Fake Ninja ( Sahte Signature ) Ve Undetected

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nation

Banned
Reaction score
0
Pack=Programların Editlenmemesi Veya Cracklenmemesi icin alınan bir önlemdir..( pack ile source crypter edilir exe.. )
UnPack =Unpack İse Programları Acmak Yani Source On Durumuna Getirmek İcin Yapılmış Toolslardır.Unpack Edilen Exe Dosyası bir Cracker Tarafından Cracklenebilir

1cp7cm0.jpg

Fake Ninja Nedir ?
Fake Ninja Programların Unpacklenmesini engellemek icin yapılmış bir kandırmacadır.fake signature ile programın hangi pack ile korundugunu istediginiz gibi secebilirsiniz.bir dosyayyı upx ile sıkıştırdınız veya başka bir compiress programı ile packlediniz..cracker programın ne ile korundugunu ögrenmek icin ise
peid,exeinfo,die tarzı analiz programları ile exe nin ne ile packlendigini ögrenip unpack edebilir..ama biz ise fake ninja ile upx ile korunmuş exeyi fsg , execryptor gibi protect veya pack programları ile korundugunu gösterebilir ve crackerın exe yi unpackleyememesini saglarız..
Umarım Yardımcı Olmuşumdur.. Alttaki video yu izleyin belki daha iyi anlarsınız ama yazıyı baştan sona okursanız kesinlikle anlıcaksınızdır.

edit Turk_HArd

bu ne ya bi açtım bilgisyardaki çogu programları açmıyo artık ne bu ya

kardesim programm düzenli calisiyor test edildi 2 saat önce

yaw bilgisayar alt üst oldu kafayı yicem açmıyo a.q mun hiç bi programını ya madem veriosun programı açıkla bişi yap :mad:

kardes senin makinada problem var ozaman modlar abiler kontorl etsin ben kontrol ettim valla hayretsiniz ya paylasiyoz insanin burnunda getiroyrsunuz:mad:

Lan Bİlgİsayara Bİrİ Gİrdİ A.q Napacam Ya Bu Programi CaliŞtirinca Nolur Yardim Edİn Ya

yapılcak şey kolay ben dilkeçeyi verdim bile lamerler tutuklanıt 1 kaç gun sonra ares denen herif bunu hep yapıyodu ama bu sonu olucak

yaw ben bu herifi bilgisayardan atamam mı format fln atsam bunun gibi çözümler

format at turkojanın serveriyla birleştirmişler bi dahada o kişinin adıgının oldugu şeylerden uzak durmanı tavsiye ederim. magdurlar çok oluyo sonra

ip adresini alıp dilekçe vermeyi unutma bu tipleri uzak tutalım lamerliklerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri