Facebook hesabım kapatıldı nasıl açtırabilirim?

ihb123

New member
Reaction score
0
arkadaşlar facebook hesabım yönetici tarafından kapatılmış nasıl açtırabilirim tekrar?

kapatılma sebebi neymiş ingilizce bir mail atıp kapatılma sebebini sor. Ciddi bir şikayetse açmazlar...

Doğru dürüst anlatmazsan nasıl bişey önerelim? Kural dışı birşey yapmışsındır kapamışlardır.

Eğer sen beni haksız yere suçluyorlar diyorsan, bunu güzelce ingilizce açıklayıp facebook yöneticilerine göndereceksin. Artık senin inandırıcılığına ve onların insafına kalıyor

zaten orda snn profilin inceleniyor şikayet üzerine eğer doğru ise hesabın kapatılmakta ve açmazlar... Ama aksi bir durum söz konusu ise belki bir şansın olabilir...

Benim başım belaya girmişti Adım soyadımı nedense beğenmedi mi kızlardan mı kıskandı beni ne açtığım 3 facebook hesabımda kapatıldı konu ile ilgili mail atıyorum cevap geliyor klasik yardım başlıkları fena uyuz olmuştum.. en son geçen açtım su an duruyo bir sorun yok =)

"Hesabın bir yönetici tarafından kapatılmıştır. Soru veya endişelerin varsa, SSS sayfamızı buradan ziyaret edebilirsin."
yazı aynen bu... ingilizce de türkçe de 2 şer defa mail attım [email protected]'a cvp gelmedi...

Geri