F.Bahçe'de Şok ! Lugano,Alex,Guiza Derbide Yok !

Cαη

New member
Reaction score
0
F.Bahçe'de Şok ! Lugano,Deivid,Alex,Guiza Derbide Yok !

992noj.jpg

Kaptan Alex, Güiza ve Deivid'i derbide kullanamayacak olan Fenerbahçe'de şimdi de, Lugano şoku yaşanıyor. Milli maçta sağ arka adalesinde ödem oluşan Uruguaylı oyuncunun derbide oynayıp oynayamayacağı belirsiz.

Fenerbahçe, Gaziantep'e sıkıntılı gelmişti. Sakat olan Alex, Güiza ve Deivid'in yanı sıra milli takımdan yorgun dönen ve sakatlığı bulunan Lugano da İstanbul'da bırakılmıştı. Dos Santos ise yedek kulübesindeydi. Bu şartlar altında maça başlayan Kanarya, hem kazanmak hem de Galatasaray derbisi öncesi fire vermemek düşüncesindeydi. Fenerbahçe sonuç olarak istediğini alamasa da, sakatlar dışında başka fire vermedi.

Gaziantepspor maçına çıkarken sınırda olan ve kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek olan Gökhan ve Cristian Baroni 90 dakikayı dikkatli tamamladı. Bu iki futbolcu, önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray derbisinde sahadaki yerlerini alacak. Ancak sevinç kısa sürdü. Uruguay Milli Takımı'nın Arjantin ile yaptığı maçta sağ arka adalesinde ödem oluşan ve tedbir olarak Antep'e götürülmeyen Lugano'nun durumunun ciddi olduğu anlaşıldı. Bugün kontrolden geçirilecek olan Uruguaylı oyuncunun, Steaua Bükreş ve Galatasaray maçlarında forma giyip giyemeyeceği belli olacak.

Olsaydıda birşey farketmezdi bence :durdurun

Güiza Ya üzüldüm ya :( ama Diğerlerine iyi olmş :D :durdurun

Biz Her Türlü Alırız Ya Lugano,Alex Farketmez Aslanlar Affetmez :durdurun

vaLLa SüpeR Lige Hiç beLLi oLmuyoR Kimin Kimi YenicegiNe Önceden KavRamak zoR xD

Sakatların durumunu bilmem ama FB nin bu maçı net bir skorla kazanacağını düşünüyorum...

Yine de çok erken konuşmamak lazım tabii..Sonuçta GS-FB derbileri 3 ihtimallidir ;)

GS li kardeşlerimizi kızdırmamak için ihtimalleri saymıyorum :goz:

Çok ciddiye almayın bu haberleri.

Taktikte yapıyo olabilirler.

Maçta 4üde çıkar oynarsa hiç şaşırmam.

Alex'in oynayıp oynamaması sorun değil.

Geçen senki maçtada yoktu 4-1 bitti.

Hakeden kazansın ama Kadıköyden puan almak kolay değil.

fenerin hep galatasaraya şansı tutmuştur..Bu maçtada tutar :D

Lugano Ve ALex Her TürLü Oynar Derbide, Bunu Hep BirLikte Görücez Zaten, Bu Tür HaberLere İnanmıyorum...

Kim oynarsa oynasın Kadıköydeki GS maçLarı 3 ihtimaLLidir. . .

2-0 , 4-0 , 6-0 =)

Alex, Galatasaray maçında sahada!!!

Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyen Alex de Souza, bugün antrenmana çıkarak kendisini deneyecek.

57683_news.jpg

Fenerbahçe ligdeki ilk mağlubiyetini bu hafta sonu Gaziantepspor karşısında almıştı. Bu karşılaşmada oynayamayan Alex'in durumu Fenerbahçe'de en önemli gündem haline geldi.

Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı, takımın dünkü idmanında düz koşu yaparken Alex'in sakatlığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ama durumunun daha önce belirtildiği kadar kötü olmadığı öğrenildi.

Sabah gazetesinin haberine göre Alex, bugün takımla birlikte idmana çıkacak ve kendini deneyeceği beklenirken. Ağrı hissetmezse Steaua Bükreş deplasmanında forma giyecek. Eğer ağrısı olur ya da kendini iyi hissetmezse, Galatasaray maçı düşünülerek riske edilmeyecek.

logo_hp.png

Fenerbahçe-Galatasaray Maçlarında Oyunu Ne Kadar Yıldızların Üstüne Yüklese de Medya Her Zaman Tersi Olmuştur. Bu Maçların Yıldızları Hep Gizlidir Bir Anda Parlar.

ben sanki maçta bunları gördüm....hatta gol falan bile attılar ...biri sayılmadı ama neyse..İĞNEYLE DE ATARIZ İĞNESİZDE ATARIZ...

Geri