F.Bahçe yenildi Arda konuştu

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
ardaturan66-19603_501.jpg

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a yenildiği maçın ardından Galatasaray kaptanı Arda Turan Twitter'dan taraftara mesaj yolladı

Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan, lider Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a yenilmesinden sonra, sosyal paylaşım sitesi "twitter"da dün gece 10.00'da yazdığı mesajla taraftarlarına mesaj gönderdi.

Arda sayfasına, "Yarın (bugün) liderlik için, sizin için sahadayız.." yazdı. Arda ayrıca ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini de belirterek, "Hedefimiz ilk yarıyı lider bitirmek. Siz de göreceksiniz ki bu olacak. Sabah toplantısında bunu konuştuk. Her şey büyük Galatasaray taraftarına..." dedi.

Bu arada genç oyuncu, Elano'nun "Maçta pas alamıyorum" sözlerini de değerlendirerek, "Elano'nun 'Arkadaşlarım yüzünden böyle oynuyorum' demesi asılsız bir haber. Kendisiyle konustum ve böyle bir şeyin imkansız olduğunu söyledi" yorumunda bulundu.

.Mynet.

Allah'tan Twitter die bişi var. yoksa arda'nın demeclerini nerden alabilirdik ki?

twitter kullananın takımı patlıyo arkadaş twitter lanetli olabilir :)

Konuşan Arda Değil !

Zorunlu Açıklama: Arda Turan

Bazı internet paylaşım sitelerinde sözde benim adıma açılmış, ancak bana ait olmayan hesaplar üzerinden yayınlanan mesajlardan üretilen haberler son günlerde bazı basın organlarında yer bulmaktadır.

Daha önce de resmi sitemiz kanalıyla kamuoyuna duyurmuş olduğum gibi, internette hiçbir sosyal paylaşım portalında hesabım bulunmamaktadır.

Adımı kullanarak kamuoyunu yanıltma amacı taşıyan bu yayınlara itibar edilmemesi gerektiğini hatırlatmak isterim.

Saygılarımla,

Arda Turan
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takım Oyuncusu
Galatasaray.org

Geri