Facebook’ta Profilinize Bakanları “Gerçekten” Görün

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
facebook.jpg

Bir sürü Facebook’ta Profilinizi Gezenleri Görün adı altında yalan dolan uygulama var. Lakin profilinize bakanları gerçekten görebilmek mümkün..

Arkadaşlar Facebook'ta onlarca profilime kim bakmış kim gezmiş, silmiş gibi saçma uygulamalarından o kadar bıktık ki ben de sizin kadar nefret besliyorum onlara karşı, ama şimdi yazacaklarımı alaya almadan okumanızı tavsiye ederim.!

Uygulama profilin adına istatistik tutabilen, ingilizce açıklamasında da belirttiği gibi profilin için veri toplayabilen uygulamadır, bakanları anlık olarak gösterir ( hemen arkadaşlarınızla deneyebilirsiniz ), ama göstermesi için setting ayarlarında ''count algorithm'' ( Algoritmayı say ) bölümünde biraz değişiklik yapılması gerekiyor.

Setting de sırasıyla şunları yapıyoruz ; ''count algorithm / count everybody / old algorithm ve gelen uyarıya cancel diyoruz save tuşuna basarak çıkıyoruz.

Pro Counter

bu uygulaması işe yarıyor, bu uygulama sayesinde profilinizi ziyaret edenleri anlık olarak görebilirsiniz. Çalışıp çalışmadığını bir arkadaşınıza haber vererek test edin..

fake ye taha üye olmadım yazık bana = )
NEyse onlara söyleyin bu hh de zahmetsizce verilen bir özellik diye = )

Teşekkürler fakat birde programı nerden temin edebileceğimizi söyleseydin ne güzel olurdu.

anladım açıklayıcı olmamış. yani ben anlamadım.' count algorithm ' nerden bulucaz ? setting nerede? yapabilen var mı

Bende yapamadım öyle birşey çıkmıyo biri anlatsa fena olmayacak :s

daha önceden varolan daha sonra kaldırılmış bir uygulama pro counter. boşuna bakmayın

facebookta pro counter diye bi program yok :) öle ki adam pro counter diye profil açmış hey Allahım yarabbim ya :) Allah akıl fikir versin

Geri