facebook ve msn e giremiyorum

34mustafa

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim sorunum msn ve facebook a giremiyorum. msn de oturum açmaya çalıştığımda 80048820 nolu hata veriyo ayrıca hotmail sitesinden maillerimede bakamıyorum. kullanıcı adı ve parola girmem gereken sayfa geliyo ancak giriş yapmak istediğimde "bu web sayfası kullanılamıyor" diyor... facebook a gelince giriş sayfası geliyo ancak kullanıcı adı ve parolamı girdiğimde "bu web sayfası kullanılamıyor" diyor. giriş yapmadan facebooktaki sayfa grup kişiler vs görebiliyorum(google dan aratarak) ancak kullanıcı adı ve şifremi yazınca yine aynı hatayı alıyorum.. sizce neden olabilir tüm bunlar... lütfen yardım edin 2 haftadır bu durumdayım
Not: interneti wireless olarak komşudan alıyorum...

saat vetarih ayarlarını kontrol etmende fayda olabilir sanırım bi zaman bende de oldu saat ve tarih yanlışlıgından girmediigin anlamıştım

dns numaran varsa kaldırıp öyle dene olmadı modemi resetle oda mı olmadı sistem geri yüklemeyi dene..

He bir şey daha program files_Windows live_contacts klasöründeki wldlog.dll dosyasını silip tekrar dene.

saat vetarih ayarlarını kontrol etmende fayda olabilir sanırım bi zaman bende de oldu saat ve tarih yanlışlıgından girmediigin anlamıştım

saat ve tarihte hiç bir sorun yok hepsi doğru ama sonuç yok : (

dns numaran varsa kaldırıp öyle dene olmadı modemi resetle oda mı olmadı sistem geri yüklemeyi dene..

He bir şey daha program files_Windows live_contacts klasöründeki wldlog.dll dosyasını silip tekrar dene.

dns numaram yok otomatik alıyo. modemi resetleme imkanım yok çünkü wireless olarak "airties" die bi yerden bağlanıyorum. sistem geri yükleme yapmak istediğimde ise yapılamıyor hatası alıyorum. wldlog.dll dosyasınıda sildim ama sonuç malesef aynı yine girmiyo...

yok mu başka çözümüü : ( lütfen yardım edinnnn....

saat ve tarih msn içindir. sana göre doğru olan saat msneye göre yanlıştır.

PC de dns ayarlarını değiştirmiş olmanda bunu engeller. ayrıyetten pcyi hızlandırma amacın için kullandığın herhangi bir program internet ayarlarını mahvetmiş olabilir.

peki bu msn için tarih olayını nerden nasıl ayarlayabilirim?

dns i bi ara kendim veriyodum evet ama artık otomatik ayrıca dediğin gibi pc yi hızlandırmak için bi program kullanıyorum evet ama daha önce bi sorun olmuyodu. hatta programı kaldırdım ama sonuç aynı.. : (

yok mu başka çözümü yardım edecek biri :(

virüs taraması yaptım ama sonuç temiz çıktı. msn için olana gelince sonuç başarılı deyip yeniden oturum açmamı denememi söylüyor ama sonuç malesef aynı....

yok mu başka çözümü :(

Geri