Fake msn adresi ve hack i engelleme ,Yardım....

mysteryxx

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim sorunum şu : 2 gün önce benim adresimi alan bir kişi hatta bir kaç yabancı kişi beni listesine eklemiş bende bu yüzden yeni msn açtım (arada sırada listemden sadece bir ark n penceresine girerken msn kapanıyorda o da ayda yılda bir kez oluyordu).
Bu yeni maile de çok güvendğm ama arada sırada giren ark ları ekledim fakat, biri nasıl bulmuşsa bulmş listesine ekledi kim diye kabul ettim sadece mrb ve çevrim dışı oldu ,sonra mail atıp kimsin vs. diyince hata msj ı geldi :S bu mail yok diye, Normal mail yok yani fake snrm,Nese ben bugüne dek herhangi fake mail açmadığıma eminim ama herhalde listeden biri hacklendi ve onun listesinden ekledi. Benim şorum şu olacak bu fake msn i ekleynce msn ip mi öğrenmş olabilir ama hack olmaz herhalde ? ztn kasper da kurulu + olarak dolu programla tarattım sorun çıkmadı şuan dolu virüs programıyla tarama yaptım sorun yok görünüyor,sizce o mail sadece listeye eklemeyle hack olabilir mi? Yani hiç sorun da yaşamadm ve birde kasperdan out ve in leri kontrol de ediyorum herhangi bir problem yok,İçimi rahatlatacak bir cvp alsam yeterli,Bu yüzden yazıyorum.

Geri