Facebook tan anlayan biri yardım etsin

turkix53

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bugun facebook hesabımdan giriş yaptığım mail adresim üzerine yeni bir facebook hesabı açtım şimdi giriş yapınca yeni açtığım hesap açılıyor listemde hiç arkadaş felan yok ancak eski profilim de duruyor onceden ekli olduğum arkadaşlar eski profile bakabiliyor mesaj yazabiliyor hatta ekli olmayanlarda aratınca bulabiliyorlar mesaj felan gelincede yine mailler bu mail adresime geliyor gelen linkle tıklayınca yine yeni açtığım hesap açılıyor listemde kimse yok bir türlü anlamadım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

en son açtıgın hesabı sil sonra eski hesabından giriş yapabilirsin

hesabı dondurmayı biliyorum ancak nasıl sileceğimi bilmiyorum yardım ederseniz tekrardan sevinirim eğer sizde silmeyi söylerken dondurmayı kastediyorsanız işe yaramadı o

bende oyle biliyorum yani elimizden gelecek bişe yok herhalde.. normalde bi mail üzerine iki hesap alınmıyor ama nasıl olduysa aldım şimdi eski profile giremiyom bir türlü :(

teşekkür ederim kardeş. silmeye aldım 14 gün sonra siliniyormuş o zaman deneyecez artık

aynı dert bende de var ...internette bir sürü siteye baktım böyle bir sorunla karsılasan kimse yokk..dert ortagım oldun wlla=)) bende de deniyecegim bu cözümü bakalım olucak mı..

Geri