F.Bahçe'ye genç yetenek!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
2m4elmo.jpg

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu Futbol Takımı kalecisi, denenmek üzere Fenerbahçe altyapısına gidecek.

Ereğli Atatürk İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Sayit Kaymaz, Kütahya'da Türkiye Yıldızlar Futbol Şampiyonası'nda göstermiş olduğu performans ile Fenerbahçe Süper Genç Takım Yardımcı Antrenörü Engin Kabaş'ın dikkatini çekti. Şampiyona bitiminde denenmek için Fenerbahçe altyapısına çağrılan Sayit Kaymaz, 12 Mayıs'tan itibaren Dereağzı Tesisleri'nde 5 gün denenecek.

Küçüklüğünden beri hayalini kurduğu takıma gitmenin sevincini yaşayan Sayit Kaymaz, "Çağrıldığımı duyunca çok sevindim. Annem, babam ve dedem de çok sevindiler. İleride Fenerbahçe'nin kalesini korumak için çok çalışacağım. Beni bugünlere getiren, Erdemir Altyapı Sorumlusu Günal Taşdemir, Beden Eğitimi öğretmenim Nilgün Altıntaş ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Sayit'in şampiyonada çok iyi bir performans sergilediğini ve Fenerbahçe'nin dikkatini çektiğini söyleyen Beden Eğitimi öğretmeni Nilgün Altıntaş, "Sayit, Türkiye Yıldızlar Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performans ile Fenerbahçe'nin dikkatini çekti.

Şampiyona bitiminde Fenerbahçe Süper Genç Takım Yardımcı Antrenörü Engin Kabaş, Sayit'i Fenerbahçe altyapısında denenmek üzere Dereağzı Tesisleri'ne çağırdı. Sayit'le gurur duyuyorum. Sayit'in de gelecekte diğer yetiştirdiğim oyuncular gibi olacağına inanıyorum" diye konuştu.

ajansspor

Fenerbahçe alt yapısı bu çocuğa göre değil

ѕσηυη¢υ;2878893' Alıntı:
hayatında amatör olarak bile futbol oynamamışsın.Altyapı görmemişsin,antrenör görmemişsin,yetenek görmemişsin.bırak da işini bilenler yapsın..

ABİ SİZ NESİNİZ YAW HER KONUDA KAVGA EDİYOSUNUZ HEY ALLAHIM YA

ѕσηυη¢υ o halde bn cevap vereyim. amatörde,profesyonelde her türlüsünü oynadım bu futbolun.hala aktif futbol hayatım devam etmekte.Fenerbahçesine karşıda oynadım,Galatasaray'a da,İstanbulspor'a da Bursaspor'a karşı da. Fenerbahçe gerçekten böyle yetenekli futbolcular için iyi bir altyapıya sahip değil.Dereağzı ve Fikirtepe tesislerinizde 2 hafta kalmıştım küçükken.yaşları ve yetenekleri gereği şu an olmaları gereken yerde olmayan iki tane arkadaşım var fenerbahçe paf takımında.hemde bir tanesi kaptanı.yıllardır yukarıya alcaklar diye bekliyo.ama soruyorum sana fenerbahçe geçen yıl kaç tane futbolcusunu çıkardı yukarıya? böyle yetenekli gençlerin yerleri fenerbahçe yada trabzonspor değildir.bursaspor,gençlerbirliği,altay,beşiktaş,galatasaray,sivasspor gibi takımlardır.Adı geçen klüpler altyapı bazında önemli yatırımlar yapan ve bir çok yıldız futbolcuyu alt yapısından çıkarmış takımlardır.

Ne böLe gençLer war..Ama Büyük takımLar görmüyoR.Malesef

BraziLya Arjantini örnek almamız Lazım adamLar yıldız aLmıyoRLar YıLdız yetiştiriyorLar..

Vede meywesini aLıyorLar

Geri