::::)))) fıkra bolluğu burada

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Çocoğunuz Kendini "Kurbağa" Sanıyor..

Okul müdürü öğrencilerinden birinin annesini acele okula çağırmış ve "Size bir iyi bir de kötü haberim var.."" demiş. "Kötü haber şu ki oğlunuz kendini kurbağa sanıyor..!"
"Amman Tanrım..!" diye ayağa fırlamış kadın, "Bunun üzerine 'iyi haber' ne olabilir ki?.."
"Hanımefendi oğlunuz kantinimizde bir tane sinek bırakmadı..

Çorbamda Sinek Var..

- Garson! Çorbamda sinek var!
- Merak etmeyin efendim, kasenizdeki kurbağa şimdi yüzeye çıkmak üzere!

Nerede Duracağınızı Bilmiyor musunuz?..

Yeşil ışık yanınca, adam yaya geçidinden karşıya geçmek için yola inmiş. Ama hızla gelen ve durmayacağı anlaşılan minibüsü görünce kendisini tekrar kaldırıma zor atmış.. Minibüs az ileride durmuş, içinden okuldan dönen 9 çocuk ve arabayı kullanan orta yaşlı bir kadın inmiş.. "Hanımefendi.." diye bağırmış adam, "Siz ne zaman duracağınızı bilmiyor musunuz?.."
"Aa!.. Saçmalamayın.." diye cevap vermiş kadın, "Bu çocukların hepsi benim değil..!"

Issız Ada ve Kaptan

Yolcu gemisi okyanusta ıssız bir adanın yanından geçerken yolcular adada uzun sakallı, üstü başı yırtık sıska bir adamı fark etmişler. Adam sahilde oradan oraya koşuyor, çılgın gibi ellerini sallıyor, zıplıyor, bağırıp çağırıyormuş. Yolculardan biri “Kim bu kaptan?” diye sormuş. “Bilmem” diye cevap vermiş kaptan, “Her sene buradan geçeriz, her seferinde de bu manyak böyle yapar, kafayı üşütmüş herhalde!”

Makine parçası

Çocuk annesine sormus: “İnsanların vücudunu meydana getiren parçalar makine parçaları gibi gevşerler mi?” diye. “Aa...” demiş annesi, “Hiç öyle şey olur mu, nerden çıktı bu şimdi?” Çocuk, “Duydum, hem de babamdan” demiş, “Geçen gün babam arkadaşına sekreterinin göğüslerini nasıl sıkıştırdığını anlatıyordu!”

Tavuk göğsü

Adam oturduğu eve yakın süpermarketin “İndirimli tavuk göğsü” satışına başladığını duyar duymaz hemen koşmuş, ama biraz gecikmiş. Yoğun talep nedeniyle geriye 1-2 tane ezilmiş minicik paket kalmış. Reyondaki kıza, “Bunlar çok küçük” demiş, “Karım çerkez tavuğu yapacak bana en az 2 büyük paket lazım”. Tezgahtar kız, “Merak etmeyin” demiş, “İçeride 1 tepsi daha var, siz alışverişinize devam edin ben hazırlar sizi anons ettiririm”.

Biraz sonra marketin hoparlörlerinden şöyle bir anons duyulmuş: “İki büyük göğüs isteyen beyefendi. Göğüsler hazır, reyonun arkasında sizi bekliyorum”.

BİR TEŞEKKÜRÜ HAK ETTİK Mİ NE DERSİNİZ?

espri ve fıkralar ilginç ti dostum teşekkürler

göğüsler hazır haa:))) bu nerdeki market acaba...but varmı buuuttt:)))

Geri