Fırtına DeğiL Hortum Çıktı: 0-7

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, Kasımpaşa'yı deplasmanda 7-0 yenen Trabzonspor, 4. haftada aldığı 6-1'lik Sivasspor galibiyetinin ardından bu sezon en farklı galibiyetine ulaştı.

Trabzonspor'u farka götüren golleri, 1. dakikada Alanzinho, 33'te Burak, 44'te Umut, 46'da Burak, 66'da Jaja, 81'de Umut ve 83'te Jaja kaydetti. Bu arada mücadelenin 58. dakikasında kırmızı kart gören Keller, Kasımpaşa'yı 10 kişi bıraktı. Trabzonspor bu galibiyetle puanını 17'ye yükselterek Bursaspor ile arasındaki puan farkını üçe indirdi. 8 haftada toplam 24 gol yiyen Kasımpaşa ise 2 puanla son sırada kaldı.

:)) Harika Maçtı Ama

HeLaL OLSun Trabzon'a

Çok güzel maçtı Kasımpaşa'da üzüldüğüm tek bir oyuncu var o da Yekta.. Geçen sene de çok iyi maçlar çıkarmıştı, 4 büyüklerin bu oyuncuyla ilgilenmesi gerekiyor.. Trabzon alsın başını gitsin yukarlara doğru,her zaman desteklerim.. =)

3-4 olup maç kopunca rakibi fazlada rencide etmemek gerek diye düşünüyorum ben

Trabzonspor a tebrikler

maçın 85. dakikasında selçuğun yeter bu kadar geri gelin tamam pas yapalım diyişi çok hoşuma gitti...

Jaja da açılışı yaptı
umut gol orucunu bozdu :)

Tebrikler uşakLar :)

Hakettiğimiz galibiyetti aldık

3-4 olup maç kopunca rakibi fazlada rencide etmemek gerek diye düşünüyorum ben

Trabzonspor a tebrikler

Dediğine katılmıyorum. Futbol da duygusallığa yer yoktur. Onun için fırsatı yakaladın mı atmalısın. Ama yinede Selçuk bu kadar yeter demiş. Harika bir maçtı tebrikler TS um.

YILMAZ VURAL kaçıncı golden sonra sahaya iner de topçuları döver diye baktım ama sakindi adam..helal olsun ..)

helal olsun trabzona 6-7 gidiyo bakalım

hella olsun Trabzona uzun yıllar böyle skorlar görülmüyordu türk futbolunda

Geri