F.Bahçe'de kaleci alarmı!

SizCe Kaleciye gerek var mı ? yok mu ?

• Kullanılan toplam oy
    47

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
30sxbva.jpg

F.Bahçe yönetimi bir süre önce, "Kaleci almayacağız" açıklaması yaparken, Partizan maçında Volkan Demirel'in kötü performansı kafaları karıştırdı.

Taraftarların büyük bölümü "Volkan bugüne kadar birçok maçı kurtardı ama yine de fazla güven vermiyor. Özellikle kritik maçlarda hatalar yapıyor. Çok iyi bir kaleci almak şart" diye konuşurken bir kısım taraftar ise "Her iki Volkan'a da güvenmek lazım" görüşünü taşıyor. Volkan'ın dün çok üzgün olduğu gözlerden kaçmadı.

FOTOMAÇ

bence volkan maçı ciddiye almadıgı için böyle hatalar yaptı eger kendi gibi oynarsa yeter
volkan babacanda bana guven veriyo

Volkan gibi bir kalecin varken KaLeci transferi :S

ÖnceLikLe YabancıLardan ßirisi gitmeden böLe transfer haberLerini doqru buLmuyorum.Hepiniz hak werirsiniz ki türkiyenin en iyi kaLecisi Şu anda voLkan.Eğer transfer yapıLacaksı şu anda anca yerLi kaleci aLınır buda büyük ihtimal eski kaLecimiz Recep ßiLLer...

Yani boş iş...VoLkan bizi rahatLıkLa idare eder eğer Çok büyük ßir sakatLık Durumu yaşanmazsa =)​

1 Maçta Hata Yaptı Diye Hemen Kaleci Alınacaksa Gerçekten Çok Saçma

Unutmasınki.. Fenerbahçeyi Şampiyonlar Liqinde Yarı Finale Getiren En Büyük Etkenlerden Biride Volkan'dı.!

Kaleci Serdar Kulbilge yi satan zihniyeti kınıyorum demiştim ilk günden beri...!!! Beceriksiz yönetim...!!
**Fenerbahçe ordu mensubu**

Kaleci Serdar Kulbilge yi satan zihniyeti kınıyorum demiştim ilk günden beri...!!! Beceriksiz yönetim...!!
**Fenerbahçe ordu mensubu**

Serdar normalde aldıgı fiyatın 2 katını isteyince Fb ile bağları koptu.Aynı maaşı diğer oyuncular da alıyor.Serdar'a hak etmediği halde o kadar zam yapılsa bu diger oyuncular arasında huzusrsuzluğa yol açmaz mı?

Fotomaç çalışanlarının en sevdiği dönem transfer dönemidir heralde.Tamam Volkan Partizan maçında hatalar yaptı ama iyi tarafından bakmak lazım.Daha önemli bir deplasmanda böyle bir hata yapsa sonuc farklı olurdu.Erken olması iyi oldu,Aziz Yıldırım da ne kadar güvendiğini belirtti.Volkan futbolunu geliştirecektir.

Fotomaçın bir haberi için bu kadar yorum yapmak da yanlış da siz yine de böyle haberlere gülün geçin...

ya fenerin 3 tane kapı gibi kaleci var neyine yetmiyor o kaleciler

Volkan Turkcell Super Lig'in En iyi kalecisidir. fenerbahçeye laik bir kalecidir. bence gerek yoktur !!

ѕσηυη¢υ;3361936' Alıntı:
Serdar normalde aldıgı fiyatın 2 katını isteyince Fb ile bağları koptu.Aynı maaşı diğer oyuncular da alıyor.Serdar'a hak etmediği halde o kadar zam yapılsa bu diger oyuncular arasında huzusrsuzluğa yol açmaz mı?

Fotomaç çalışanlarının en sevdiği dönem transfer dönemidir heralde.Tamam Volkan Partizan maçında hatalar yaptı ama iyi tarafından bakmak lazım.Daha önemli bir deplasmanda böyle bir hata yapsa sonuc farklı olurdu.Erken olması iyi oldu,Aziz Yıldırım da ne kadar güvendiğini belirtti.Volkan futbolunu geliştirecektir.

Fotomaçın bir haberi için bu kadar yorum yapmak da yanlış da siz yine de böyle haberlere gülün geçin...[/QUOTE

Volkan kötü kaleci demedim ki..İyidi böyle yedekte duruyordu ne güzel.Bence Serdar çok iyi bir kaleci..Kiralık olarak ta vermemek bence 2.hatadır..!!

fenere bence çok acil kaleci transferi lazım volkanın yaptıgı hatalar bini aştı bence... istikrar yok bi kere şampiyonlar liginde yaptıggı hataları unutmuş gözküyo herkes

Geri