layaway
New member
- Reaction score
- 0
adamın birisi hayvanat bahçesinde gezerken maymunun tekine elinde cevizi yemesi için atmış. o da ne.....? maymun cevizi almış dötüne sokmuş çıkarmış daha sonra yemiş. adam bunu görünce hemen görevliyi çağırmış durumu anlatmış. Görevlinin cevabı ise şu olmuş. "beyefendi, o maymun özel bir cins maymundur. bi şeyi yemeden önce, acaba çıkartabilirmiyim diye poposunda dener".
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir papağan ve bir sincap uçağa binmişler. uçak havalandıktan sonra papağan hostes çağırma düğmesine basmış. hostes gelmiş.
-Hostes- Buyrun efendim. ne istemisiniz?
-papağan- yok bişey istemedim, ibnelik olsun diye bastım.
aradan kısa bir süre geçmiş papağan tekrar basmış.
arkadaşının yaptığına çok gülen sincap, bir de kendisi denemek ister ve düğmeye basar. Düğmeye basanın farklı biri olduğunu gören hostes bu sefer sincabın yanına gider ve sorar.
-sincap- yok bişey istemedim, ibnelik olsun diye bastım.
Buna dayanamayan hostes hemen pilot kokpitine gider ve durumu anlatır. kafası iyi olan pilot, "atın ikisinide uçaktan" der. sincap ve papağanı atarlar. ikiside aşağıya süzülürken sincap telaşla papağana sorar.
-sincap- naapcaz şimdi?????
-papağan- uçmasını biliyon mu?
-sincap- hayır
-papağan- madem uçmasını bilmen, niye ibnelik yapan???
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gerçek hayatta bu fıkrayı hep hatırlarım ve bazı seyleri o na göre yaparım
ps. arattırdım ama bulamadım. verildiyse pardon.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir papağan ve bir sincap uçağa binmişler. uçak havalandıktan sonra papağan hostes çağırma düğmesine basmış. hostes gelmiş.
aradan kısa bir süre geçmiş papağan tekrar basmış.
arkadaşının yaptığına çok gülen sincap, bir de kendisi denemek ister ve düğmeye basar. Düğmeye basanın farklı biri olduğunu gören hostes bu sefer sincabın yanına gider ve sorar.
-sincap- yok bişey istemedim, ibnelik olsun diye bastım.
Buna dayanamayan hostes hemen pilot kokpitine gider ve durumu anlatır. kafası iyi olan pilot, "atın ikisinide uçaktan" der. sincap ve papağanı atarlar. ikiside aşağıya süzülürken sincap telaşla papağana sorar.
-sincap- naapcaz şimdi?????
-papağan- uçmasını biliyon mu?
-sincap- hayır
-papağan- madem uçmasını bilmen, niye ibnelik yapan???
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
gerçek hayatta bu fıkrayı hep hatırlarım ve bazı seyleri o na göre yaparım
ps. arattırdım ama bulamadım. verildiyse pardon.