- Katılım
- 7 Kas 2006
- Mesajlar
- 26,181
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 0

Fırında Kremalı Tavuk
Malzemeler,
500 tavuk göğüs eti
1 paket süt kreması
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı,
Tavuk göğsünü orta kalınlıkta dilimleyin.
Sarımsakların kabuğunu soyup incecik dilimleyin.
Derin bir kapta; tavuk göğüsleri, sarımsak, krema ve tuzu harmanlayın.
Fırın poşetine 1 yemek kaşığı unu serpin.
Tavuk göğüslü karışımı fırın poşetine alın.
Poşetin ağzını sıkıca bağlayıp üzerinde birkaç delik açın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 35 dakika pişirin.
Yanında pilavla servis yapın.
Afiyet olsun.