F Secure Anti Virus 1 Year Lisans Orjinal

AlbinaReal

New member
Reaction score
0
F-Secure Antivirus 2.014 kişisel bilgilerinizi çevrimiçi korur . Hızlı ve kolay anti-virüs yazılım koruma sırasında bilgisayar engel değildir .
Bilgisayarınızda yüklemeden önce virüs ve casus yazılım her zaman izin sormayın . Bugüne kadar , en kötü amaçlı yazılım görünmez bilgisayarınıza alır - Internet üzerinden . F - Secure Anti-Virus 2.014 bir Windows gerekli güvenlik sağladığı çare gerekir .
Yeni F - Secure Anti-Virus 2.014
• Geliştirilmiş koruma : gerçek zamanlı ve çok düzeyli güvenlik sistemi ile zararlı yazılımlara karşı proaktif koruma diğer yöntemler olarak ağ korumak , teknoloji DeepGuard güncellendi.
• Anti- virüs çözümü daha basit ve kullanımı kolay hale gelmiştir . Basitleştirilmiş kurulum süreci minimum kullanıcı etkileşimi ile yapılır . Yeni tuşları koruma tüm özellikleri ve işlevleri kolay erişim sağlar .
•mobil internet için optimize edilmiştir. Güvenlik sistemi otomatik olarak bir ev ağı ve dolaşım içinde İnternet'e mobil erişim kullanımını optimize eder .
F - Secure Anti-Virus 2014 temel özellikleri
Virüs ve casus yazılım anti- virüs , anti-spyware , anti-virüs tarayıcı , e-posta , anti - rootkit teknolojisi DeepGuard Blackligh ve yeni ve bilinmeyen tehditlere ( " sıfır gün " tehdit ) karşı proaktif koruma karşı · Koruma .

Download:
http://download.sp.f-secure.com/SE/...etworkInstaller_AV2013-5XZWR-H89Z4-P3S6H_.exe

beyler ben indirdim kurdum beş para etmez hem makinayı fena kasıyor hemde bi halta yaramıyor aynnı microsoftun kötü amaçlı yazımları temizleme aracı gibi sag tıkladıgında f secure ile tarayı bulana kadar bile neler çektim ne simge var ne bişey gerçek zmanlı koruması 0 yok yani sag tıkla tara dersen kısacası tavsiye etmiyorum :)

güzeldir aslında kullanışlıdır kasmada yapmazdı :) :)

Geri