F.Bahçe taraftarından Çirkin Taciz !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
l89co.jpg

Galatasaray'ın Kalamış tesislerindeki şampiyonluk kutlaması sırasında bir grup Fenerbahçeli taraftar, tekneyle tacizde bulundu.

Başkan Adnan Polat'ın konuşması sırasında, bir tekneyle gelen ve ellerindeki meşaleleri yakarak Fenerbahçe lehine tezahürat yapan taraftarların yaklaşmasına, sahildeki polis teknesi engel oldu ve bölgeden uzaklaştırıldı.

Fenerbahçelilerin bulunduğu tekneye tepki göstermek için sahile akın eden Galatasaraylı taraftarları başkan Adnan Polat sakinleştirmeye çalışırken, ''Onları bırakın, biz kendi işimize bakalım'' anonsu yaptı.

A.A.

Yaşanmaması gereken olaylar ama yaşanıyor işte.. Paylaşım için teşekkürler..

provokasyonu başlatan 6s'li ezikler. senin neyine fenerbahce sahilinde sampiyonluk kutlaması. git çöplüğünde öt. sonra fener taraftarı basınca taciz etmiş oluyor. böyle provokasyona taciz değil tecavüz etmek gerek

ayıp ayıp başka hiç bişey değil.. iki takımda yıllarn takımı 1 asırlık takımlar ama fenerlilerin yaptıkları çocuklutan başka bişey değil

adnan polat sakinlestirmis ahahahahha,keşke sinirlendirseymis nolucak acaba.

birincisi buna taciz denemez kendi takımı adına tezahürat yapmak hiç bir zaman taciz olmamıştır,ikincisi galatasarayın fenerbahçe sahillerinde şampiyonluk kutlaması yapmak tahrik ve taciz değilmidir

birincisi buna taciz denemez kendi takımı adına tezahürat yapmak hiç bir zaman taciz olmamıştır,ikincisi galatasarayın fenerbahçe sahillerinde şampiyonluk kutlaması yapmak tahrik ve taciz değilmidir

Cahil insan Senin gibi bişey oluyor demek ki konuşmıyıcam diyorum Dayanamıyorum ... Kalamışta G.sarayın Tesisleri Var Kutluyamazlarmı :saskin ....

terbiyesizlik yapma adam gibi konuş kim sana verior böyle seviyesizce konuşma hakkını

Cahil insan Senin gibi bişey oluyor demek ki konuşmıyıcam diyorum Dayanamıyorum ... Kalamışta G.sarayın Tesisleri Var Kutluyamazlarmı :saskin ....
terbiesizlik yapma adamı gibi konuş kim sana verior böyle terbiyesizce şuursuzca konuşma hakkını

susmam efendiliğimi bozmadığımdan seviyene inmediğimden dedim ya ne halt edersen et inmiyicem seviyene

cevap adam olana verilir bu sana son cevabımdı ne halt ediorsan et artık

sen adammısın ki cevap vermek için adam seçiyosun :vur

saçma saçma konuşup milleti germe burda bunun adı taciz değilde nedir

bu taraftarlar içlerindeki eziklik duygusunu bu şekilde açığa vurarak takımlarına zarar vermektedirler birbirimizi kandırmayalım her şeyden önce insanız bazı şeyleri kabullenelim artık

sen adammısın ki cevap vermek için adam seçiyosun :vur

saçma saçma konuşup milleti germe burda bunun adı taciz değilde nedir

bu taraftarlar içlerindeki eziklik duygusunu bu şekilde açığa vurarak takımlarına zarar vermektedirler birbirimizi kandırmayalım her şeyden önce insanız bazı şeyleri kabullenelim artık

bir kez daha belli oldu bu nerde çokluk orda ....... terimi bu forumda kaliteli üye sayısı çok azaldı maalesef

Ya arkadaş allah çarpsın kimsenin kalbini kırmıyım diyorum ama AcAYİP G.SARAYLIYIM laf atılınca dayanamıyorum .. Bilmeden konuşanlar varya onlar çok agrıma gidiyor ... Yok neymiş g.sarayın fb nin yerinde ne işi varmış arkadaşım orada g.sarayın TESİSLERİ VAR G.SARAY Mekanı F.bahçe taraftarlarıda SENDE biliyorsun ki Zorlarına gitmiş Protesto olay falan çıkarmak için G.sarayın kutlama yaptığı alanda tacizde bulunuyorlar yani neden böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum PEs DOĞrusu HeLAL OLsun ne diyim artık !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

birşey demene gerek yok denmeyecek her şeyi dedin nasılsa ayrıyetten madem konu açtığında aksi görüşlere dayanamıorsun açmayacaksın o zaman konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri