hiçbir işlem yapmadığımda ve ekranı kıstım güç tasarrufuna aldım en düşük modlarda bile böyle araştırma yaptım sitede fakat kendime çözüm olacak bir bilgi bulamadım lütfen forumu araştırınız demeyin baktım konulara.

Sorun nedir lütfen yardımcı olun yoksa kırıcak artık bilgisayar. Model toshiba l850d 131 yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.

dovo8V.jpg

Geri