Facebook Hesabı Silme

Teşekkürler bu bilgi iyi oldu

Kardeş senin bu anlattığın facebook hesap dondurma işlemi,hangi hesap iptalinden bahsediyorsunuz,bırakın bu işleri

bu sadece hesabı donduruyor dostum ama hesap tamamen silinmiyor.. Tamamen silinmesi için facebook yetkilileri ile iletişime geçmen gerekmekte malesef....

ΜεтάĻïڪţ;3864369' Alıntı:
bu sadece hesabı donduruyor dostum ama hesap tamamen silinmiyor.. Tamamen silinmesi için facebook yetkilileri ile iletişime geçmen gerekmekte malesef....

Son GeLen Mesajı SiLdikten Sonra ProßLem DeğiL.. AramaLarda Cıkmıyorsun.. YeterLi ßence :)

bende senden öğrenip önceki hesabımı silmiştim :D tekrar teşk

bende senden öğrenip önceki hesabımı silmiştim :D tekrar teşk

ßendede ßu Konunun Önemi ßüyük :-D

Cafede HackheLL'den ARkada$LarLa Otururken ßirisi Face Hesaßımı NasıL SiLerim Demi$ti ßende Hemen Cep ßiLgisayarımdan ßakıp ßuraya Acmı$tım Konuyu :-D

Ahh Eski GünLer :p

tessekkurler ama turkce anlatsan daha guzel olurdu

thankss:):)

Başlık Yanlış Olmuş Bu İşlemle Sadece Hesabı Donduruyorsun !!!

harika iş çıkarmışssın teşekkürler........

Kardeş senin bu anlattığın facebook hesap dondurma işlemi,hangi hesap iptalinden bahsediyorsunuz,bırakın bu işleri

Başlık Yanlış Olmuş Bu İşlemle Sadece Hesabı Donduruyorsun !!!

Hesaßını Dondurunca Tekrar Giri$ Yapmazsan AramaLarda Cıkmazsın EkLi Arkada$Larında Gözükmezsin..

Sana Göre Hesap Dondurma..

ßana Göre Hesap SiLme..

tessekkurler ama turkce anlatsan daha guzel olurdu

ßuyrun Hazır :)

Hesap Kullanım Dışı

Bakım nedeniyle hesabın geçici olarak ulaşılamaz durumda. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Başka hesaplardan girebiliyorum
Bu bakım bana mı özeL acaba ?

Geri