F.Bahçe'ye çok ağır ceza!

bluetılsım

мανі вüyü
Reaction score
0
Öfke Resitalimde Dilsizdim Ben, Konuşan Gözlerimdi
2e5qtrt.jpg

F.Bahçe'ye çok ağır ceza!
FLAŞ! TBF Disiplin Kurulu, Beko Basketbol Ligi Playoff Final serisinin 6. maçında Abdi İpekçi'de Efes Pilsen ile oynanan maçın ardından çıkan olaylardan dolayı Fenerbahçe Ülker'e 5 maç seyircisiz oynama ve 40 bin TL para cezası verdi.

22.06.2009
Kaynak : Sporx.com

Gerçekten Hak EttıLer.. Hazmetmesını ßıLmeLerı Lazımdı..

Hiç Bi Suç Cezasız KaLmaz.
BasketboLda Dahi Kaybetmeye TahammüLü oLmayan Bi Taraftar Grubu Yüzünden Fenerbahçe'ye Bu Ceza VeriLdiyse Gerisi Çorap Söküğü Gibi GeLir.
BunLarı YapanLar TakımLarını Gerçekten SevmeyenLerden İbaret.

bi oyunda kazanmakta war kaybetmekte..takımın taraftarları maçı kaybetti die bunları yapıorsa sonuçlarına katlanmalı..umarım ders olur

bu sefer çok abartılmıştı
dogru karar

yenersin yada yenilirsin olay çıkarmaya ne gerek varki.. işte avrupalılar ile aramızdaki fark bu .. bu bilinci hala yerleştiremedik taraftarlarımıza

Yazık valla acıyorum , işte ortada herşey ..

Neyse cezada almıslar.. İyi Çok iyi bir ders olur ...

fenerliler hep böle ya.yenilip yenilip sonra olay çıkarıyolar. yazık valla acıyorum bunlara ya

fenerliler derken kardesim dikkat bende o mactaydım bunları yapan bir avuc holigan neden butun fenerlilere faturasını kesmeye kalkıyosun yanlış kelimeler kullanmasak iyi olur arkadasım. macta olmaması gereken davranışlar oldu ve cezayı hakettik bunda bi şikayet yok ama bunu yapan butun fenerliler degil sadece bir avuç kendini fenerbahçeli sanan...

fenerliler hep böle ya.yenilip yenilip sonra olay çıkarıyolar. yazık valla acıyorum bunlara ya

Sen git kendine acı.Kime yenilip yenilip olay çıkarmışız.Geçen senenin ceza raporlarına bak bakalım.Kimin acınacak halde olduğunu,kimin yenilipte sindiremeyen olduğunu görürsün.

Dogru Karar!!
OLayLarın tekrar yasanmaması için Caydırıcı bir ceza!!

Hakketmişlerdi. İtiraz eden olacağını zannetmiyorum.

cok agır cezamı az bile kalmıs futbolu fanatizmle mahfettiler basketide mahfedeceler buna müsade edilmesin bu lafım tüm takımlaradır

olayların başlangıcına bakarsanı, olayları ateşleyen o şerefsiz taraftarların hiçbirinin üstünde Fenerbahçe ile ilgili bir eşya yoktu. olayların çıkması gerçektende çok kötü ve acı bir olay. spor her zaman kardeşliktir.
ancaaak benimde içimi kurt yemiyor değil. 110 lira verip efes tarafında oturmaktansa 10 lira verir Fenerlilerle izlerim maçı her halükarda da olay çıkarır ve bir taşla iki kuş vurup Fenerbahçeye zarar vermek daha mantıklı diyorum???????????????????????????:S

çok muş be ama fenerbahçe altından kalkar heralde

Geri