F.Bahçe 5-1 Bolu [Hazırlık Maçı]

bluetılsım

мανі вüyü
Reaction score
0
Öfke Resitalimde Dilsizdim Ben, Konuşan Gözlerimdi

259ga3l.jpg

F.Bahçe Kadıköy'e çıkıyor
Yeni sezon hazırlıkları ve UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 25 Temmuz Cumartesi günü İstanbul'da, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile hazırlık maçı yapacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayla sarı-lacivertliler, bu sezon Kadıköy'deki ilk maçına çıkacak.

Yarın saat 17.30'dan itibaren Biletix gişelerinden satılacağı duyurulan bu maçın biletlerinin fiyatları ise şöyle:

Türk Telekom ve Migros kale arkası tribünü: 20 lira
Fenerium üst H-I blok: 88 lira
Fenerium üst E blok: 132 lira
Fenerium alt G blok: 143 lira
Fenerium alt B-F blok: 195 lira
Fenerium alt C-E blok: 215 lira

23.07.2009
Kaynak : http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=107&go=160898

¢αρтαιη_Ŧß;4490666' Alıntı:
Forma+Hediye Formalar+vs...

Sonuç olarak: kale arkasına devam
Bu maça kale arkasına bile 88 verilmez. Boş trübünde oynamakmı istiyolar anlamadım alt tarafı hazırlık maçı..

20 nin üstüne bir 20 daha koyar honved macına giderim =)

Boluspor maçına 215 milyon verilirmi yaa:D
Aziz baba tamam transfer paralarını çıkartacanda bu kadar çabuk beklemiyoduk yani:D

fener taraftarı burda belli eder kendini. 6.olduğu sene taraftarı gider ikişer tane daha forma alır ki takımı bari bi sene sonra başarılı olsun. (yaşanmış olaydır) :D

hazırLık maçı biLe 20 Lira.. arkadaş napıyorsunuz siz ya.. fb'si de aynı gs'si de..

Maç fiyatlarıda benzine endexli heralde.Birden bunlarda artmaya başladı:D

Demekki bi Türk takımı Avrupada final oynasa kale arkası 1000TL den felan başlar.

Boluda tesis yaptırıyoruz ya onlara kıyak geçmiş başkan bizle hazırlık maçı yapıyorlar

İşte.F.Bahçe'nin ilk 11'i
Dos Santos sahada!

Fenerbahçe'nin bugün Boluspor ile yapacağı karşılaşmada yeni transferlerden Dos Santos 11'de yer alırken, Oliveira Baroni ise yedek soyunacak.

Fenerbahçe'nin Boluspor karşısına çıkacağı ilk 11 şöyle:

Volkan Demirel - Gökhan Gönül - Önder - Bilica - Roberto - Deivid - Deniz - Emre - Dos Santos - Alex - Kazım

Kaynak : DHA​

Geri