FacebooktaYeniGrup:hackhell

dєήίz¢ί

Forumun denizcisi
Reaction score
0
Allah'ım facebookta baktım hackhell group yok...

hemen el attım :victory

facebook ta ki hh cileri beklerim...

gelmek isteyen bana pm atsın
grubun adı : hackhell

yalnız kayıt olan the wall a nick name i ile az bişiler yazarsa ii olur :melek

ya bişey sorcam
belki çok etik değil ama ne yazıkki erkek arkadsımla ilgili..ona takılan bi kız var işin doğrusunu anlatmak gerekirse ve ben bu kızın resmini bulamamşıtım-kız istanbulda ben ankaradayım,tabi sevgilim de orda-facebook'ta buldum kızı ama profili ve resimleri restricted..neyle karsı karsıya olduğumu görmek istiyorsam ne yapabilirim???bu istediğim çok mu kötü bişey?

Kıskanclık ii diiL ; )

yaw facebooktada mı war hackhell.. gerci ben warım nıye hackhell olmasın o da ayRıda : ))

arkadaşlar ben uğraştım üye olmaya ama olamadım tabi ingilizce olduğu için birisi bu konuyu biraz açıklarsa çok sevinirim hemde diğer üyelere de faydalı olacağına inanıyorum. şimdiden teşekkürler.

facebook'u gereğinden fazla büyütüolar..bi kere ingilizce ..hiç bişi anlaşılmıo ..sadece gelen ö.m.ler okunuo..onun dışında yabancı olduğu için kayda değer bişi yok

arkadaşlar ben uğraştım üye olmaya ama olamadım tabi ingilizce olduğu için birisi bu konuyu biraz açıklarsa çok sevinirim hemde diğer üyelere de faydalı olacağına inanıyorum. şimdiden teşekkürler.

facebook'u gereğinden fazla büyütüolar..bi kere ingilizce ..hiç bişi anlaşılmıo ..sadece gelen ö.m.ler okunuo..onun dışında yabancı olduğu için kayda değer bişi yok

Arkadaslar site amerikan sitesi ingilizce Bilmiyorsanız zaten girmeyın ne işiniz var =)

Kıskanclık ii diiL ; )

yaw facebooktada mı war hackhell.. gerci ben warım nıye hackhell olmasın o da ayRıda : ))

Dai ben sana benzer birine sulanmıştım gecen yaw sen olmayasın o :D

erkeklerın attıgı mesajları okumadan siliom ; )

SkуAηGєL;2213158' Alıntı:
Arkadaslar site amerikan sitesi ingilizce Bilmiyorsanız zaten girmeyın ne işiniz var =)

Sitenin yabancı site olduğunu biliorm..gereğinden fazla büyütüldüğünü söleyerek fikrimi belirttim.girip girmiceeğimizi sana sormucas heralde :eek:ut:

Ya Yardımcı olucaksanız Olun Üye Olucaksanızda Plun Boş Muhabbet Yapım Msj sayınızı Yukseltmeyim..

ya arkadaşım ben üye oldum bugun facebook a ama nasıl gelcem hackhell grubuna bana bi yol gösterin hackhelin olduğu heryerde bende varım bi hackhell bide beşikteşı hiç bişeye değişmem.

ya arkadaşım ben üye oldum bugun facebook a ama nasıl gelcem hackhell grubuna bana bi yol gösterin hackhelin olduğu heryerde bende varım bi hackhell bide beşikteşı hiç bişeye değişmem.

facebookta search kısmına hackhell yaz...

çıkan gruba gir sonra sağ taraftan join group u tıkla...

bu arada facebookta 41 kişi olduk :cool:

facebookta ki ingilizce çok kolay değil tamam. ama bilen bilkir kullanılır bilmeyen bişey kaybetmez şahsen ben ilkokul 1. sınıf arkadaşlarımı buldum çok kullanışlı bir ağ yani network'te diyebiliriz. search bölümüne yaz hackhell diye çıkan linke tıkla orada join this group yazar ona tıkla tamam işte.

HayıRLı OLsun :goz:

Geri