Facebook Hesabim Kapatildi !

mesutwolf

New member
Reaction score
0
Selam.. Bilmiyorum konu dogru yerde mi fakat en uygun burasi diye dusundum yanlis yaptimsa ozur.. Arkadaslar uzun zamandir var olan facebook hesabim hic anlam veremedigim sekilde kapatilmis.Hesabimi sitede goremiyorum yani sanirim silinmis biraz arastirma yaptim bu sekilde muzdarip olan epey kisi var sanirim birileri sikayet edince incelemeden uyarmadan keyfi sekilde kapatiyorlar.Spam yollamadim yahut birilerini tanimadan eklemedim tanimadiklarimi zaten kabul etmiyorum oyle abuk subuk sayfalara da uye olmadigimi dusunuyorum niye boyle oldu cozemedim bilen varsa nasil geri alirim niye boyle oldu bi zahmet yardim bekliyorum...

birileri şikayet etmiştir benim 2 defa kapandı..
ama sana bir adres verim mesaj at konuş..
[email protected]

türkçe cevap vereceklerdir

Oraya mesaj yolladim arkadas saatlerdir ugrasiyorum yanit gelmedi. ingilizce bisiler yazdim netten kopyala yapistir seklinde. Muhum olan actirmak onun icin ugrasiyorum. Daha once actiran varsa ne yazmis nereye yazmis onu paylasirsa sevinirim.

bana gelen cevap bu..----

Hesabınız hiçbir nedenden dolayı etkin hale getirilmeyecektir. Ayrıca, kapanan hesaptaki bütün veriler erişime kapatılmıştır ve herhangi bir şekilde paylaşılması mümkün değildir. Bu karar kesindir.

Anlayışınız için teşekkürler,

Bende 2 tane mail attim o adrese henuz birsey gelmedi bana bekliyorum iste kesin bana dusman olan birileri sikayet etti diye dusunuyorum cunku hic beklemedigim biseydi bu.

açarsın bir tane daha sıkma canını..

Ya acilir acilmasina da bi suru kisi var bi cogunun profili gizli ulasamam ekleyemem uye oldugum muzik gruplari vardi hepsini yeniden bul ekle elimde olmayan fotolarim pfffff nalet gelsin.

Geri