anakinrick
1.618
Kadının Zekası Gözlerimi Yaşarttı
Adam, arkadaşının yeni satın aldığı lüks bir sitedeki apartman katını görmeye gitmiş, güvenlikten geçip arabasını park etmiş, arabadan inerken "Selam yakışıklı.." diye bir ses duymuş.. Yukarı doğru bakmış, beşinci katta, orta yaşlarda, üzerinde içi gözüken incecik bir gecelik, ona seslenmek için beline kadar aşağı sarktığı için göğüsleri gözüken bir afet..
"Hadi yukarı gel bakalım..!"
Adam böyle bir tesadüfü kaçırmamak için göğsünde fırlarcasına çarpan bir kalple binmiş asansöre, heyecandan titreyen parmakları ile basmış 5. katın düğmesine. Tanrım, bitmek bilmemiş o katlar ve kapı açılmış, afet kadın hemen oracıkta adamın pantolonunun kemerini çözmüş, fermuarını indirmiş, pantolonunun dizlerine kadar inmesini sağlamış, sonra adamın en nazik yerine bir tekme savurmuş..
"Aahhh!.." diye çığlık atarak yere yıkılmış adam, "N.. Neden yaptınız öyle?.." "Yaparım..!" demiş kadın sinirden nefes nefese kalarak, "Bu sana, benim yerime bir daha asla, ama asla park etmemen gerektiğini öğretir!."
Kadin kocasini aldatmaktadir ki her zamanki gibi kocasi eve geliverir. Kadin, sevgilisini aceleyle hemen camin onune cikarir. Adam iceri girer bir bakar karisi ciplak, iki viski kadehi duruyor falan..
Tam -"Hööt nooluyo" diyecekken kadin,
-"Seni bekliyordum kocacim" diyerek adami yataga atar. Disarida hava soguk, disaridaki adam felaket usumektedir. Kendi kendine
-"Yeter ulan bu kadar gircem iste iceri bir yalan uydururum" der ve iceri dalar. Koca, adami gorunce sasirir, adam hemen yalan atmaya baslar:
-"Cok afedersiniz beyefendi, bu uygunsuz halimle evinize girdim ama yukari katta sevgilimle sevisiyorduk, babasi geldi ben de kacmak zorunda kaldim ozur dilerim" der.
Koca da gulerek:
-"Aaa bir zamanlar biz de karimla bu durumlara dusmustuk, sizi anliyorum, ben size giyecek birseyler veririm." diyerek adami bir guzel giydirir ve yollar. iyi bir is yapmanin verdigi gururla yatagina,karisinin yanina donerler ve ise koyulurlar,aradan bir sure gectikten sonra, adam dogrulur,isigi acar ve kadina bir yumruk patlatir:
-"Ulan biz cati katindayiz be..."
eş değiştirme
bizim temel bir gün kahvede otururken okuduğu gazetede bazı ülkelerde insanların eşlerini değiştirdiğini görmüş. hemen yanında oturan dursun ile bu konuyu konuşmaya başlamışlar. merak bu ya aynısını bizde yapalım diye kararlaştırmışlar .
akşam olmuş bu iş bu gece olsun demişler ve uygulamışlar.
gece geç saatlerde temeli uyku tutmamış yanındakine seslenmiş.
"ula dursun beni ukku tutmadi bizim karilar şimdi napiler acab"
temel ile dursun
bir gün temel ile dursun tarlada çalışıyormuş. tarlanın yanındaki yoldan arabasıyla geçen güzeller güzeli bir bayanın lastiği patlamış. çaresiz bizimkilerden yardım istemiş. temel ile dursun hemen yardım edip lastiği değiştirmişler. onların bu davranışı kadının hoşuna gitmiş bende size bir güzellik yapayım sizinle sevişeyim demiş. çantasından çıkardığı pirezervatifleri temelle dursununa taktırmış.
bunun ne işe yaradığını sorduklarında çocuğum olmasın diye taktırdım cevabını vermiş. işleri bittikten sonra kadın gitmiş. aradan iki gün geçmiş bizimkiler aynı yerde yine çalışıyormuş. bir ara temel dursuna dönmüş
"ula dursun ha bu kadunun çocuğum olmasun diye takturduğu bu meret varya ben artuk dayanamıyacağum çıkaracağum kadunun çocuğu olursa olsun
Agop ve Eleni
Agop ile Eleni evlenmisler ve cicim aylari bittikten sonra Agop eve gelip
koltuguna kurulur kurulmaz, gazeteyi yüzüne çekip Eleni'yle hiç ilgilenmez
olmus.
Günlerden bir gün Eleni Agop'tan ilgi beklentisi ile;
- "Bre Agoppp! Mutfagin penceresi bozuldu, yaparsiinn?"
Agop, gazeteyi yüzünden indirmis, gayet sinirli bir sekilde;
- "Niye, ben pencereciiii?"
Ertesi gün Eleni yine ilgi görmek umuduyla, *
- "Bre Agoppp, mutfakin muslugu bozuldu yaparsiinnn?"
- "Niye, ben muslukçiii?"
Bir sonraki gün
- " Bre Agoppp, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn?"
- "Niye, ben tesisatçii?"
Ertesi gün eve gelen Agop bi bakar hersey tamir edilmis, *
- " Kuzum Eleni bunlari sen y aptinn?"
- "Yoo.."
- "E, peki kim yapti?"
- "E, bilirisin, kapici Abdurrezzek'in bende gözi vardir, 'yaparsin?'dedim,
o da dedi 'yaparim, ama bi sartla.'.." dedi...
Agop merak icinde sorar,
- " Neymis?"
Eleni :
- " E,dedi bana, ya benimle yatarsin, yada bi pasta yaparsin."
Agop rahatlar,
- " Peki kuzim, ne pastasi yaptin?"
Eleni sinirlenir;
- "Niye, ben pastaciii?
bu arada hmm baslıkta smıyle cıkar dıe umdum ama deıstıremedım gormemıs olun
tesekkursuzde gecmezsek :melek
Adam, arkadaşının yeni satın aldığı lüks bir sitedeki apartman katını görmeye gitmiş, güvenlikten geçip arabasını park etmiş, arabadan inerken "Selam yakışıklı.." diye bir ses duymuş.. Yukarı doğru bakmış, beşinci katta, orta yaşlarda, üzerinde içi gözüken incecik bir gecelik, ona seslenmek için beline kadar aşağı sarktığı için göğüsleri gözüken bir afet..
"Hadi yukarı gel bakalım..!"
Adam böyle bir tesadüfü kaçırmamak için göğsünde fırlarcasına çarpan bir kalple binmiş asansöre, heyecandan titreyen parmakları ile basmış 5. katın düğmesine. Tanrım, bitmek bilmemiş o katlar ve kapı açılmış, afet kadın hemen oracıkta adamın pantolonunun kemerini çözmüş, fermuarını indirmiş, pantolonunun dizlerine kadar inmesini sağlamış, sonra adamın en nazik yerine bir tekme savurmuş..
"Aahhh!.." diye çığlık atarak yere yıkılmış adam, "N.. Neden yaptınız öyle?.." "Yaparım..!" demiş kadın sinirden nefes nefese kalarak, "Bu sana, benim yerime bir daha asla, ama asla park etmemen gerektiğini öğretir!."
Kadin kocasini aldatmaktadir ki her zamanki gibi kocasi eve geliverir. Kadin, sevgilisini aceleyle hemen camin onune cikarir. Adam iceri girer bir bakar karisi ciplak, iki viski kadehi duruyor falan..
Tam -"Hööt nooluyo" diyecekken kadin,
-"Seni bekliyordum kocacim" diyerek adami yataga atar. Disarida hava soguk, disaridaki adam felaket usumektedir. Kendi kendine
-"Yeter ulan bu kadar gircem iste iceri bir yalan uydururum" der ve iceri dalar. Koca, adami gorunce sasirir, adam hemen yalan atmaya baslar:
-"Cok afedersiniz beyefendi, bu uygunsuz halimle evinize girdim ama yukari katta sevgilimle sevisiyorduk, babasi geldi ben de kacmak zorunda kaldim ozur dilerim" der.
Koca da gulerek:
-"Aaa bir zamanlar biz de karimla bu durumlara dusmustuk, sizi anliyorum, ben size giyecek birseyler veririm." diyerek adami bir guzel giydirir ve yollar. iyi bir is yapmanin verdigi gururla yatagina,karisinin yanina donerler ve ise koyulurlar,aradan bir sure gectikten sonra, adam dogrulur,isigi acar ve kadina bir yumruk patlatir:
-"Ulan biz cati katindayiz be..."
eş değiştirme
bizim temel bir gün kahvede otururken okuduğu gazetede bazı ülkelerde insanların eşlerini değiştirdiğini görmüş. hemen yanında oturan dursun ile bu konuyu konuşmaya başlamışlar. merak bu ya aynısını bizde yapalım diye kararlaştırmışlar .
akşam olmuş bu iş bu gece olsun demişler ve uygulamışlar.
gece geç saatlerde temeli uyku tutmamış yanındakine seslenmiş.
"ula dursun beni ukku tutmadi bizim karilar şimdi napiler acab"
temel ile dursun
bir gün temel ile dursun tarlada çalışıyormuş. tarlanın yanındaki yoldan arabasıyla geçen güzeller güzeli bir bayanın lastiği patlamış. çaresiz bizimkilerden yardım istemiş. temel ile dursun hemen yardım edip lastiği değiştirmişler. onların bu davranışı kadının hoşuna gitmiş bende size bir güzellik yapayım sizinle sevişeyim demiş. çantasından çıkardığı pirezervatifleri temelle dursununa taktırmış.
bunun ne işe yaradığını sorduklarında çocuğum olmasın diye taktırdım cevabını vermiş. işleri bittikten sonra kadın gitmiş. aradan iki gün geçmiş bizimkiler aynı yerde yine çalışıyormuş. bir ara temel dursuna dönmüş
"ula dursun ha bu kadunun çocuğum olmasun diye takturduğu bu meret varya ben artuk dayanamıyacağum çıkaracağum kadunun çocuğu olursa olsun
Agop ve Eleni
Agop ile Eleni evlenmisler ve cicim aylari bittikten sonra Agop eve gelip
koltuguna kurulur kurulmaz, gazeteyi yüzüne çekip Eleni'yle hiç ilgilenmez
olmus.
Günlerden bir gün Eleni Agop'tan ilgi beklentisi ile;
- "Bre Agoppp! Mutfagin penceresi bozuldu, yaparsiinn?"
Agop, gazeteyi yüzünden indirmis, gayet sinirli bir sekilde;
- "Niye, ben pencereciiii?"
Ertesi gün Eleni yine ilgi görmek umuduyla, *
- "Bre Agoppp, mutfakin muslugu bozuldu yaparsiinnn?"
- "Niye, ben muslukçiii?"
Bir sonraki gün
- " Bre Agoppp, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn?"
- "Niye, ben tesisatçii?"
Ertesi gün eve gelen Agop bi bakar hersey tamir edilmis, *
- " Kuzum Eleni bunlari sen y aptinn?"
- "Yoo.."
- "E, peki kim yapti?"
- "E, bilirisin, kapici Abdurrezzek'in bende gözi vardir, 'yaparsin?'dedim,
o da dedi 'yaparim, ama bi sartla.'.." dedi...
Agop merak icinde sorar,
- " Neymis?"
Eleni :
- " E,dedi bana, ya benimle yatarsin, yada bi pasta yaparsin."
Agop rahatlar,
- " Peki kuzim, ne pastasi yaptin?"
Eleni sinirlenir;
- "Niye, ben pastaciii?
bu arada hmm baslıkta smıyle cıkar dıe umdum ama deıstıremedım gormemıs olun
tesekkursuzde gecmezsek :melek