Eyvah Islam Elden Gidiyor Yardim Arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan8181

New member
Reaction score
0
İNTERNETTE chat yaparken arkadaşım gösterdi şu rezilliğe bak dedi. taş yağacak dedi. bir baktım ki adamlar nasıl bir site ismi bulmuşlar dersiniz.

www.********.com arkadaşlar yazmaya bile korkuyorum.. sizden ricam şu siteyi çökertin...

Allah rızası için.... Bu konuda duyarlı oalcağınıza inanıyorum

---------------------------------
arkadaşlar tamamdır halledilmiş olay... valla Çookk teşekkür ediyorum

Ya şu Cümleleri Biraz Daha Ozenerek Kuralim Bikaç şerefsizin Site Kurmasiyla Islammi Elden Gidecek Saçmalamayin

ya bugun bu sıteyı kacıncı kesın hackleyın dendı ben sayamadım da arkadasım burda o sıtenın ısmını vererek reklamını yapmıs bulunuyosun hem burda gelıp ıste hackleyın felan dıyemezsın Turk Hacker lar zaten ıcabını bakar..... Lutfen arkadasımmm bugun ya 3. 4. yapmayın bole .... mesaj sayına bakıyorum daha 3. mesajın bak forumda dolas kurcala ıncele belkı sen tek basına hacklersın heee

sitenin reklamını yaptıgının farkındamısın......

arkadaşlar tamam bir kaç defa hatta defalarca söylen miş olabilir. fakat site hala çalıştığı için diyorum. valla yeni girdim bu hack olayına ama yapamadım .bu yuzden yardım istedim..

Ozaman daha cok ıncele bak arkadasımmmm yanı sıteyı bız hacklerız ama yarın bıtane daha cıkar bunlara engel olamayız...... Bugun bu sıteyı veren okadar cok kısı oldukı ve herbırınde 50 kısı o lınke tıklasa sıteye gırıs yukselıcekkk yapmayın bole reklam yapıyosunuz resmen

naser' Alıntı:
Ozaman daha cok ıncele bak arkadasımmmm yanı sıteyı bız hacklerız ama yarın bıtane daha cıkar bunlara engel olamayız...... Bugun bu sıteyı veren okadar cok kısı oldukı ve herbırınde 50 kısı o lınke tıklasa sıteye gırıs yukselıcekkk yapmayın bole reklam yapıyosunuz resmen

doğru katılıyorum.. bari geç kalmadan söyleyeyim de . ARKADAŞLAR SAKIN SİTEYE GİRMEYİN.. BU UYARIMI YAPAYIM DA.. bir kaç kendini bilmezin yaptığına alet olmayalım

ilk msjında edit warya oraya tıkla we sıtenın lınkını sil bence..

gene locked :( jackhal allah kolaylık versin kardeşim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri